Trans-Lucky Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Bio sam popodne da glasam, kod mene na izbornom mestu bash je bila velika izlasnost, skroz su pune one kutije, ne znam jel ima neki nacin da ih malo "kompresuju"? Tipa, lenjir kroz otvor i to :) Kod mene isto velika izlaznost.Smejao sam se kao lud kad sam video Romi za Roma.Da postoji lista Srbin za Srbina proglasili bi je fasistickom... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 osvojili smo tur u fudbalu \o/ posle toga otisao na Adu,kgb-ovci pravili rostiljadu...ozdrao se i napio za dz... :)))))) posle toga obavio svoju gradjansku duznost... i sad evo blejaaaaa...idem negde da prosetam...malo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Smejao sam se kao lud kad sam video Romi za Roma. Haha, da, genijalna lista. Ja sam naravno sve procitao detaljno te liste, uvek to volim da radim, da vidim ko se sve trudi da zaradi pare ;)) Inache, kazhu da bi ukupna izlasnost mogla biti oko 58%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 procitala sam karenjinu!!! \o/ Jao, ja to imam za ovu nedelju a nisam ni krenuo da citam. Jos jedan kec mi se smesi :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Kenselovaću ti akaunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 sestra ti ide u moju školu, 3. sprat učionica, znaš kakav pogled... good for you ;) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 sestra ti ide u moju školu, 3. sprat učionica, znaš kakav pogled... na sestru?? olol sad kad te braca uhvate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Trojca iz mog odeljenja rade u Expou za vreme zurki, pa bi me uveli. moracu da porazgovaram malo sa tvojim bratom u vezi upada za dz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Sada ćemo abuse mlađanog voodooa ho ho :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 odlichno popodne, stigao na izborno mesto u 19:52, ugjem glasam bez po frke, 2 mesta pored redovi napolju ispred zgrade...ne zanm dal' pustaju posle 8 u prostorije ali nema leba da su pre 8 na tim mestima glasali svi koji su dosli ispred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 ako si u redu, po zakonu, moraju da te puste da glasash i posle 8. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 yup, i uvek to pomenu kad su neki redovi za glasanje, kako ce "pustiti da glasaju sve u redu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 sva sretja pa u zhivotu nsiam chekao za glasanje. a nije da je slaba izlaznost kod mene. shto ti kazhesh laki, pune su kutije :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 bio i ja da glasam, pa do ortaka zajebavancija, sad cu se sredim pa sutra na sljaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 jedan veliki get down radikalima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 prdnem na one koji su glasali za chanka i njegove sms poruke... mrsh... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Nikako da me prodje kijavica... =| Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Dos'o kuci, sa proslave pobede Demokratske stranke! Jao dobro je bilo bas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Dobro jutro radni narode! Ustao, treba da idem u shkolu, josh samo da mi neko objasni zashto...valjda da me ne upishu, idem na 3 chasa...rsmo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 dobro jutro! pravac Sava centar,tamo zavrsavam oko 1,i posle sam free...kad kazem free,to znaci da ne idem u skolu,ali zato ima da se uci... polako,idemo jedno po jedno... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ustao, pijem kafu.. mrtav sam skroz :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Dobro jutro radni ljudi Evropske Srbije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 kako smo mi jadan i kratkovid narod... dobro jutro svim vrednim ljudima Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Dobro jutro radni ljudi Evropske Srbije :D :D dobro jutro svima, malo sam poranio, pijem espreso i procesljavam forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 koji espresso aparat imas, i kakva je kafa?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts