shoosh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 je l ima čipsi sa ukusom sedamnaestogodišnje devojčice? podsetih sebe sad na onaj 4chan "we'll drink your bathwater" jpg :) cak mislim da je u pitanju toiletwater :/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Nope, bathwater :) Hasao makarone zapečene sa mešavinom emental sira i mocarele odozgo, a ćuftama i paradajz sosom iznutra ... Uf, uf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bratardi Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Bok. Volim svoga batu vise nego tatu. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ti mora da si crnogorac:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Hasao makarone zapečene sa mešavinom emental sira i mocarele odozgo, a ćuftama i paradajz sosom iznutra ... Uf, uf. WE'LL DRINK YOUR BATHWATER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 dosao sa posla, danas sam bogami poginuo, i ostao pola sata duze, sad se istusirao odo da rucam pa ocekujem goste Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 evo idem da ucim!!!! javljam kad budem zavrsio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 je l ima čipsi sa ukusom sedamnaestogodišnje devojčice? lol fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 doshla iz hr.. bila sam na sahrani bratuu mom od ujaka.. 23god.. pogino na motoru.. =/ bla. <= *ebo ga motor od 14k e.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Bez dopa i Monte Karlo, Svilajnac mi je. Edited April 9, 2008 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ustao u 6:30, bio na nogama i u kolima veci deo dana, vratio se kutji kasno popodne, dremnuo, grubo probudjen iz dremke ranije nego sto bih hteo, ali zapravo to i nije loshe jer sad imam 15 h da predjem neka poglavlja...eh bre i rad i uchenje ko ih izmisli... btw pauza u shljaci od 1h za stiljro na obali tise ne umanjuje chinjenicu da si radio ceo dan...jeste detalj koji donekle ulepshava dan ali ne nadoknadjuje umor... id'm d'napravi kaHfu pa lafgano po knjizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 evo idem da ucim!!!! javljam kad budem zavrsio! ee,ovaj ja zaboravio da javim...vec oko 18.20 sam zavrsio... :))) bio do malo pre sa devojcicom,i sad jedem palacinke i gledam miseve... nije los dan bio uopste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Produktivniji si od mene! :) Spavao do malo pre, sad cu malo da blejim pa da sednem da nauchim hemiju i sociologiju...smor! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Imala pismeni iz mate i dali smo zadatke ljudima sa prirodnog smera i svako odeljenje nam je drugacije uradilo :/ imala sam po 3 verzije svakog zadatka. izgleda da je sve pogresno i da cu da dobijem 1 :( sad cu morati da se cimam da naucim sve to i da odgovaram piiiiih bila u teretani, sve me zivo boli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 jbg Marina, vidis kako je meni oko svakog kontrolnog i pismenog^^ Elem, koja je biatch ova sto mi predaje OET, znaci odgovaram na tabli prvu oblast sto i je i trebalo, znam sve, ok. Napise ona sledecu oblast za odgovaranje, ja je pitam jel mogu i to da odgovaram, posto sam i to naucio, a mislio sam da ce me i to pitati, i pita me ona tako par pitanja, nije velika oblast, i na kraju mi da zadatak koji uradim bukvalno do kraja, trebao samo da odredim pocetnu fazu, i tu se zajebem, zaboravih dal je odnos naspramne i nalegle stranice tg ili ctg, i posalje me na mesto, kao nauci za sledeci cas, i nista mi ne upise. What a jerk. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Aj kad smo vetj kod srednjoshkolskih sranja. Juche razredna chita kao opravdane i neopravdane i kao Drenovac (o da to sma ja) kao imash 6 i josh jedan neopravdan i 4 iz vladanja. Ma nemate brige matora netju ja to ja sma dobro dete. Bukvalno sam sledetji chas dobio taj jebeni neopravdani. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 eee kolko sam se puta ja izvukao za neopravdane, jedan dan zakasnim, drugi dan me mrzi da dodjem prva dva casa, treci dan uopste ne dodjem, ali obicno kasnim svaki dan, a imam samo jedan neopravdani LOL. btw, moja razredna je predavala matu bratu u 4. godini, mozda zbog toga se izvucem :) Jos kad bi mi poklonila 2, gde bi mi bio kraj. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 al je ovaj ivan duhovit lik :) :) nasmeja me kvalitetno bio na mega basketu gde sam igrao kao palacio ;) sa tim sto sam podelio par banana olololo bananamen... uvek tako igram kad nosim svoju zagor majcu ;) enivej od epartizan :( bash steta kako kul provedeno vreme sa drustvom, uz beks i psovanje sudija i faule u napadu... smao je pobeda falila Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 vama gorbarima uvek enshto smeta i fali;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 jbg ja nisam grobar :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 koji dan... al dobro, lako je izdrzhati kad je kvalitetno provedeno vreme :p bila u teretani, sve me zivo boli... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 puko sistem, djavol leti kao lud krenuo nekog hybrid wind druida, pa da vidimo za koliko cu uspeti da optrcim igru osim toga, nista posebno... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 loo loo loo, I've got some apples... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 loo loo loo, I've got some apples... :) I know what we can do loo loo • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 :D odoh da spavam, konacno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts