Jump to content

Radule_

The X
  • Posts

    198
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Radule_

  1. Bitno da je tu vuchica koja se smeje, sve ostalo u klipu je standardno <3
  2. Bravo Luka svaka cast za organizaciju, zajedno sa Matijom.
  3. tototo, gj. Jos samo replaysi svi da se nakupe i bice gg. Organizacija je bila odlicna!
  4. Team Anarchy -Milos "Radule" Radulovic -Mihailo "W-a-r-l-o-r-d" Tatomirovic -Strahinja "TA.CeLa.rs" Crnkovic -Stefan "T-O-X-I" Stamatovic -Branko "HansiIsMyGod" Kanjevac -Igor "Snostra" Kakuca TEL: 064/2887779 - Radule
  5. "Nagrade: 100% od uplata+hardware ( bice detaljno objavljeno za par dana ) bice besplatnih pitja za sve igrache..." Znaci fenomenalno sto 100% od uplata ide u nagrade, al' me zanima kako ce nagradni fond biti rasporedjen, ipak ne bih prijavljivao ekipu pre toga. Jel' znas otprilike kog datuma bi mogao i to da nam kazes?
  6. Radule_

    !

    What he said
  7. Ahahah, boze Damke koji si ti car! Uvek se cepam na tvoje postove xD
  8. haha damke objasnio, idi damke u rezisere slobodno, mani se dote :D
  9. Radule_

    6.52

    * Improved Lina's projectile and visuals (170933) To mi kazi! :D
  10. Ne zanima me.. I ne zanima me sto vas ne zanima sto mene ne zanima...
  11. Ma Era Ojdanic je bio lik koji je Ajsa najvise nervirao dok je bio u kuci. Nije stvar u tome sto je njega Era nastavio da proziva napolju, stvar je U TOME da je Ajs izasao kao drugi najomiljeniji ukucanin i da je to bilo njegovih pet minuta. A i iz te kuce nije izlazio mesec dana i najzad vidi ljude koje nije morao da gleda svaki dan u kuci. I tu se nadje Era da pocne da se majmunise. (zavrsicu ovaj post kad se vratim kuci, sad idem negde)
  12. pravi opis Phila Helmutha. Meni je super, al nekad tolko ide na kurac drugim igracima == naravno kad tvrdi da nesto NIJE uradio a JESTE == pa ga zato i zovu deriste (brat). Al kad prica il se zeza sa nekim deluje kao stvarno zanimljiva osoba i osecas da nije smarac.
  13. (na brzinu ovo kucam) meni je veci paradox sto je u srpskom velikom bratu pobedila crnogorka, ma kakvi da su glasovi bili. Po meni je ajs mnogo realnija slika onog sto se desava u srbiji nego mimi (bar ona pametnija strana naseg naroda), al ko jos u srbiji zeli da prikaze realnost. A da ne pricam da je on nosio celog VBa i da je velika vecina auditorijuma gledala VBa zbog njega i skaja, cisto da bi videli koju ce sledecu foru da prospu. Da nije bilo njih dvojice, niko ne bi ni gledao jer su ovi svi ostali dosadni do zla boga. Ostali Nisu losi kao ljudi al nisu ni zasluzili da pobede u VBu koji je shou a ne smor. Ispali su cigani u najmanju ruku (organizatori AKA sellouts). Brate, Era je matori retos najgori, pedofilcina, to sto nije srecan u svom zivotu ne mora da ispoljava u shou kao shto je VB i da se blamira pred celom Srbijom. Ajs spusta Eru tako da mu ne bi lupio samarcinu jer je star covek. A i sta se majmunishe debil, kao vata se jaja nesto levo-desno. Zaista mi nije jasno kako je ajs iskulirao, izasao iz kuce posle mesec dana a docekuje ga Era koji se vata za jaja i majmunise se. Stvarno je imao pameti da se iskulira.
  14. nije lose mada nikad nisam igrao ovu igru :D
  15. klinke imaju podrsku celog RUR foruma! mi volimo klinke i volimo Velikog Batu i volimo Kalenica!!
  16. A izvali tek tog lika koji je to snimao, 3 DVDja, jel se samo meni cini da je taj lik verovatno bolesniji od ovog sto jebe sto ?
×
×
  • Create New...