Trooper Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 na crvenom krstu, pada već nekih 1h Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ahahaha...jbte na brdu nema ni s od snega:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Bas sam juce u Blicu citao tekst o tome.. Ne mogu da verujem da je ponuda nekretnina toliko manja od potraznje. I ti primeri dizanja cene, tipa, kad se izgradio Delta City, blokovi 70 i 70a su dosli do 2000 evra kvadrat i tako to... tržište nekretnina u beogradu je svakako jedno od pet najunosnijih u srbiji, i kontroliše ga ušemljena stoka koja ponudu veštački održava niskom. kada u jednom gradu fali par desetina hiljada stanova, graditelji i preprodavci mogu da rade šta hoće, to je svima jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 bogdanoviceva shkola, shta je tu nejasno. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ahahaha...jbte na brdu nema ni s od snega:D pa ko ce jos da se cima do brda :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 kod mene je ovde neshto loma padalo, koji minut, al slabo neshto. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 za sve klimatske nepogode je krivo pancevo kad vam ja kazem :D evo kod mene na strelistu prsti sneg samo zvoni a u centru sija sunce :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 na novom beogradu je padao dobrih 10 minuta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ustao, nervozan \o/ bice krvavo danas.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 e moj grujo..za sve je krivo panchevo,pa i za sneg:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 pa jasno sad mi treb 200 000 eura za stan od 90 kvadrata....LOPOVI !! :D koja nepravda :( Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 zato budite dobri s roditeljima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 e moj grujo..za sve je krivo panchevo,pa i za sneg:D lol,jeste ne bi ja ziveo u tom pancevu ni da mi plate :D ja sam cuo da ovi iz juzne zone posle 00:00 svetle u mraku! omg Takodje sam cuo da jedan kad prdne 100% benzen :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 danas sam jeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Juche nisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Skontao sam da pada sneg i smorio se najstrasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 sta ste se usrali svi od malo snega :) btw sto se tice stanova kad ce da oglase za ove stanove za univerzijadu, kvadratura cena ovo ono, jel zna neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 saznao josh jedno znachenje rechi trotter, sada su mi mutjke josh smeshnije =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 btw sto se tice stanova kad ce da oglase za ove stanove za univerzijadu, kvadratura cena ovo ono, jel zna neko Zaboravi na te stanove, osim ako nemas neku jaku vezu. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Iju što ima odličnih skejterki u kronosu u Zemunu, i sve su ~2500. Da već nemam jedne, tačno bih uzeo nove sad odma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Doshao iz shkole sad cu jedem...opet biftek pa cu da uchim.. mozhda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ufufuufuf... zvanicno upao u predispitni frenzy cirnuo jednu rakiju da se iskuliram, al ne pomaze olollololo.. sva sreca pa su matori otisli, pa sam solo @ home odvrnuo muziku na max, i divljam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 Bogami je fino padalo i ovde kod mene, zanimljivo sto je krenulo da pada odjednom. Nista, nista, nista i odjednom samo k'o lopatom da je neko krenuo da baca. sta ste se usrali svi od malo snega :) btw sto se tice stanova kad ce da oglase za ove stanove za univerzijadu, kvadratura cena ovo ono, jel zna neko Mislim da ce pocetkom 2009. godine da oglase te stanove, a useljavanje naravno teko po zavrshetku Univerzijade pa koji mesec nakon toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Zaboravi na te stanove, osim ako nemas neku jaku vezu. radio sam ja arhitektonske vizuelizacije enterijera i eksterijera tog bloka (vishe za potrebe univerzijade, nego za potrebe investitora (Hypo i Delta)) i znam da nije potrebna neka posebna veza za te stanove, ali jeste potrebno mnogo para - oni ce te stanove prodavati za minimum 1600 evra za najvishe etazhe. lichno, standard projektovanja tih stanova nije nesto....ali lokacija, lokacija,lokacija (most preko save,blizu si svega...) pa im se moze da traze i do 2000, 2200 evra za 4,5 sprat i neke penthouse opcije It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Tamo kvadrat najjeftiniji nece biti ispod 2500 eura, da je 1600 evo ja odma uzimam 50 kvm. inace btw raspao se od guitar hero, usao sam u fazon, cak sam i onu pesmicu kad pobedim djavola (neki trdlitrndli ciguligu fantasi metal) odsvirao skoro skroz tacno :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts