Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

slagalica je totalno imba

jebes kviz u kojem se sve odlucuje u jednoj igri

Milka je totalni retard

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

upalim tv i na foxu zateknem trudnu karleushu (zaista, roditeljstvo ne bi trebalo da bude pravo svih nego privilegija zdravih) i laneta gutovica za koga je i minimaks pojam zabave.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

lol izgleda ce mi poizbace par drugara iz odeljenja. Pedagog i psiholog nasli na YouTube snimke s malih odmora u mojoj ucionici koji se zovu "Opshta shorka", i 2 klipa kako snimaju dvojcu dok kenjaju. Pozvali razrednu i ako dospe na nastavnicko vece, bice izbacivanja iz skole. Kao, to je diskriminacija i "prava" tuca, a mi svi fazon se zaleteli na lika od 200 kila.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

lol izgleda ce mi poizbace par drugara iz odeljenja. Pedagog i psiholog nasli na YouTube snimke s malih odmora u mojoj ucionici koji se zovu "Opshta shorka", i 2 klipa kako snimaju dvojcu dok kenjaju. Pozvali razrednu i ako dospe na nastavnicko vece, bice izbacivanja iz skole. Kao, to je diskriminacija i "prava" tuca, a mi svi fazon se zaleteli na lika od 200 kila.

lol, jesu to oni snimali srpsku verziju 2boys1cup?

za tako nesto ja bih ih izbacio sa planete zemlje.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

upalim tv i na foxu zateknem trudnu karleushu (zaista, roditeljstvo ne bi trebalo da bude pravo svih nego privilegija zdravih) i laneta gutovica za koga je i minimaks pojam zabave.

jebote,zaista.

Ono je najgori dresh,one odvratne fore,prejadna gluma i mrtva odvratna preglupa Karleusha.Jebote.Nemam rechi.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

daj link da gledamo :))

bro jutro valjda ste raspolozeniji nego ja, sto i ne znaci mnogo

1. Pa promeni kabl od napajanja :))

2. Mozda si napuc'o neku rezoluciju u windowsu koju ekran ne mozhe da izgura?

1.pa promenim i taj dan radi ali sutrdan moram opet da vratim onaj prethodni :)

2. mjok nisam nista menjao, zapravo bio je tu zetov komp koji sam namestao i namestio u medjuvremeni sam prebacivao monitor tamo vamo par puta i bilo sve ok, i kad sam namestio njegov komp kod mene puf!

A deinstall drajvera za grafičku i monitor iz safe moda?

nece da udje u safe mode, nece da udje ni sa last known config, ucita on win i kad treba da se pojavi desk nece pa nece, pasce danas repair (po ko zna koji put lol tako me mrzi jedan clean install da odradim)

fallout_table.gif

daj link da gledamo :))

nema vise, kad su culi da je razredna videla, pobegli iz skole u Forum da brisu sve :D

lol, jesu to oni snimali srpsku verziju 2boys1cup?

za tako nesto ja bih ih izbacio sa planete zemlje.

ajde sad preterujes, znas kakvi su snimci iz MOCa ili Drapshina gde bukvalno se biju, gde se gadjaju stolicama itd.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

nece da udje u safe mode, nece da udje ni sa last known config, ucita on win i kad treba da se pojavi desk nece pa nece, pasce danas repair (po ko zna koji put lol tako me mrzi jedan clean install da odradim)

A safe mode with command prompt? Kad iskoči cmd pendžer, kucaj appwiz.cpl da ti otvori add/remove programs.

Danas opet manje guzve u gradu nego inace, izgleda da je i dalje ta neka faza godisnjih odmora, ovo jos od zimskog sto ljudi mogu da iskoriste, pa je nesto prohodnije nego inace.

Gledam nesto koliko je opao kvalitet ovog jutarnjeg programa...

Ja se nekad ni ne setim da ukljucim tv kad se probudim, a bas kad hocu da nesto "zvrnda" ja pustim obicno RTS ali ni ne gledam o cemu pricaju, tek katkad vidim da gostuje tipa juniorska prvakinja u gadjanju vazdushnom puskom, neki nashi vajari koji su otisli u bugarsku i tako :)

ajde sad preterujes, znas kakvi su snimci iz MOCa ili Drapshina gde bukvalno se biju, gde se gadjaju stolicama itd.

Pa da, ali direktori i pedagozi moca i drapshina ne znaju sta je kompjuter.

Bas sam juce u Blicu citao tekst o tome.. Ne mogu da verujem da je ponuda nekretnina toliko manja od potraznje. I ti primeri dizanja cene, tipa, kad se izgradio Delta City, blokovi 70 i 70a su dosli do 2000 evra kvadrat i tako to...

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...