Lucky Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 Opa, josh jedan direktor na forumu ;) Dobro jutro drustvo, sta ima zabavno kod vas? Kupio sam onaj neki zeleni jogurt nesto balans levo desno, nisam ni gled'o htevsi da kupim obican, i jos se ispostavi da je sladak i ima zhitarice. I sad, on generalno nije losh sam po sebi, ali sam ja kad sam krenuo da pijem ocekivao ukus jogurta a ne slatkog jogurta sa zhitaricama i istripovah se u sekundi da je nesto jogurt pokvaren i nije bilo prijatno :) Posle kad sam skapirao sta je, kao "ok, ok, nije ovo toliko loshe" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 dobro jutro svima, da proverim postu ima li sta novo, idem da doruckujem pa do posla sat, dva cisto da vidim svoje duznosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) doruckovao sam, sad nastavljam da se osecam kao govno. seti se dobrih dana... Edited March 27, 2008 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 sad mozes krivicno da odgovaras kad zaposleni naprave sranje, cestitam! doruckovao sam, sad nastavljam da se osecam kao govno. iskreno nismo se susreli sa tim problemom ni jednom za ovih pa 18 godina :) nadam se da ce se tako nastaviti sad moram da menjam i vizit karte ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 probudili me postari, al dobro, doneli su mi postere maidena i blaze-a koje cekam jos od prosle godine od IMFC serbia :) i tako, glava me razbija, mamurluk and stuff, al prezivecu :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Jedem alvu, slusham Satanov demo i chekam da prodje 1h da palim u shkolu...Valjda ce biti kul danas! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 e da, stanin demo jbt... sad cu skinem pa da preslusam :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 dosao iz skole,malo spavam,jedem,i moram da citam za prijemni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 pravim skriptu za ispit,nadam se da nece trajati u nedogled :( (vise se ne secam da li sam ovo mozda juce pisala) :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 ustao, seo za komp i poceo da radim a nisam ni jeo.....a vec ceo dan mastam o moru, o nogama koje tonu u beli pesak, toplim penusavim talasima, zurkama do 6 ujutro, vristanju na povratku kuci.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 moram do banke da uplatim premium ....ili pak .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 ushao sam na prichajte i sad cu da iskucam neshto glupo...a da, pa ja vetj kucam doshao sam iz shkole, sad cu da pogledam u desno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 jel postoje neke olaksice zakonske ako ubijem caleta ? kao familija, pa pola kazne, ovoono ? znaci lik mi toliko ide na kurac, da stvarno ne zelim vise da ga gledam :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 shta ti reko kad si diplomirao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 nista. ali nije samo to, coveka sam jednostavno prestao da podnosim... znas kako je strasno jebote kad skontas da ne mozes da podneses da budes u istoj sobi sa matorim... al to nije ono tinejdzersko sranje "ne podnosim matorce", ne, ovo je bas heavy.. znaci kako ga vidim cuka pocne da mi preskace... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 mozda bi dobio neku povlasticu ako za izgovor kazesh da si bio zaveden od strane demonskoh kulta. Obuci se normalno, ko metalac i nema ko nece da ti poveruje :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 i ja u poslednje vreme ne podnosim tjaleta (mozhda tinjedzherski mozda ne) zato shto me smara nekim pitanjima koje zna, a ja znam da zna pa mu odgovaram sa pojachanim glasom ili mu promorljam... al, bash je glupo kad ne podnosish nekog iz familije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 igi, u make a good point :) jos da pocnem da posecujem neke sajtove o demonjarama, hejl sejtan i ti fazoni, da stvorim lagan uvod u alibi Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 kada smo vec kod demona i ubijanja, dobio sam danas posao da dizajniram logo za sajt QuranInteractive.com odnosno QuranExplorer...a juche sam poceo da radim za marku donjeg vesha "Tatina Devojchica"...sta je sledece, mozda nesto za ldp It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 ono tinejdzersko sranje "ne podnosim matorce", ne, ovo je bas heavy.. znaci kako ga vidim cuka pocne da mi preskace... Ja mislim da je to to isto, samo vozdignuto na jedan vishi nivo. Ono, jednostavan sukob generacija samo na drugom frontu. Ne znam kako to ide kasnije, kapiram da posle tries' i neke se stvari ponovo dovedu u red, pa je tih 10+ godina najbolje provesti u sto manjem kontaktu. Americki fazon - vidjanje za Bozic i Tenksgiving. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 What about bbq for 4th of July in the shade of the waving flag? :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 muka mi je od ove zemlje If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 +1 bio na nekom imba rostilju, bash fino druzenje i instant dizanje raspolozenja... ali na kratko jebote dokle ova melanholija i depresivno usrano osecanje, hrrrk pfuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 There's a hole in the world like a great black pit and the vermin of the world inhabit it and its morals aren't worth what a pig could spit and it goes by the name of Serbia. At the top of the hole sit the privileged few Making mock of the vermin in the lonely zoo turning beauty to filth and greed... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Danas mi je bio bash naporan dan u svakom smislu...posla do koske i na svu tu muku, riba me smara za neke gluposti...jebem ti zensko i nerazumevanje za neke meni bitne stvari. Nece tako josh dugo :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts