jasamnepismen Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Bole te brige, rejting među ženama suprotnog spola ti je drastično skočio. Da, vecheras me cimala neka mala...too bad shto imam devojku vec cca 5meseci. :) Btw okupaj se da se ne feelujesh kao crap! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 If I can only wash from inside... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 If I can only wash from inside... E za to valjda sluzi alkohol...:) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Moj sluchaj takodje. Lenjo sam jebeno govno :(((( Pozitivna strana danashnjeg dana je shto sam dobio napokon kola samo za sebe, bar dok calu o5 ne zatrebaju... eh kad bi mi neka pala sa neba... polozio sam krajem avgusta,a kola od tad video nisam...bem ti zivot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 E za to valjda sluzi alkohol...:) boga mi ne sluzi :) nemoj da te zamajvaju vudu, alkohol ne pomaze ni chemu... evo opet sma popio pet piva da bih se uverio u to lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Probudila me cika i dranje jutros oko 7, cigan sto zivi preko puta mene dobio sedmog sina. Dok sam ustajao iz kreveta okliznuo sam se o charapu i puko glavom od sto i polomio sam keca onako na pola. U stanju nervnog rastrojstva dok sam kuvao kafu prosuo sam vrelu vodu po nogama. Seo sam, razmislio malo, i shvatio da ovo nikako nije moj dan. Zakazao kod zubara i vratio se u krevet. Blejao tako chuku vremena nisam mogao da zaspim, onda sam se setio da nisam iskljuchio ringlu u kuhinji koja se usijala. Seo za komp, i evo do sada blejim vec, plashim se da okrenem glavu jer ce mozda orman da padne na mene ili pak plafon. Jebem ti zivot. zajebavas se, jelda ? @thread oci mi ispale danas, drkao sam se nesto oko instalacije MySQL, Apache i PHP-a, resio sam da se malko edukujem uspeh da nateram sve da radi, e sad jos samo treba pun kurac vezbe, aka XP-a... osim toga nista posebno, sav sam slogiran Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Mada, jadnije je to sto grobicci nemaju ni topik ni pomena u sportskoj sekciji rur foruma o najvecem uspehu nase klupske kosarke u poslednjih desetak godina. Dzaba uspesi kad nemas navijace. :) :P Sta lupash,ima topik SD Partizan gde mozes da se radujes koliko hoces. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 vracam se u centar najzad oleole oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 jebote koji sam ja idiot retard i sl. imao sam ceo dan da uchim poshto idem pre podne u shkolu (a nisam danas ni ishao) i umesto preko dana da uchim, chekao sam dosad!!!!!!!111 a tek cu sutra ujutru pred shkolu da uchim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 pred skolu? a ides pre podne?? mislila sam da samo ja to mogu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 ovo ce mi biti prvi put, videtjemo kako ce to da izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 ustaces,probaces da ucis,nakon 5 minuta ces da zaspish gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 ti si pametan dechko izgleda, aj ce da vidimo i to.... dodushe, javitju vam shta sam uradio ako budem pitan sad sam se okupao i dosho sam u takvu situaciju da ne mogu da "pustim vodu" poshto sam sve nokte izgrickao da me, ako pretisnem, mnogo bole...e veljko idiote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 zajebavas se, jelda ? daj boze , ko zna kolko cu para da puknem kod zubara, odrace me Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) @ neman sranje :\ @ mira 'el bre mala, jos ne odgovori sta si me to sanjala lol ? @ thread mega komiran, palim na spavanje... jebemti sokola, postajem odgovoran, ili sta vec ?? life is pain :\ Edited April 2, 2008 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Dobro jutro radni narode! Živi bili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 ^nikad to uradio nisam...nema sanse... @thread dogovorio se sa ortakom da dodje do mene u 8.30 da idemo na Adu da trcimo...cekam ga ja do pre 10min,zovem ga,kad on kaze "eee ja odustao,zaboravio da ti javim,samo sam nastavio da spavam"...MENTOL JBT !!! i sta sad?Da ucim?sta? ma u PM !!! :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 Deste bre ljudi, sta ima? :) Kako je danas? Manja guzva u gradu, mozda zato sto radi stari most, ko bi ga znao ... Malo je bezvezno vreme danas, nadam se da ce malcice da se popravi. Veceras kuglanje i zabava i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 al ste face sa tim vasim kuglanjem :) jel dolazi neko u bermudama kucnim papuchama i kucnom mantilu? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 he juce sam sanjao kako igram kosarku sa onilom kobijem i ostalim igracima i jednog od njih kao pitam e matori hoces da igras beton ligu treba nam centar haahahahahahahahaahahaha :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 haha, te akcije sa učenjem su najjače, navio jutros tel da me budi u 15 do 6, pa produžio do 15 do 7, pa do 7 i 15, pa do 15 do 8 i na kraju ustao oko pola 9 i do sada nisam ni pipnuo knjigu, a imam pismeni iz matematike, daklem ne idem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 zaspao posle lige shampiona, probudio se u 5 :S sad mi nie dobro Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 auu,pa ti si bolji od mene...ja tek pocnem da se budim oko 8...pa produzavam,da bih na kraju ustao u 12,i naravno nista ni ne pipnem... /me <3 school :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Deste bre ljudi, sta ima? :) Kako je danas? Manja guzva u gradu, mozda zato sto radi stari most, ko bi ga znao ... Malo je bezvezno vreme danas, nadam se da ce malcice da se popravi. Veceras kuglanje i zabava i to. A nije vise to sto ljudi koriste taj prolecni odmor? :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Danas treba ici na fax posle 2 nedelje ne idenja mega me mrzi ali reko mi ortak da su uveli WiFi na fax-u i to je ono otprilike jedino sto me motivise da odem. Nije da nemam net gaibi nego ono kao aj fensi smo, Taman da malo prosetam lap :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts