Lucky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Razmisljam kako da uklopim vidjanje sa 10 ljudi u dva dana i siguran sam da to nekako necu uspeti da uradim, a voleo bih. Pored toga, jeo sam tajlandsku supu i rizoto neki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 jbni faks chekam ko mamlaz 3x po 20 min da bi me primio neko na 5 min, a ledja me od uzhasnog spavanja sinotj ubijaju do bola. moratje da padne neka masazha uskoro i vishe jebeni novi krevet! cek... ti jos nisi zavrsio faks??? aj onda sacekaj jos malo pa za par meseci idemo zajedno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ouch OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Dodushe, fora je remasterovana, ali i dalje zanimljiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 nakrkao se pasulja, sad odmara pa do ortaka do delte, kasnije u neku bleju Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 potpisao neki ugovor stampanim slovima pa mi se ljudi smejali, ali bash me briga jer nije neki shvrakopis. Mislim se da li da pochnem da odvajam za sopstvena kola. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 crna čokolada is teh shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 burzhuju... ja tju morati neki sirotinjski slatkish da spravim sada! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Ja ću da razmutim kašiku šećera u vodi, pa ću da pljunem da dobije neki ukus. Kenny style! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Kako da prodjem celavog prvog bossa u guitar hero??? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Kad dođe njegov red da svira, rokaj mu whammy (mapiraj ga na desni ctrl da ti bude nadomak prstiju). Pre toga moraš nahvatati onih spešl pauera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Kako da prodjem celavog prvog bossa u guitar hero??? Sachekaj da nakupish par onih sranjca shto njega jebu, pa mu srokaj sve jedno za drugim... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 get a life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 mislim da ovaj mastermind aka skochko u slagalici treba da se koristi za tesitranje populacije ove zemlje ko ne mozhe da od 3 komada reshi 2 u 6 i jednu u 5 pokusahaja da nema pravo na vozachku dozvolu, da glasa na izborima i da se razmnozhava! znachi re tar di! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Gahaha... Gledali smo i Pavle i ja slagalicu. Ajde shto ova dvojica nisu reshili, ali nisu uopshte imali ideju shta se oko njih deshava. Surovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 mislim da ovaj mastermind aka skochko u slagalici treba da se koristi za tesitranje populacije ove zemlje ko ne mozhe da od 3 komada reshi 2 u 6 i jednu u 5 pokusahaja da nema pravo na vozachku dozvolu, da glasa na izborima i da se razmnozhava! znachi re tar di! Ja kad gledam slagalicu (sto je uvek) i kad je skochko, toliko se iznerviram da mi presednu moje dve omiljene igre posle toga. Znachi Takmicar: skocko - zvezda - tref - tref Voditeljka: Imate jedan znak koji nije na svom mestu Takmicar: skocko - zvezda - herc - tref Taman mi dodje da bacim tv preko terase :)) A josh genijalnije mi je ono 1. red: herc - herc - karo - pik // jedan koji nije na mestu 2. red: herc - tref - zvezda - zvezda // dva na mestu (nebitno) 3. red: herc - herc - karo - pik // liek, gledaj sta si rekao dva reda iznad retarde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Jel vredi skidati Guitar Hero za PC ? No hate plz, tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Čuj dal vredi, najbolje utrošenih 3.5 GB protoka od Nove godine naovamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Voodoo je najjaci covek na RUR-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Obichno u slagalici nakon sto neki lik nareda 7 pobeda dodju neka 2 mentola :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Čuj dal vredi, najbolje utrošenih 3.5 GB protoka od Nove godine naovamo. sjajno je, zena gadja prve boje, ja zadnje 2 i radim power i vijuviju vrh je ali kako sam ono igrati, nema sanse You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 e jebem mu misha pa sta josh nece da me potrefi, kako mi je sjaban ovaj poslednji period od mesec dana#"£$% ima li neko ideju zasto komp nece da se ukljuchi osim ako ne promenim kabl od napajanja !"£$%^ sve je bilo kul do pre par dana a nekako sam uspeo nesto i sa monitorom da sjebem razu ili frekvenciju ili nesto, kad ga upalim ne mogu u win da udjem, ucita lepo i pojavi se login i onda samo pafff no signal detected na monitoru i on se ugasi a komp radi lol, sve sam probao jedino repair wina sa boot cda .. enivej smara to cimanje, tj svako cimanje sa hw me sve vise smara, godine i slicno e da pravim povecu pauzu od alkohola :) nema vise, dosta je unistavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ne radim nista... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 ima li neko ideju zasto komp nece da se ukljuchi osim ako ne promenim kabl od napajanja !"£$%^ sve je bilo kul do pre par dana a nekako sam uspeo nesto i sa monitorom da sjebem razu ili frekvenciju ili nesto, kad ga upalim ne mogu u win da udjem, ucita lepo i pojavi se login i onda samo pafff no signal detected na monitoru i on se ugasi a komp radi lol, sve sam probao jedino repair wina sa boot cda .. enivej smara to cimanje, tj svako cimanje sa hw me sve vise smara, godine i slicno 1. Pa promeni kabl od napajanja :)) 2. Mozda si napuc'o neku rezoluciju u windowsu koju ekran ne mozhe da izgura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 sjajno je, zena gadja prve boje, ja zadnje 2 i radim power i vijuviju vrh je ali kako sam ono igrati, nema sanse Haha al si penzioner :) Ja i Dulio deremo na medium, tu se ionako koristi samo četiri prsta. Na hard već ne mogu s tastaturom. Uglavnom, kreni polako na easy sam, razbijaćeš na medium za manje od nedelju dana. I naravno, F1 do F5 ili ~ do 4 za sviranje, jer na zxcv ne znam kako može da se igra, deluje totalno bezveze. ima li neko ideju zasto komp nece da se ukljuchi osim ako ne promenim kabl od napajanja !"£$%^ sve je bilo kul do pre par dana a nekako sam uspeo nesto i sa monitorom da sjebem razu ili frekvenciju ili nesto, kad ga upalim ne mogu u win da udjem, ucita lepo i pojavi se login i onda samo pafff no signal detected na monitoru i on se ugasi a komp radi lol, sve sam probao jedino repair wina sa boot cda .. enivej smara to cimanje, tj svako cimanje sa hw me sve vise smara, godine i slicno A deinstall drajvera za grafičku i monitor iz safe moda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts