Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Napredak brate.

To ovaj Stator misli da su svi simpatični blu-aj gikovi ko on pa ih kenja sve :)

Da,ali statoru pise blue-eyed-samurai ko da ima 11 godina,uzmi u obzir i to :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

mrtav od budve, svi odose na otvaranje saunda.

ko ih jebe idem da pajkim bre.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

E niko nije snimio G!!!-jevu foru sa "puvala sam u autobusu", meni je bash bila smeshna, pa da ne ostane ne prokomentarisano :)

Bio sam na kolenici u hercegovini! :)

:)

mislio sam da su te vrste dogovora proslo vreme... ja sada sto se dogovaram to radim iskljucivo u okviru firme potencijalnog kupca jer su bilo kakvi razgovori van nje strogo zabranjeni :((

provalili valjda ovi strani investitori i nasi ljudi koji furaju sa njima tu foru sa kolenicama, prasicima pivom i ostalim kao ne bash pouzdanu atmosferu za sklapanje dilova :((

kreteni, nemaju pojma, ja se taman ushemio.,...

fallout_table.gif

to samuraj zato što trenira aikido, bre, nemaš pojma o statoru!

znam to shabane,nebitno je to samurai vec blue-eyed,ko da muva ribe na krstarici :))))

nhf statore :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

mrzim ovaj savremeni fakultet i učila u elektronskom formatu ... mnogo zajebano učiti na kompu kad su tu messenger, firefox, i TF2 samo double-click away... ceo dan samo blejim nešto levo desno

Prichaj mi o tome...

Dobro jutro svima inache! :)

Got some minuses for free?

jutro...puno posla danas u najavi....

sutra idem na neko pesačenje-planinarenje na gledićke planine (gde god da je to)...jedva čekam...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...