Jump to content

i onda... SHTA?!

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

weet ne moze na jaja.Tj.nekako mi nije efikasan na tom podrucju.Za to mora brijach.A i to sam se izvestio za 15 sekundi.A gore weet ili brijach,zavisi da li ima weeta,uvek su bolje kreme,jer ne iziritira ko brijach.I weet ide na kratke kedla,i slobodno drzite i duzhe od dozvoljenog i mazhite vishe nego sto treba,ko pokusava da skida prashumu weetom nece biti zadovoljan ofkors.Ja se sad razmisljam da uzmem one weet trakice ili bas neku hevi akciju tipa vosak,malo da probam da proredim taj predeo,mnogo pocelo da me smara.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Pa brate prvo oshishaj muda pa posle nabaci veet nemoj da stvaljash na shumu nece to bash da ide :).

p.s.

Ili vishe puta veet stavi, mada to bash i nije zdravo =S

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

marko imas besplatno u deusu ako obrijes jajca i prutic vuduovim brijacem

we got the winer :D

da koliko ja znam sestra mi je rekla da razredjuje dlake weet i tako te kreme i naravno da sme na jaja :D pise lepo samo za spoljasnju upotrebu :D

Нема  будућности без истине.

ne sme na jaja,ja sma jednom imao vrlo neprijatnu situaciju :((

a inace,nije bas da ne rastu brze,ali su mekshe dlake i vremenom ih razredi..

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Da da moraju ti biti jaja glatka, da ribe totalno uzivaju u mnogobrojnim tbegovima kojima smo svi mi izlozeni svakodnevno...

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy