Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate 15 prokletih kg [:0]

nazalost, znam....ali nesto najslichnijih osobina (ne mogu ipak da kupim neki lagani bicikl koji je samo za urbane uslove jer je to nerealno) koji je lakshi (a nije puno) jeste neki model sa 12,8 kila i od 94,559 dinara....a toliko necu da dam za bicikl

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

i ja mrzim capriolo :/

nikada nisam video normalan capriolo bajs, mislim da za iste pare uvek mozes da nadjes bolji neki drugi bajs :)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

http://www.capriolo.co.yu/2008/capriolol.p...p;bike=firebird

kako je imba :]

al shljis, 500 jura za cikl, nema sanse :]

ovaj deltin sto imam je ionako dojaja, samo da mu uzmem neke nove delove, tipa pedale/sediste/kocnice :P

al ram je isto kul, bas je crn i tr00 [:D]

inace, vrnuo se iz bg-a, savrsen vikend beshe :]

zaljubio se ko svinja, lepo mi je \o/

osim toga sutra palim za NS na sajam zaposljavanja, pa isti dan natrag za zr, a u sredu dolazi devojche kod mene \o/

np: Ministry - Life is good

Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

africhka prashina i panchevska industrija ftw!

Ajde ajde,za sve smo vam mi krivi :)

@bicikli

Nisam znao da na ruru ima kandidata za tour de france.Bajs od 500 jura itd.Jebote.Imao sam bajkericu od 100 jura,mozda sam samo promenio pedale i jos nesto za sto godina.I da ne bude price da je sranje,ukrali su mi ga.A nisam video da su nekom ukrali neki raspad bajs :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

A nisam video da su nekom ukrali neki raspad bajs :))

Što jes jes, ja sam kao mali imao neku poniku, doteram je ispred sega kluba i ostavim, i ne što niko nije hteo da je uzme, nego što je ni ne pomere iz položaja u koju sam je ostavio.

Jebeni buržuji.

Ajde ajde,za sve smo vam mi krivi :)

@bicikli

Nisam znao da na ruru ima kandidata za tour de france.Bajs od 500 jura itd.Jebote.Imao sam bajkericu od 100 jura,mozda sam samo promenio pedale i jos nesto za sto godina.I da ne bude price da je sranje,ukrali su mi ga.A nisam video da su nekom ukrali neki raspad bajs :))

[roflmao]

Nemas dobar bajs za manje od 500 jura osim polovni, a bash kvalitetni i semi pro bajsevi su tamo oko 1k jura, a profi su 1500+

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

preterujes

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Au bre kad mi pocne ispitni rok ovako baksuzno... od 20oro ljudi koji su bukvalno u istom momentu usli , samo je mene nesrecna asistenkinja zaustavila i stavila u prvi red....

Nece ispasti dobro :(((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Iznervirao se na kontrolnom iz biologije,sad evo lechim zivce na informatici i ruru

Ma ja nikad ne bih kupio kapriolo, ali da ne kvarim ljudima kad su se vec nalozhili.

A zar ne bi bilo bolje umesto onog skejterskog podforuma na koji niko ne dolazi i nishta ne postuje da se stavi neki podforum o bajsovima posto vec vidim da ima ljubitelja bajsova ovde.

?

blays2-200x75.jpg

preterujes

ne preteruje nego sere

sad je on nashao da nam objasni kako postoje bajsevi od 2000e :D

bajs od 100e je dobar ako nisi pro

To sto vi ne znate ili nemate za bolje ne znaci da ja serem.

Ja sam pre 4-5 godina uzeo polovni genesis za 280 eura, a novi takav je u svoje vreme kostao verovatno 700~800 i nije nikakva izdrkotina vetj ok bajs.

Ne vidim potrebu da se vi izdrkavate ako se vama vozi raspad od 100e, kad covek koji se javio hoce nesto normalno i iole izdrzljivo.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

A zar ne bi bilo bolje umesto onog skejterskog podforuma na koji niko ne dolazi i nishta ne postuje da se stavi neki podforum o bajsovima posto vec vidim da ima ljubitelja bajsova ovde.

?

Ako ima dovoljno ljudi koji hoce da se otvori taj deo foruma, mi hocemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...