Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mozes al neam te uzmu jer u ovom momentu nikom nece da se prave papiri za rad, a drugacije nebi mogao za njih da radsi :P

kojot?

colljot?

[:D]

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne!! on misli ostat kutji i igrat wara

odo u grad (kako je ovo glup izraz, kao da zhivim na selu), mozhda banem na neku zhurq..

do sutra...tjoas!!

reche okoreli spammer omrazhen od strane pola bneta koji trazhi internet drugare gde god stigne jer verovatno u rl-u je toliko zaglupeo i retardiran da mora na internetu da pricha o tome kako ga roditelji ne shvataju etc,etc...

nastavi da spammujesh i nervirash ljude gde god stignesh i gl ti sa takvim zhivotom....

blays2-200x75.jpg

Napokon stigoh kuci. Spavao sam nekih cca 2h nocas. Ustao u 6 opet sa uzasnom glavoboljom ali sam se ipak nekako naterao da idem u preDstonicu! Dok smo ishli u BGD desilo mi se da kinem i malo mi je falilo da se bukvalno onesvestim. :( Zgut'o sam nekih 3-4 Kafetina danas i atm me glava ne boli, vedecemo kako ce ujutru biti. U BGDu nije bilo loshe, jeo sam palachinku u Glumcu i punjenu pljeku u Trg-u. Bili u tom nekom planetarijumu na Kalishi, skroz mi je bilo interesantno iako me bolela glava i morao sam da slusham kloshare kako zvizde,prde,smeju se u onom mraku. :\ Naterali su me da udjem u onu raspalu Sheherezadu, platio sam Pepsi jebenih 135kinti i izashao posle 10min. [b)] Uspeli smo i do Delta shitija da stignemo...too shinny for my taste. Vrhunac dana je bio kad smo nas 5 zavrshili na Zeleznichkoj stanici, u nekakvom restoranu, gde nas je stric jednog od ortaka chastiJo sa all we can drink/eat! :))) I tako...odo' na kunt uskoro.

.

kako bejase sjajno vece

pocelo kranje opusteno, receno nam je nema viskija pa dobismo djus vodku

posle 10 minuta stize nam flasa viskija

sat vremena kasnije viskija nema ali problema takodje nema stize nam flasa sampanjca i flasa penusavca

pola sata kasnije kupih dve romeo and julliet cigare i uzitak, jednu cigaru sam dao ortakvoom caletu koji mi je zauzvrat po ortaku(koji ga je kasnije odveo kuci) poslao jednu cohibu esplendidos(cena oko 300 dolara), jer sam "dobar decko" koju je dobio od poslovnih saradnika... wuuuuuhuuuuu

takodjer uzeh telefon od jedne mnogo preslatke maloletnice koja je bila krajnje oskudno obucena

wuuuuhuuuuu

sve u svemu jebeno sjajno funtastic veche

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Leonard: Sheldon, why is this letter in the trash?

Sheldon: Well, there's always the possibility that a trash can spontaneously formed around the letter, but Occam's Razor would suggest that someone threw it out.

jednostavno najjaca serija ikad! [:D]

Ulepsala mi je jutro. Od kako sam ustao, sve me neki maler hvata. Aj' da se ovako lepo nastavi :)

auh kakav smor, i pored svih provoda i zajebancija, skapirao sam da sam uzamljen :| ... moram pod hitno da se zaljubim or something... zasu... aj cao narode

Jesi probao sa onom pričom da si mlad, zdrav, imaš svoju platu, gajbu, kola itd? :)

probudio se i za vreme random searcha po frizideru pronasao neki family pack sladoled sto sam kupio pre skoro nedelju dana \o/

jos malo odmora pa ucenje :(((((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Od jutros na poslu :(

Jedina zabavna stvar je sto sam probudio Koleta kad sam ga pingovao za kuglanje danas...Ustaj, nesreco....

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Die in dishonor filithy primate!

(keksitj za onog ko zna iz koje igre je ovo ;o))

edit

ovo se odnosilo naravno na nemanju =o)

Ustaj, Vojislave, probudi se....Ne stoj tu, setaj, setaj...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...