exile Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Juce sam bio do Rembrantovog muzeja ovde, i izmedju ostalih fantastichnih slika koje su totalno neverovatne, video sam i cuvenu Rembrantovu "Nocnu Strazu" Slika stara 400 godina, stavljena je u posebnu sobu muzeja posto je OGROMNA, preko celog zida se nalazi, i stvarno je neverovatno delo, najveci Rembrantov grupni portret... Neverovatno je kakvih sve tajnih stvari ima u vezi sa tom slikom, ali necu da detaljishem sad. Sutra cu do Van Gogh-ovog muzeja da i to overim, i malo do Saturn super marketa da overim svu tehniku koju imaju (hoho), i mogu nazad u Srbiju :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ja eo lego u krevet, malo blejim po netu sa laptopa, spremam se da prochitam zadnja tri Asteriksa i Obeliksa koja na kraju nikad nisu bili izdati kod nas al sam nashao negde na netu eng verzije, sutra ponovo kretje fax da ga jebem retardiranog...al dobro, bolje, bez njega imam suvishe slobodnog vremena za razmishljanje a to u kombinaciji sa mojim bolesnim mozgom ne ide :/ Ovaj exil otishao u holandiju, i radi sve sem da se drogira...koja ironija poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 <high>Juce sam bio do Rembrantovog muzeja ovde, i izmedju ostalih fantastichnih slika koje su totalno neverovatne, video sam i cuvenu Rembrantovu "Nocnu Strazu" Slika stara 400 godina, stavljena je u posebnu sobu muzeja posto je OGROMNA, preko celog zida se nalazi, i stvarno je neverovatno delo, najveci Rembrantov grupni portret... Neverovatno je kakvih sve tajnih stvari ima u vezi sa tom slikom, ali necu da detaljishem sad. Sutra cu do Van Gogh-ovog muzeja da i to overim, i malo do Saturn super marketa da overim svu tehniku koju imaju (hoho), i mogu nazad u Srbiju :))</high> :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 :)))) Pa da ustvari, spominje se overvanje :))) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 nesto sam se uzasno smorila, nem pojma ni zasto... neispavana sam, ne secam se kad sam se poslednji put naspavala :( treba jos da obnovim glupu filozofiju, sutra predajem hegela... smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Da u stvari ja se naduvao i ucinilo mi se da sam video tu sliku :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 nesto sam se uzasno smorila, nem pojma ni zasto... neispavana sam, ne secam se kad sam se poslednji put naspavala :( treba jos da obnovim glupu filozofiju, sutra predajem hegela... smor Barem se ne budish u 8 ujutru kao zadnji mentol, ja redovno tu 5 minuta +/- ko da imam jebeni vojni chas...nema veze kad lego, nikad sebi nietju biti jasan oko spavanja... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Barem se ne budish u 8 ujutru kao zadnji mentol, ja redovno tu 5 minuta +/- ko da imam jebeni vojni chas...nema veze kad lego, nikad sebi nietju biti jasan oko spavanja... upravo se svako jutro budim u 8 :) bez ikakvog razloga... osim kad me probude svadari odispredzgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 upravo se svako jutro budim u 8 :) bez ikakvog razloga... osim kad me probude svadari odispredzgrade E onda sasvim razumem tvoje nezadovoljstvo :D poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Kad se setim da moram da ustajem u pola 6 ujutru mesec i po dana u selu sad za leto, svaki dan... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 dojajno vece, morao sam ranije gajbi da se sredim i tako to, sutra na sljaku posle 10 dana odmora, auuuuufff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Kad se setim da moram da ustajem u pola 6 ujutru mesec i po dana u selu sad za leto, svaki dan... iz kog to razloga ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Idemo u poljoprivredu! Mada preteruje, nije mesec ipo nego tri nedelje u vr' glave, i nije u pola šest nego u šest :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 a jel pecete radzu? ako da jel moze se kupi sa nekim forumskim popustom lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Moram da reinstaliram komp, a bas sam hteo da to izbegnem ... jebiga, kad koristim windows :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 fantastichno veche koje i vama zhelim, laka notj =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) nije se osetio zemljotres u bgu?? ' Edited May 4, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 fantastichno veche koje i vama zhelim, laka notj =o) omg, kole je jebo 5 zena odjednom, opet;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 odo da spavam, sutra u firmu ololololo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 de ces chizro tek je pocelo vece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) ujutru na posao i na rakijicu za dobro jutro, da ispere grlo i bacile Edited May 5, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 jel bio neko sa ribom koja se lozu na dirty sexy talk? ftw? ja sam mislio da to samo u filmovima ima.... odo na spavanjac.,.. pozdravite mi chizru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Ima ih vise nego sto mislis, samo sto je uglavnom i njima glupo dok te ne upoznaju na neki drugi nacin Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Jeb'o me WOW u guzicu!!! Odo' da spavam...Ch1zra is pwned btw! \o/ ;] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 hah pizde, penalite penalite :P ako, doduse, i ja bi da sam na vasem mestu elem, cirkam kafu, i tako to... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts