Jump to content

patoloshki lazovi cont'd


Recommended Posts

Kao ucenjivati?! ,ne namerno (sama je uletela u paniku neku) dobro skrivenog i proracunatog patoloskog lazova (znaci lazi su ogromne ali ne tako ocigledne na prvi pogled,zbog kolicine para koju riba ima pa te uvek zavara).....jer bi stvari koje imas protiv nje mogle da je sjebu za vek vekova i u privatnom zivotu a i poslovnom(ima dobar posao) u pitanju su lazi od celoukupnog identiteta pa nadalje...........................Ukratko receno sama se ponudila da je karam a da cuvam te informacije za sebe i sto je najgore imam neko nastrano zadovoljstvo iz toga sto futim patoloskog lazova (opasna kineskinja a ima i decka lmao) koji me je sjebao u totalu povredio ponos i osecanja i imala onaj smrdljivi kez na licu.......

E sada al to nastrano od mene? zato sto znam da laze jos uvek kako zine a sa druge strane mi bedak jer ipak nesto nije u redu sa njenom glavom.

sada pitanje je futiti ili ne (mada cu najverovatnije da nastavim da futim bez obzira slatko mi specijalno zbog osvete) ali ipak da pitam mozda padne neki comm vredan chana.

GOT MIT UNS
Link to comment
Share on other sites

na svako pitanje koje se i u najmanjem tiče jebanja ovde se odgovara sa OLOLOL EL TI NEŠTO PITAŠ ILI SE SAMO HVALIŠ LEJMERU, i to postaje mnogo zamorno. seks je normalna i (verovali ili ne!) svakodnevna pojava, i normalno je da se ljudima javljaju nedoumice s njim u vezi.

e, sad, mojih dva centa: dobra kombinacija zlata vredi, i ako ti je dobar seks onda se vredi malo čak i iscimati (bilo da te riba smara da je pratiš kući posle jebanja ili samo mnogo laže). na tvom mestu, ja se ne bih mnogo udubljivao, nije vredno preteranog analiziranja jer:

1. naletećeš na neku patologiju jer je malo žena sa ovog podneblja evoluiralo dovoljno da ima seks radi seksa (ne znam kakve su kineskinje na tom polju ali sumnjam da su naprednije od srpkinja), tako da bi verovatno skontao da ju je tata pipao gde ne treba ili tako neku boleštinu;

2. ne znaš koliko će trajati - možda joj dosadi jebanje s tobom, možda odluči da hoće da bude verna tom dečku, možda ona smori tebe... u svakom slučaju, retko koja kombinacija potraje, pa onda bilo kakvo udubljivanje u mentalni sklop držača za pičku osobe sa kojom samo upražnjavaš seks predstavlja bačenu investiciju.

za kraj bih ti savetovao da komunikaciju s njom svedeš na minimum. sms ili poziv samo kad ti se digne i posle da joj kažeš da je bila dobra, kada se vidite priča o filmovima i vremenu. znam da je perverzno zadovoljstvo da je pitaš za dečka i njihov seksualni život, ali te ti informacije trebaju koliko i rupa u glavi.

e, da, ti reče da te je povredila? jesi siguran da ti nju samo jebeš?

Link to comment
Share on other sites

Mudro zbori ovaj ivan ali postoji jos jedna promenjiva u ovoj neresivoj jednaciji da li si ti emo ili ne. Daklem da li iako je smao sex to ti nju ipak volis ali to sebi ne smes da priznas, ili ti je pak sa druge strane dan kada si umocio stojka dobar dan i na tome se zavrsava filozovija. Ako ti varijanta broj 1 prekidaj sa njom sve i nemoj nikada joj nauditi. Ako je varijanda broj 2 onda iskoristi dok trake ali opet joj na kraju nemoj nauditi. Dakle zene su veoooma zajebane sto se tice osvete i time sto ces joj nauditi neces nista dobro sebi napraviti samo ces imati potencialnog neprijatelja.

Link to comment
Share on other sites

Vidi uceni je da je ja futim, i da mi bude sponzor - veruj mi zazalice. Ja cu da je futim onako bash perverzno kolko mi je mozak maksimalno bolestan i troshitju joj enormne kolichine para na splavovima vatajuci sporadichne cice koje tju da prosledjujem tebi.

Tako su svi na dobitku, oboje imam ribu koju futimo, oboje imamo priliv riba, ja imam svoj Dom Perignon i separe a sredimo i tebi shta treba poshto znam ljude da falsifikuju rachune na splavovima pa da prosledimo neki kesh do tebe i kao shlag na tortu josh si se osvetio poshto mi je mnogo bolestan mozak pride tje se pojavljivati u elitnim separeima samnom i de ce svi da je gledaju kako je iz njihove perspektive dechko vara ispred ochiju i privodi druge ribe. Ultimativno unishtena lichnost po svim aspektima, josh samo brak da sklopimo pa da joj uzmemo i kutju itd...

poz voz 2011

Link to comment
Share on other sites

Mudro zbori ovaj ivan ali postoji jos jedna promenjiva u ovoj neresivoj jednaciji da li si ti emo ili ne. Daklem da li iako je smao sex to ti nju ipak volis ali to sebi ne smes da priznas, ili ti je pak sa druge strane dan kada si umocio stojka dobar dan i na tome se zavrsava filozovija. Ako ti varijanta broj 1 prekidaj sa njom sve i nemoj nikada joj nauditi.

ako je varijanta broj 1, nema šanse da te posluša, i tu se sva priča završava.

Link to comment
Share on other sites

seks je normalna i (verovali ili ne!) svakodnevna pojava

LIES!!!!1!1!1

:P

ne znam matori sta da ti kazem.. ako je posmatras kao gomilu mesa oko rupe kojoj zelis osvetu, udri ko da nema sutra...

a ako ima neceg vise, onda jebiga...

mada mi generalno zvuci kao da si se ti malo vise primio :)

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Link to comment
Share on other sites

seks je normalna i (verovali ili ne!) svakodnevna pojava

pics or didnt happen!

kad mu za pra dejtova uleti lik sa bademastim ochima da ga kara u bulju. dodushe kazu da imaju male kite.

you're missing the point of anal sex - sve i da ima 2cm, opet ćeš ostati razjebanog anusa :)

Link to comment
Share on other sites

brate vudu kada bi morao da birash, jer bi ti izabrao batinu ili neki krastavchic.

ili si ti u fazonu, kad mi vec razvaljuju bulju daj da vidimo kakav je taj veliki qrac:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...