G!!! Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 dobar ovaj osx :) omg! lol, gledam tamo u softveru i vidim da je Dži rekao da je instalirao OS X i da utisci slede, i mislim se koji moj mi je onda tražio Windows, kad ono nije Dži nego Ivan :) ova banana je napunjena! jel radi taj osx na amd x2? :) tu mi stoji negde na disku a nikako da se iscimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 ma jok bre nego konachno je proshao i crkveni razvod (lichno nisam imao ideju da spc radi te akcije ali eto i oni se modernizuju ;o)) Ova rečenica kao da nema veze sa mnom, ali zapravo ima....uvek se iznenadim, što reče Muta u reklami za Kinder jaje QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 dodjoh kuci lep dan... naporan al lep :) bice ih jos ako bog da... :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 raspad grla :\ sutra palim do bg-a da se vidim sa zenom, pa u subotu kuci, pa kod ortaka na rodj, pa u nedelju radim izbore. kako volim te overkill akcije, narocito kad sam bolestan kao pas.... odo da odigram dotu da se relaxiram :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 odo da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Pola jedanaest a još pola posla nisam završio %| Usrana neorganizovanost, od sutra drugi list! Ustajanje sabajle, završavanje obaveza, pa tek onda zajebancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 lol, oboje odlichno znamo da se lazhesh... koliko sam ja puta tako govorio sebi - e sad cu malo da dremnem/izadjem/odgledam nesto a uchicu jutro, navicu sat i probudicu se ranije... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 uzeo novi komp \o/ radi ko azdaha... samo genijalna vista drka ko nenormalna... moram da skinem sp1 da vidim dal ce da se sredi ili pada bugovit xp64 it the meantime reze se ubuntu da padne na drugu particiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 raspali cohof ne radi u lanu sa samo 201 patchom... hmpf Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 lol, oboje odlichno znamo da se lazhesh... koliko sam ja puta tako govorio sebi - e sad cu malo da dremnem/izadjem/odgledam nesto a uchicu jutro, navicu sat i probudicu se ranije... To se i meni pre neki dan desilo, navio sat da ustanem u 7 da ucim, probudim se vidim 11:40. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 ja kada ujutro trebam obavezno da budem negde rano, posto me ni tri budilnika ne mogu probuditi ni u sekvenci od po pet minuta, imam trip da spavam na podu, odnosno na onom dusheku na naduvavanje koji naduvam minimalno jer sto mi je podloga tvrdja - to mi je "plitji" san. inache ovako, probudim se, prosetam do drugog kraja sobe, ugasim budilnik/telefon i kazem sebi "ajde josh samo pola sata, dok je krevet josh topao" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 (edited) Koja je fora ? Preko dana mi skroz ok grlo manje vishe, jedva da se zakashljem. Kako dodje notj tamo me grlo odseca i ne mogu da prestanem da kazheljm :( edit: Undead Warlock ftw ! Edited May 8, 2008 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Sad odgledah neki film "Tales of the Past", animirani film radjen u WoW svetu Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Koja je fora ? Preko dana mi skroz ok grlo manje vishe, jedva da se zakashljem. Kako dodje notj tamo me grlo odseca i ne mogu da prestanem da kazheljm :( edit: Undead Warlock ftw ! promeni profesiju :PPP (ko je razumeo , razumeo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 to je to. Laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Koja je fora ? Preko dana mi skroz ok grlo manje vishe, jedva da se zakashljem. Kako dodje notj tamo me grlo odseca i ne mogu da prestanem da kazheljm :( edit: Undead Warlock ftw ! imunitet opada nocu :) za strucniju analizu mr. kole ce da te posavetuje aj laku noc, pozdravite mi chizru Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Odoh na kunt, sutra neke obaveze :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 imunitet opada nocu :) za strucniju analizu mr. kole ce da te posavetuje aj laku noc, pozdravite mi chizru Ma Ch1zra je 100% legao da spava pre tebe. :) Jeb'o me WOW, opet cu sutra da ustanem u 1 a treba da uchim filozofiju! ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Dobro jutro, bando! ;) Ijaoooo pocela predizborna tisina, sad ce nesto i biti na TV-u :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 legoh sinoc oko 3 i 15, al sam zaboravio da pozelim laku noc RUR komuni, pa se ne racuna :\ ko me jebe kad me mrzelo da iskucam par reci na forumu, sad mi se sjebava reputacija :\ elem, danas petak \o/ malo bleja na poslu, pa kuci, pa pravac bg kod zene Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 i can seeee clearlyyy nooooow the rain is goneeee i can seeee allll obstacles in the waaaay :) dobro jutro dobri ljudi :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 dobro jutro turistichki vodichu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 dobro jutro svima, divno jutro stvarno, ispijam espeso, overavam vesti i tako to, primam neke mailove pa da vidimo sta ce da se radi, peeeeeeeeeeeeeeetaaaaaaaak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 добро јутро. пееетаааак... СРЕЋАН ВАМ ДАН ПОБЕДЕ!!! да завршуцкам неке послиће, па виииикеееенд. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 ljudi danas stvarno petak? pfiiijuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts