G!!! Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Znaci jos se lozi na njega :( true true, mada sam ja kapirao da se ona njega plashi jer ne moze da ga se otarasi or something, a ovaj balvan je bio preterano agresivan da samo morao blago intervenishem... jbg... radan dan na poslu, tja niko zivi od nashih kupaca ne radi, ne zvone telefoni ma nista... jedino sto je zakucao kompresor na kojem me odushevljava da dash tolike pare za dotichnog a njima je preveliki troshak od 0.01% da stave neki displej normalne dijagonale na koji moze bar stane npr Service Required sa opisom zbog cega a ne sve skracenice sa po 2 slova... ser.req.ch.dew.p.tem. ...etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 (edited) danas se ovako osetjam (u pitanju je grupa Parkway drive, album Horizons[2007], pesma Feed Them To The Pigs) Hope is dead, Buried by regret, Alive for nothing, And dying for even less. The deceased and forgotten, The voiceless and consumed. We’re buried and broken, And we’re rising against you. Armed to the teeth, Born from the shadows, Burning for revenge. Edited April 29, 2008 by tibor2 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 E kad smo kod muzike, s obzirom da ja "slusam onu muziku sto nema tekst" kako bi rekao Spu, pleshe Hendl po ceo dan, a ja se mislim, de si ti covece bio do sada? Kako je ta mlados' jedna cudna stvar puna predrasuda, neznanja i onoga sto je suprotno mudrosti. Doduse, predrasude nekako drze nivo tokom zivota, ali se ovo drugo, manje-vise, popravlja. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Deste bre ljudi, sta ima? Prazan grad skroz na skroz, nigde zhive dushe nema, svi spojili praznike. Sto je ok naravno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 danas ceo dan u kolima sa kevom za suvozača. halp! Zamisli da je obrnuto i budi srecan :)) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 bolje keva nego leca... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 MA JOK TEBREX MORA DA JE PRCO AHAHA JESAM BRATE AHAHA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 TOOOO BRAĆORI BIĆE OD TEBE NEŠTO HOHOHOHO Zamisli da je obrnuto i budi srecan :)) ahahaha, tru dat :) @dule: moj ćale se strašno boji brzine, a još mu je i vid oslabio pa mu 80 km/h deluje vrtoglavo, tako da za vreme vožnje ćuti i drhti :) a sere mi posle. keva je tu mnogo gora, jer hoće sve vreme da se druži, ono, da priča i te fore, i onda me smori jer realno nemam o čemu da pričam s kevom dva sata bez prestanka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 uzmi za bilijar i postacu tvoj new best frend ahaha, pa da znas da bih uzeo samo da imam gde da ga stavim...mada ne znam ni koliko moze da kosta, sigurno nije jeftin, ipak nije to sto za stoni tenis:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 lol ivane, meni cale stalno nesto u fazonu 'pa prestroj se', 'e, pazi', 'jel vidis ti', a ja, naravno, sve vidim ali onda samo ispizdim i otprilike skucam se u drvo od tenzije:) a keva je u fazonu 'necu da ga diram, popizdece', posto s kevom obavezno idem po gradu u tipa tri popodne i onda prsnem s mozgom. al ipak joj se otme s vremena na vreme 'joj' ili tako nesto refleksno kad naglo zakocim ili izbegavam likove sto mi se ubacuju:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 dobro jutro lol! e ovako,juche sam na nekoj utakmici zestoko sjebao ligamente shake i sad jedva i prste na njoj pomeram a zanima me jel neko ovde zna shta da stavljam sem leda pa da me to brze prodje thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 stari rur recept, samo mishka u ruku i problemi ce nestati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 al ipak joj se otme s vremena na vreme 'joj' ili tako nesto refleksno kad naglo zakocim ili izbegavam likove sto mi se ubacuju:) I moja voli tako da kazhe nesto kao PAZI i to se onako polu-prodere taman da pomislim da se ko zna sta deshava, a ustvari samo eto neka malo "nezgodnija" situacija :) ahaha, pa da znas da bih uzeo samo da imam gde da ga stavim...mada ne znam ni koliko moze da kosta, sigurno nije jeftin, ipak nije to sto za stoni tenis:) Bilo je po oglasima nesto kao 200 evra polovan sto, sto nije uopste toliko puno ako je ok ocuvan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Ako su ligamenti u pitanju, led je najbolji, nema ništa bolje....što češće i što duže:= QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ovde na ruru imamo i odlicne doktore pored svih ostalih kategorija prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 dobar dan, meni jutro, bas je lepo kad si na odmoru, btw idem sad da vozim bajs i odradim vezbe, posle po ortaka da pokupim kirbi i malo uredim gajbu, i do lelekoma da predjem na post paid Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 hehe pa ja sam to znao zato sam i pitao ! ligamenti su 100% snimao sam juche nema preloma znam da je led najbolji,al eto reko ako ovde ima neko ko je imao slichnu povredu pa da mu je neshto pored leda bas pomoglo da kazhe. thx anyways. p.s - koji smor ne mogu smajlije da kucam jednom rukom tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Bilo je po oglasima nesto kao 200 evra polovan sto, sto nije uopste toliko puno ako je ok ocuvan. stvarno...ja kapirao da je to mnogo vise, posto je za stoni tenis nov oko 200 evra, a racunam za bilijar je ipak pravljen od punog drveta i sva ta sranja...nista, sad jos samo da smislim gde da ga drzim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 realno bez 500 evra ne verujem da ces naci kvalitetan.... moj matori se neko vreme raspitivao jer je pasionirani igrac... jebem mu misha sto ne volim kad sam pesimista :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 a oko 1000 evra je nov cini mi se? Molim vas recite mi da gresim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 http://www.web-kupovina.com/Bilijarski-stolovi_c679.html :) evo neki primeri otprilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 \o/ ,prvi tenis ove godine:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 http://www.web-kupovina.com/Bilijarski-stolovi_c679.html :) evo neki primeri otprilike brate, 2.5k evra za devetku...pa jesu oni normalni...nista, makar da se ne zanosim, jedino da pitam ove iz birtije dal hoce da prodaju neki od onih njihovih raspalih stolova:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 dobro to je web shop, verovatno je ukljuchena postarina u cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 @Fata Jbg, igram basket od `89, pa sam do sad nesto prakse stekao, kada su u pitanju ligamenti! :) Takođe, bioptron lampa ubrzava proces sređivanja ligamenata! Prošle godine, potpuno sam izvalio ligamente levog zgloba na nozi i posle tri nedelje sam mogao da idem na trčanje! Trudi se da što više miruješ u prvoj fazi, a posle neke lagane vežbice za jačanje istih! Za ostale savete, pitaj velikog Koleta!!! :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts