Cartman_ Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 i posle se pita sto je jos uvek devica hehe ne budi zao! :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 omg sladak kupus s ovcetinom nom nom brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Kada porastem ovako ce izgledati moj sto sa kompjuterom :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 klasicno izdrkavanje don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Pa nije ovo nešto komplikovano ni sada napraviti, jedino, dva ipoda? Takođe, ti ne bi izdržao ni pola dana a da na stolu nemaš neki USB hab ili tako neku korisnu stvar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 dobro jutro lol! e ovako,juche sam na nekoj utakmici zestoko sjebao ligamente shake i sad jedva i prste na njoj pomeram a zanima me jel neko ovde zna shta da stavljam sem leda pa da me to brze prodje thx! iscimaj se do lekara da ti pripise terapije one sa strujom i ledom :D meni je to bas bas bas pomoglo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Pa nije ovo nešto komplikovano ni sada napraviti, jedino, dva ipoda? Takođe, ti ne bi izdržao ni pola dana a da na stolu nemaš neki USB hab ili tako neku korisnu stvar :) Mislim da na monitoru ima 2 USB :) Sta ces neko sanja verarija, neko besnu ribu, a neko ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 @Dulio: Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 jos si mlad, naucices brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 dobro jutro lol! e ovako,juche sam na nekoj utakmici zestoko sjebao ligamente shake i sad jedva i prste na njoj pomeram a zanima me jel neko ovde zna shta da stavljam sem leda pa da me to brze prodje thx! stavi ruku pod chesmu i naizmenichno pushtaj vrucu i hladnu vodu, vrucu onako da je pristojno vruca a da ne dobijesh opekotine, a hladnu koliko moze da bude hladna, poenta je da shokovi budu nagli, tj brz prelaz sa vruceg na hladno. uvek zavrshi sa hladnim malom vode,. tako samo par minuta nekoliko puta na dan i bice ti lakshe:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 jos si mlad, naucices Veruj mi, jeo sam slatkog kupusa preko leta u selu vise nego sto ga ti jedes godisnje, bas zato i /barf . Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 jebiga, kad si alav, zato ja sad mogu da uzivam u blagodetima doticnog specijaliteta, a ti ne:P brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Nisam alav, nego sam u bio u selu, sta ocekujes da cu jesti, picu i lazanje :) ? Mesec dana vrtimo 3 jela, pasulj, paprikas i kupus :\ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ocu ja tako brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 evo, na ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 jebes mi sve, nista se nije desilo! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 I moja voli tako da kazhe nesto kao PAZI i to se onako polu-prodere taman da pomislim da se ko zna sta deshava, a ustvari samo eto neka malo "nezgodnija" situacija :) Bilo je po oglasima nesto kao 200 evra polovan sto, sto nije uopste toliko puno ako je ok ocuvan. Lol,de 200 evra Lale,to je neko groblje sigurno :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Pa brate, jel bilijar ili nije? ;) Poenta je da ne koshta pet hiljada evra kao sto se ovde neki trude da predstave, kapiram da vec do 500 mozhe ok neki stoL da se kupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 lol, ajde da skupimo pare i uzmemo sto...drzacemo ga u bigzu olo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Dogovoreno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 veceram, pa palim sa drugaricom na pivo :) sutra dolazi devojka, ostaje do drugog, pa onda najv ja palim za bg da se vidim sa stokom sa #metalheads-a zivot je lep Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Ako se viđate na nekom higijenski prihvatljivom mestu, javi da popijemo nešto :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Evo vratih se s trcanja, opet ~8 km, mrtav sam... Jos me drug izmolio da radimo sklekove, a ja jedva disem. Ako se viđate na nekom higijenski prihvatljivom mestu, javi da popijemo nešto :D Izvol'te lepo, sta piju picke ? ^^ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Nije ni Voodoo jr. navian toliko, malo malo pa zavuche bratu. Izrashce on u zajebanog igracha, vidim ja! :) ocu ja tako 'Ocu i ja, pasulj i kupus! FTW! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Izrashce on u jebacha, vidim ja! :) fixed ! ;) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts