Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

setio sam se da treba da reprodukujem karavadjovu mrtvu prirodu za ponedeljak, lol, ako su karavadju trebali meseci, ja imam tri dana, vec vidim uspeh:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

naspavao se za sve pare ...

juče roštiljali na Strelištu ... Pojeo najljuću pljeskavicu u svom životu, nahvatalo me sunce posle dužeg vremena, ortaci doneli agregat i vrteli tehno ceo dan, ali nikako da rasteramo ljude LOL

likovi pored nas se potukli sa nekim matorcima ... LOL x2 ... gde ovaj svet ide...

U KURAC PRIJATELJU U KURAC

prevelik ti avatar m8

omg ocu ja da pijem po kalisu! svejedno, sad me iscimo ortak da idemo na vusa, ima neka svirka ne znam ni ja sta, ali imam legitimno opravdanje da se oblocem:) karavadjo ce da saceka sutra:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ma oni nemaju pojma:)) ovaj igor igra na mahove, a kole onako, zavisi da li popije ili ne, bolji je kad je pjan:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ccc ovaj mladji voodoo brother je krajnje simpatichan, mislim da ce njegovi rezultati (poredjeni sa svim zhenskim osobama suprotnog pola na tom kuglanju) biti istaknuti i ovde a ne samo u vip delu, chisto iz vaspitnih razloga ;oP

bio na rhh, od 9 preko 7 na kraju doslo samo 5 ljudi...mada bilo lol momenata + dranje/hejt timmejtova ;o)

ccc ovaj mladji voodoo brother je krajnje simpatichan, mislim da ce njegovi rezultati (poredjeni sa svim zhenskim osobama suprotnog pola na tom kuglanju) biti istaknuti i ovde a ne samo u vip delu, chisto iz vaspitnih razloga ;oP

bio na rhh, od 9 preko 7 na kraju doslo samo 5 ljudi...mada bilo lol momenata + dranje/hejt timmejtova ;o)

Da, ovi današnji dječarci baš imaju pomanjkanja vaspitanja!:)

A, stvarno si hejterski raspoložen tamo...krvožedni stvore željni ubijanja:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

uvek spreman! Kad se igra i gde?

kad se vratim iz usa, najverovatnije na adi. nadjemo neke ljude i pikamo protiv basketasa na adi.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

zhiv sam! umro nisam! koja avantura jbt .. roadtrip iz pakla :) ali vredelo je napunio sam baterije i ispraznio loshu energiju totalno .. sad samo josh da se oporavim i bitju skoro ko nov!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Postoji vip deo o kuglanju? :)

Čoveče, ovaj forum izgleda ima više tih nevidljivih podforuma nego ovih javnih :)

kad se vratim iz usa, najverovatnije na adi. nadjemo neke ljude i pikamo protiv basketasa na adi.

A, izvini, sad sam ti video profil, mislio sam da si ovde!

Jel tamo pikaš basket na koledžu?

S obzirom na moju poletnu mladost i tvoje iskustvo - jebaćemo ih:)))

@voodoo

Secret window, secret garden...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...