Jump to content

Mrski B92

Recommended Posts

molio bih dvinitisikera da ide da se bori za prava pedera, a da zaista ozbiljne stvari ostavi ljudima koji misle svojom glavom. hvala unapred.

molio bih ivana da procita par stvari o novinarstvu pre nego sto krene da sudi o informativnim programima srbije

u glavnom b92 je sranje, sa sranje programom, ubode ponekad neku dobru seriju i nista vise

pricamo o vestima, drugo nista ni ne gledam

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

molio bih ivana da procita par stvari o novinarstvu pre nego sto krene da sudi o informativnim programima srbije

ja: glup si jer ne koristiš mozak nego slušaš šta ti ngo riba kaže

ti: glup si jer ne slušaš šta ti moja ngo riba kaže

molio bih dvinitisikera da ide da se bori za prava pedera, a da zaista ozbiljne stvari ostavi ljudima koji misle svojom glavom. hvala unapred.

Molio bih ivana da ide da prca, a da ozbiljne stvari ostavi ljudima koji ne misle svojom wikipedijom. Hvala unapred.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

pa nigde nikada novinarstvo nece biti 100% objektivno tako da je svaka diskusija na ovu pricu besmislena

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Idi se bre leči.

Idi bre heftaj se u guzu sa deckom dok gledate b92

Tako je

pricamo o vestima, drugo nista ni ne gledam

125px-Star_of_David.svg.png=logo.gif

Svenevideći

upravo. ne znam zashto je toliki problem da vam se ta suva chinjenica usadi u zakmo, pa tek onda da ospete paljbu :]

ali nesto ne ide :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Meni je zanimljivo da je Dvny namerno dosao na fazon i napisao to sto je, znajuci kakve ce reakcije dobiti. Kao ono da odesh na fudbalsku tekmu i proderesh se medju navijachima "Prava pederima" i onda posle kukash kako se te izlomili.

Kako suptilno i profi hejtuje ovaj laki :) Ovo moze da bude skolski primer kako na lep i prikriven nacin reci nekima da imaju mentalne sposobnosti kao rulja navijaca :)

ja: glup si jer ne koristiš mozak nego slušaš šta ti ngo riba kaže

ti: glup si jer ne slušaš šta ti moja ngo riba kaže

nisi ti glup, nego bezobrazan i hvatas jeftine fore

@ laki - zato sto znam da niko nema ni jedan argument protiv b92 informativnog programa, samo prde. cisto da se ogradim, selektivan je i ni malo savrsen, ali je za klasu bolji od svih ostalih

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

bitno je da smo ovu raspravu vodili 100x i svi su rekli zashto i zato i naravno da se nismo slozhili jel svako vidi situaciju drugachije, al nema veze vazhno je da ima nekog trpanja!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

zato sto znam da niko nema ni jedan argument protiv b92 informativnog programa, samo prde. cisto da se ogradim, selektivan je i ni malo savrsen,

ovo treba uvesti kao definiciju selfpwn-a. Ti kao da pravish distinkciju izmedju Ajnhmana i Hajdriha....jer izjednacavash informativni i indoktritativni program.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad