Jump to content

Di će nam duša

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kud nestade moj post :/

rekoh, i ja zelim da karam moju slastku sestrichinu ali ne mogu iz 2 razloga: zato shto je mi je sestrichina i zato shto je '95. godishte! :D

(btw ona mi dodje 2. koleno i 5. stepen pobochnog srodstva sto chak nije ni zakonska prepreka da stupim u brak sa njom :D shto znachi praktichno da i vi smete sa cerkom vashe sestre/brata od tetke/ujaka da ingejdzujete u seksualni kontakt i da imate decu i da se venchavate ali jbg sad shto je to kod nas josh uvek protivno moralu, daleko smo mi od progresivnog Zapada...)

Našikam se i pravim haos

Otisho ja na selo kod sestre od ujaka , na svadbu njenu. I sad znam da je masa oko mene rodbina i tu neka cura kao dodje mi neka daaaaleka sestra po ne znam vec kome. dosta sam pio i ko zna sta sam pokushavao. samo znam da sutra ujutru kad sam pogledao kakve sam poruke slao , bilo me sramota - a ona mi se vishe nikad nije javila.

I do it backwards but I don't wake up...

Kud nestade moj post :/

rekoh, i ja zelim da karam moju slastku sestrichinu ali ne mogu iz 2 razloga: zato shto je mi je sestrichina i zato shto je '95. godishte! :D

(btw ona mi dodje 2. koleno i 5. stepen pobochnog srodstva sto chak nije ni zakonska prepreka da stupim u brak sa njom :D shto znachi praktichno da i vi smete sa cerkom vashe sestre/brata od tetke/ujaka da ingejdzujete u seksualni kontakt i da imate decu i da se venchavate ali jbg sad shto je to kod nas josh uvek protivno moralu, daleko smo mi od progresivnog Zapada...)

ako ti se jebe ti jebi, nemoj da te zaustavlja zatucana srbija lol i onako cemo ubrzo i mi do progresivne realnosti da prcash mamu i tatu za dzeparac

fallout_table.gif

ja i dalje ne mogu da verujem da ovaj topik postoji i da neki ljudi postuju ono što postuju!

What he said.

Nevidim poentu da bengujem nekog iz rodbine kad oko mene ima milion devojaka koje mogu da posluze :) Da sam negde u nekoj vukojebini gde osim moje sestre nema pice na xy kilometara, pa i da razmislim na tu temu :D

... a i bas je bljak pomisao :/

sex, drugs and bio food!