daniiL Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ^^Tipa krst na se rodicu poda se. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Ne to stvarno opasno moze da bude.Evo ja zivim u Boru a moji su iz Nisha i okoline.Znaci pola rodbine neznam.Keva mi prica da imam nekoliko sestara mojih godina.I sta evo doso u Nish studiram upoznam slucajno neku od njih...i bude svasta :D Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ortak ili rodjak ili tvoj licni svestenik? Ili profa sa faksa koji ti je i rodjak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 kakav je ovo forum rektum mu od bonuxa Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Ne to stvarno opasno moze da bude.Evo ja zivim u Boru a moji su iz Nisha i okoline.Znaci pola rodbine neznam.Keva mi prica da imam nekoliko sestara mojih godina.I sta evo doso u Nish studiram upoznam slucajno neku od njih...i bude svasta :D spojili se recesivni geni i rodio se degen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 spojili se recesivni geni i rodio se degen? it's not funny :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 spojili se recesivni geni i rodio se degen? Verujem i iskreno se nadam da si hteo da napises "i spoje se recesivni geni i rodi se degen"... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ^ e to sam hteo napisati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 mene neka rodjaka (doduse jeste podalja) saletala i to ne bash neko kratko vreme... lol... ne mogu da kazem da u jendom momentu nisam bio u iskushenju.... srecom alkohol brzo isparav iz mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Trebao si da je savataš, mogao si posle na alkohol da se vadiš :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 da ga vadish na alkohol a posle bi bilo "kako kazhe chika raka: samo sipaj" a ujutru glava boli. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Kud nestade moj post :/ rekoh, i ja zelim da karam moju slastku sestrichinu ali ne mogu iz 2 razloga: zato shto je mi je sestrichina i zato shto je '95. godishte! :D (btw ona mi dodje 2. koleno i 5. stepen pobochnog srodstva sto chak nije ni zakonska prepreka da stupim u brak sa njom :D shto znachi praktichno da i vi smete sa cerkom vashe sestre/brata od tetke/ujaka da ingejdzujete u seksualni kontakt i da imate decu i da se venchavate ali jbg sad shto je to kod nas josh uvek protivno moralu, daleko smo mi od progresivnog Zapada...) Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Jel ti to trazis dozvolu od foruma da jebes sestricinu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 haha bas sam sinoc gledo epizodu x files sa peacock family sto se generacijama jebu medjusobno u kuci. al dobro sta ima veze ako je dalja rodbina, samo da nije brat il sestra rodjena :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ja i dalje ne mogu da verujem da ovaj topik postoji i da neki ljudi postuju ono što postuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Otisho ja na selo kod sestre od ujaka , na svadbu njenu. I sad znam da je masa oko mene rodbina i tu neka cura kao dodje mi neka daaaaleka sestra po ne znam vec kome. dosta sam pio i ko zna sta sam pokushavao. samo znam da sutra ujutru kad sam pogledao kakve sam poruke slao , bilo me sramota - a ona mi se vishe nikad nije javila. Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Kud nestade moj post :/ rekoh, i ja zelim da karam moju slastku sestrichinu ali ne mogu iz 2 razloga: zato shto je mi je sestrichina i zato shto je '95. godishte! :D (btw ona mi dodje 2. koleno i 5. stepen pobochnog srodstva sto chak nije ni zakonska prepreka da stupim u brak sa njom :D shto znachi praktichno da i vi smete sa cerkom vashe sestre/brata od tetke/ujaka da ingejdzujete u seksualni kontakt i da imate decu i da se venchavate ali jbg sad shto je to kod nas josh uvek protivno moralu, daleko smo mi od progresivnog Zapada...) ako ti se jebe ti jebi, nemoj da te zaustavlja zatucana srbija lol i onako cemo ubrzo i mi do progresivne realnosti da prcash mamu i tatu za dzeparac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ja i dalje ne mogu da verujem da ovaj topik postoji i da neki ljudi postuju ono što postuju! +1 Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ja i dalje ne mogu da verujem da ovaj topik postoji i da neki ljudi postuju ono što postuju! What he said. Nevidim poentu da bengujem nekog iz rodbine kad oko mene ima milion devojaka koje mogu da posluze :) Da sam negde u nekoj vukojebini gde osim moje sestre nema pice na xy kilometara, pa i da razmislim na tu temu :D ... a i bas je bljak pomisao :/ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ljubio sam se sa nekom dalekom rodjakom :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Mnogo je bolji trip prijateljice sa kevinog/sestring posla ... :) Mitch-ova keva ima dobru prijateljicu :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 ajmo brzo svi za rukice pa pravac .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Mnogo je bolji trip prijateljice sa kevinog/sestring posla ... :) hahah da, mada u obzir dolazi i maloletna cerka kevine prijateljice da nam se prikljuchi u trojku :)) Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts