Corey Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 "edna od najboljih i najpopularnijih televizijskih serija snimljenih u prošlom veku "Mućke" na radost brojnih obožavalaca "lika i dela" Del Boja i Rodnija biće nastavljena. U britanskoj štampi je objavljeno da autor serije planira da napravi novi serijal koji će prikazivati rane godine života Dereka Trotera, što na žalost znači da glumac koji je proslavio taj lik, ser Dejvid Džejson, neće reprizirati svoju ulogu, s obzirom da je već u poodmaklim godinama. "Iako su Mućke zvanično završene pre nekoliko godina, autor serije Džon Salivan već duže vreme razmišlja o nastavku", izjavio je jedan predstavnik BBC-ija. Prema njegovim rečima, nova serija koja za sada nosi naslov "Bilo jednom u Pekamu" još se piše i mada nije doneta formalna odluka o njenom snimanju, nije tajna da čelnici BBC-ija jedva čekaju da vide scenario. Tvrdi se i da bi Dejvid Džejson želeo da se pojavi makar u nekoj od epizodnih uloga. "Dejvid je gotovo pupčanom vrpcom vezan za Mućke i lik Delboja, kao i za Salivena. Prihvatiće svaku ponudu, pod bilo kojim uslovima, da se pojavi u budućem projektu koji je povezan za kultnom serijom", rekao je jedan od njegovih prijatelja. Sam glumac je na pitanje kakvi su izgledi da Mućke budu nastavljene odgovorio: "Na žalost, o tome ne smem da govorim - bar ne još"." izvor http://www.podnapisi.net/index.php/pnovice/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 mozda je bolje da ne diraju nesto sto je veoma odlichno... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 ^slazem se sa postom iznad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 [šala]Nadam se da će Bethesda otkupiti prava!1[/šala] Ne vidim poentu nastavka, Mućke su super ali su jedno drugo vreme. Kako bi se to uopšte moglo uklopiti u današnjicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 pa recimo ''Iv got ten Serbian laptops for ya mate. Only a 200 hundred quids each!'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 [šala]Nadam se da će Bethesda otkupiti prava!1[/šala] Ne vidim poentu nastavka, Mućke su super ali su jedno drugo vreme. Kako bi se to uopšte moglo uklopiti u današnjicu? dokle god postoji sirotinje, a kod nas je ima i previshe, bitje nekome zanimljiva. Ja kad pogledam to, skroz se transportujem u 1993tu i muvanje da bi preziveli...shok zvake i semenke suncokreta. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 brate Corey, si ti video datum ove vesti na podnapisima? Poslato: 03.12.2006 @ 21:37:50, autor: gorazd65, izvor: BBC, komentari: 0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 ne samo tao sto Hajli kazhe nego lepo imate imdb...sajt koji lepo glumcima i producentima napishe ne samo sta su uradili vec sta rade/sta su potpisali da ce da rade, sa sve godinama uz to... i onda kad lepo pogledate imate da vidite da david jason sem novog frosta i discworlda nista nije napravio za 2008mu a za 2009tu za trenutno nema planove no! ;o) ako pogledate johna sullivana mozhete da vidite da poslednje 3 sezone radi seriju http://us.imdb.com/title/tt0469869/ chiji su glavni likovi - bojsi i marlin koji napustaju pekam! ;o))) sigurno je to bio taj projekat o kom se pricha u toj vesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 omg,kapiram da ce ovo da bude jako losh potez... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Cuo sam ovu vest pre vise od godinu dana, sto je i potvdrio Hajli :) lol za ovu seriju sa Bojsijem, jel gledao neko mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) svaki put kad se pomenu mucke, ponovo skontam da vrovatno jedini sa ovih prostora koji ne gotivi tu seriju i jedan lolotron za korija Nisi jedini,ali ja ne smem da priznam zato sto ce da me hejtuju ljudi u drustvu Edited April 15, 2008 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Da, da, sad će da krene kako svi u stvari mrze Mućke, al to ne sme da se kaže da ne ispadneš glup u društvu. Gimme a break, Fools & Horses rules! Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Rulz zato što smo se mi identifikovali sa tom trange frange situacijom :) Al realno i objektivno, serija propagira totalno pogrešne životne principe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Apsolutno, zato ja i dolazim na rur forum, da spoznam sve prave životne principe A i nije mi jasno zašto svi identifikuju Mućke sa ranim devedesetim, ta serija je bila popularno mnogo pre svega toga, ja sam je gledao kao klinac tokom osamdesetih. Edited April 15, 2008 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 jeste vudu to vama sto ste ukljuchili mozak dvedes'prve mozhda, neki od nas su gledali tu seriju sredinom 80ih i gotovili je totalno zbog humora ne zbog socijale...mislim zaboga..."kwaying..." =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 mucke su genijalna serija nekako bash ima dushu :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 jeste vudu to vama sto ste ukljuchili mozak dvedes'prve mozhda, neki od nas su gledali tu seriju sredinom 80ih i gotovili je totalno zbog humora ne zbog socijale...mislim zaboga..."kwaying..." =o)) It's not the socijala nego način razmišljanja... mislim, jesu ljudi osamdesetih kod nas bili uljudniji i kulturniji, al to su oni isti Srbi koji gledaju da ceo život iskrivinare :) Humor stoji, ali ne verujem da bi ga baš isto kapirao da si npr. Nemac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 ali vudu, pa svi znaju da nemci NEMAJU humor ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 da da da, toga se secam u srednjoj kad nam je profan filozofije objasnjavao nemacke uvrede "ti si vrlo siva osoba" Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 pa, vishe sam aludirao na nemachku epizodu monti pajtona i "znate, mi u nemachkoj nemamo smisao za humor pa ako biste bili ljubazni i dosli do nas da snimite jednu epizodu... " no mosh' i tako =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 ako se humor ponovi meni ne bi smetalo da gledam rimejk serije Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Bez Del Boya nema ove serije, kakav crni rimejk... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Meni npr Mucke zabadaju jer totalno shvatam taj britanski humor , dok ga neki ne shvataju ... I stvarno sam retko kad povezivao to sa nasom nekom situacijum ... Isto npr. kao i crnogorske serije , pustim ortacima oni gledaju kao mentoli / bleje , a ja se pokidam od smeha , jer jednostavno shvatam taj njihov nacin razmisljanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts