Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dobro jutro lol!

e ovako,juche sam na nekoj utakmici zestoko sjebao ligamente shake i sad jedva i prste na njoj pomeram

a zanima me jel neko ovde zna shta da stavljam sem leda pa da me to brze prodje

thx!

iscimaj se do lekara da ti pripise terapije one sa strujom i ledom :D meni je to bas bas bas pomoglo :D

Нема  будућности без истине.

Pa nije ovo nešto komplikovano ni sada napraviti, jedino, dva ipoda? Takođe, ti ne bi izdržao ni pola dana a da na stolu nemaš neki USB hab ili tako neku korisnu stvar :)

Mislim da na monitoru ima 2 USB :) Sta ces neko sanja verarija, neko besnu ribu, a neko ovo [:D]

dobro jutro lol!

e ovako,juche sam na nekoj utakmici zestoko sjebao ligamente shake i sad jedva i prste na njoj pomeram

a zanima me jel neko ovde zna shta da stavljam sem leda pa da me to brze prodje

thx!

stavi ruku pod chesmu i naizmenichno pushtaj vrucu i hladnu vodu, vrucu onako da je pristojno vruca a da ne dobijesh opekotine, a hladnu koliko moze da bude hladna, poenta je da shokovi budu nagli, tj brz prelaz sa vruceg na hladno. uvek zavrshi sa hladnim malom vode,. tako samo par minuta nekoliko puta na dan i bice ti lakshe:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

I moja voli tako da kazhe nesto kao PAZI i to se onako polu-prodere taman da pomislim da se ko zna sta deshava, a ustvari samo eto neka malo "nezgodnija" situacija :)

Bilo je po oglasima nesto kao 200 evra polovan sto, sto nije uopste toliko puno ako je ok ocuvan.

Lol,de 200 evra Lale,to je neko groblje sigurno :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Evo vratih se s trcanja, opet ~8 km, mrtav sam...

Jos me drug izmolio da radimo sklekove, a ja jedva disem.

Ako se viđate na nekom higijenski prihvatljivom mestu, javi da popijemo nešto :D

Izvol'te lepo, sta piju picke ? ^^

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...