Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro, kakvo divno vreme...

Konačno subota da ne radim, ali ajvar, moram do grada podići neke knjige...

@lucky

Da te podsetim od sinoć, dodao bih malo ram memorije u laptop (ibm, celeron 1400, 256ram) - kako, gde, šta, koliko?

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ja sam ustao ok, lepo sam se naspavao, iako samo do pola deset, al' bas mi nije trebalo vise. I onda standardno, chaj + cedevita + lagana muzika, browse kroz forume, pa posle kod babe na klopu :)

@lucky

Da te podsetim od sinoć, dodao bih malo ram memorije u laptop (ibm, celeron 1400, 256ram) - kako, gde, šta, koliko?

Daj tacnu oznaku modela, da vidimo koja memorije ide unj, cime cemo videti dal' je ima gde i gde moze da se kupi. U tome ce mi sigurno pomoci i Vudu :))

e ovi majstori su dlieje nejgore.... dogovaramo se mesec dana kada ce da dodju... i oni na kraju dodju da postave tarket parket i moj matori ode da se nadje sa njima jer nisam mogao da se dignem u pola osam, odem ja u osam, od majstora nema ni traga ni glasa, samo cale i elektrichar nesto cavrljaju uz pivce (lol u osam) ... GDE SU MAJSTORI??!??!>> ma oterao sam ih u P.M nisu normalni poceli nesto da zakeraju pa smo se malo raspravljali i oni se pokupili i otisli.... e stvarno, matori ljudi nisu ni za penziju...

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...