Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hej, haj, Ja-ga-njac, ja-ga-njac, ja-ga-njac... subota ujutru nije dobro vreme da se bude budan, subota 11:30 bas nije dobro vreme da se ima kolokvijum, 25 nisu dobre godine da se ima kolokvijum [xx(]

A vi kakote?

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

promenio sam signaturu u nesto najbolje sto sam cuo u skorasnje vreme od 2 godine.

jos od kad sam procitao poslednje sranje chak palahnjuka.

elem stvari su jos gore, sve je otislo u kurac.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Jedva ustao :/ I to ono ustao pogledao i video napolju 28 stepeni, kreno a u kurac krasni, nista jos jedan dan pod klimom :/

Inace skapirao sam da je danas izasao novi BSG i da nije uplacen NEWS i da cu morati da se cimam sa uzasnim torrentima a onda sam se setio zasto volim BGW :)) FUCK YEAH! \o/

bgwxm7.jpg

Bio sa vuduom na festivalu.Posle velikih seksualnih orgija sa maloletnicama (vudu smeker priveo 4,ali je podelio sa drugarom) stovalio sam se u krevet.Vidimo se danas vudu opet cemo da ih otrsimo :)

A tako aaaaa ? Nista ne prijavljuje !

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

kakvo pranje JE-BO-TE... hvala svima koji su bili i podelili taj vajb :*

jedino sranje je shto sam spavao 2 puta po chuku vremena od tada. lomljiv sam kao staklo sada, i ne prica mi se nista skoro... a ipak mi dolazi cura pa imam pola sata vremena da se naviknem na chinjenicu da tju morati da pricham sa njom. da je ne isfleshiram sa ovim stanjem puno. a tako bih voleo da mogu da se komiram do ove ade sutra...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...