encore Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Btw, da ne bude da spamujem: klik voodoo / kole potvrdite ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ^ stvarno velika razlika :))) U tim godinama jeste :) nisi valjda toliko omatorela pa si zaboravila te razlike u osnovnoj i pocetku srednje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 znaci kako sam se sinoc preparirao,boze moj...ali bilo mi je do jaja,i nisam se mnogo glupirao niti brukao...EXTRA ! jutros ustao u 8,i radio do 1...to me je skroz otreznilo i razdrmalo,i sad mogu lepo da nastavim dan... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Kakve ja veze imam sa pokretnom enciklopedijom zvanom Kole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 osnovnoj i pocetku srednje :) Cu pocetak srednje, ja zavrsavam drugu godinu, to je sredina :) topic: Vratih se s kuglanja, bas sam se iznenadio kolko je ljudi doslo... Laki, Kole, Dovla, Igor, Margi, Nemanja i ostali pajtosi :)) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Kreatore, onda nisi zreo za te godine :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Ali Kojot mi je najjaci bio, kolko se taj covek zajebava za svoje godine. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Kreatore, onda nisi zreo za te godine :P Ali Kojot mi je najjaci bio, kolko se taj covek zajebava za svoje godine. Kakav odgovor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 U tim godinama jeste :) nisi valjda toliko omatorela pa si zaboravila te razlike u osnovnoj i pocetku srednje :) izgleda da jesam... sa 22 mi je vec sve to isto :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 odlichno poslepodne...ali sada treba sesti i uchiti...ne prichajte mi nista, znam da je subota uveche =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Jos jednom cestitke Igoru koji je na svu srecu bio u mom timu na rekordnom rezultatu na kuglanju od oko dvesta pedeset, ne znam tacno. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 igor sabio skila, napokon on da kaze GG prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Brate kad onako padnem na glavu tek tad je GG :) Zado si nam fato svima domaci You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 sad od ortaka, sad cu lepo da zavrsim film koji sam poceo jutros Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Smor, ne znam gde cu i shta cu...;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Bio sam na Carmina Burana na kalemegdanu... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Jel to ono što je išlo lajv na Studiju B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Sasvim moguce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Bio sam na Carmina Burana na kalemegdanu... =] sta sve covek mora da trpi zbog zlikovaca You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 (edited) Bio sam i ja na Kalemegdanu...previše ljudi...kraj je bio ok, sa vatrometom... Inače, zakasnio sat i petnaest minuta na kuglanje...Igor vise nije amater kao ostali smrtnici, posto je pro... sutra ujutu malo vezbice, uvece basket u sali...hm...sta cu izmedju....? Edited May 10, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ja stigao na Kalis kad je krenuo vatromet,i okrenuo se i otisao...bas mi je zao sto nisam stigao da cujem,vidim sve... :\ ostatak veceri proveo u kolima sa ortacima,bleja klasicna... sutra ustajanje u 8,i u 10 turnir u fudbalu \o/ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 dovrsavam kafu, pa palim da odradim izbore :) easy 2k za 1 dan. jedino sto mi je ovaj vikend propao kao "2 dana za odmaranje", posto jurcam nikad gore... al neka, jednom se zivi \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 kakvo arhetip vecher celebrate diversity • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 dovrsavam kafu, pa palim da odradim izbore :) easy 2k za 1 dan. jedino sto mi je ovaj vikend propao kao "2 dana za odmaranje", posto jurcam nikad gore... al neka, jednom se zivi \m/ 'De si Ch1zrO 100godina? :) Legao u pola 5, ustao u 6 da omg chuvam glasachku kutiju! :O Otishao tamo i poslali me kuci, u proseku treba da ima po 60 ljudi na svakom glasachkom mestu, ja im sigurno necu zafaliti. Idem samo oko pola 8 da uzNem kesh! Easy money! \o/ :) Pokushacu da ne spavam ceo dan i da lepo zabodem krevet oko 9. Poslednji put sam ustao u 6 nedeljom...NIKAD! ;\ 'Ajde lenshtine, dizite se, mora da se obavlja svoja gradjanska duznost, vec sat vremena su glasachka mesta otvorena! omg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts