Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Juce sam bio do Rembrantovog muzeja ovde, i izmedju ostalih fantastichnih slika koje su totalno neverovatne, video sam i cuvenu Rembrantovu "Nocnu Strazu"

rembrandt119.JPG

Slika stara 400 godina, stavljena je u posebnu sobu muzeja posto je OGROMNA, preko celog zida se nalazi, i stvarno je neverovatno delo, najveci Rembrantov grupni portret... Neverovatno je kakvih sve tajnih stvari ima u vezi sa tom slikom, ali necu da detaljishem sad.

Sutra cu do Van Gogh-ovog muzeja da i to overim, i malo do Saturn super marketa da overim svu tehniku koju imaju (hoho), i mogu nazad u Srbiju :))

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja eo lego u krevet, malo blejim po netu sa laptopa, spremam se da prochitam zadnja tri Asteriksa i Obeliksa koja na kraju nikad nisu bili izdati kod nas al sam nashao negde na netu eng verzije, sutra ponovo kretje fax da ga jebem retardiranog...al dobro, bolje, bez njega imam suvishe slobodnog vremena za razmishljanje a to u kombinaciji sa mojim bolesnim mozgom ne ide :/

Ovaj exil otishao u holandiju, i radi sve sem da se drogira...koja ironija [:D]

poz voz 2011

<high>Juce sam bio do Rembrantovog muzeja ovde, i izmedju ostalih fantastichnih slika koje su totalno neverovatne, video sam i cuvenu Rembrantovu "Nocnu Strazu"

rembrandt119.JPG

Slika stara 400 godina, stavljena je u posebnu sobu muzeja posto je OGROMNA, preko celog zida se nalazi, i stvarno je neverovatno delo, najveci Rembrantov grupni portret... Neverovatno je kakvih sve tajnih stvari ima u vezi sa tom slikom, ali necu da detaljishem sad.

Sutra cu do Van Gogh-ovog muzeja da i to overim, i malo do Saturn super marketa da overim svu tehniku koju imaju (hoho), i mogu nazad u Srbiju :))</high>

:))))

nesto sam se uzasno smorila, nem pojma ni zasto... neispavana sam, ne secam se kad sam se poslednji put naspavala :( treba jos da obnovim glupu filozofiju, sutra predajem hegela... smor

Barem se ne budish u 8 ujutru kao zadnji mentol, ja redovno tu 5 minuta +/- ko da imam jebeni vojni chas...nema veze kad lego, nikad sebi nietju biti jasan oko spavanja...

poz voz 2011

Barem se ne budish u 8 ujutru kao zadnji mentol, ja redovno tu 5 minuta +/- ko da imam jebeni vojni chas...nema veze kad lego, nikad sebi nietju biti jasan oko spavanja...

upravo se svako jutro budim u 8 :) bez ikakvog razloga... osim kad me probude svadari odispredzgrade

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...