Valinor Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 kako neko ko slusa "fancy" muziku moze da mrzi nekog ko naprimer slusa metal ili rep ili bilo sta slicno.........u cemu je fora treba mi objasnjenje \ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 (edited) kako neko ko slusa "fancy" muziku moze da mrzi nekog ko naprimer slusa metal ili rep ili bilo sta slicno.........u cemu je fora treba mi objasnjenje pa sve je u samoj psihi ... mnogi se nepodnose uglavnom zbog nacina odevanja ili ti nerazumevanja odredjenog zanra u muzici gde obicno dolazi do raznih konflikata. Ja slusam Metal, i nemam nista protiv ljudi koji su u tom fensi fazonu w/e, ali jednostavno ne mogu da podnesem to sto slusaju xD Kontam da vecina fensera kada vidi nekog Metalca pomisli ovaj se leshi od narkotika i suprotno ... ma smor, mogao bih celu noc da pricam o tim stvarim, skontaces vec sam ... Edited March 12, 2008 by XT3X[C]ha0s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 kako neko ko slusa "fancy" muziku moze da mrzi nekog ko naprimer slusa metal ili rep ili bilo sta slicno.........u cemu je fora treba mi objasnjenje \ pa sve je u samoj psihi ... mnogi se nepodnose uglavnom zbog nacina odevanja ili ti nerazumevanja odredjenog zanra u muzici gde obicno dolazi do raznih konflikata. Ja slusam Metal, i nemam nista protiv ljudi koji su u tom fensi fazonu w/e, ali jednostavno ne mogu da podnesem to sto slusaju xD Kontam da vecina fensera kada vidi nekog Metalca pomisli ovaj se leshi od narkotika i suprotno ... ma smor, mogao bih celu noc da pricam o tim stvarim, skontaces vec sam ... To je rezervisano za srednju shkolu i klince i dobro neke ljude koji su mentoli po default tj zhive za fajt (a opet to je posebna grupa, koja podeseca na fensere al nisu) Tamo vec oko studio, metalci i fensiri sasvim normalno komuniciraju jer skapiraju da su to samo predrasude i mentolizam takve kategorizacije... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 font="Comic Sans MS" lol Koje bre razlike i mržnja, šta pričate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Gej fenser i narko trenser! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Kruko objasnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 (edited) what kruko said. ja bivsi metalac/rocker zivim sa fenserom i do jaja se slazemo, samo sto sledi standarno napusavanje "jebala te tvoja darkerska muzika" "alo bre slusaj to tvoje ispiranje mozga magarce" i tako dalje i tako dalje :) Edited March 12, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ja slusam sve sto mi se svidi tako da ne mrzim nikog :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 kako neko ko slusa "fancy" muziku moze da mrzi nekog ko naprimer slusa metal ili rep ili bilo sta slicno.........u cemu je fora treba mi objasnjenje Izvini dechko, jel' si ti gay? ja slusam sve sto mi se svidi tako da ne mrzim nikog :D Al' zato tebe Voodoo mrzi :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ja ne mrzim nikog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ja ne mrzim nikog. SAMO OVE SHTO POSKUPLJUJU 'LEBAC!!!!11ONE Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Pa dobro, na njih sam više ozlojeđen. I nemoj da mi rušite mir u kući! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 (edited) what kruko said. ja bivsi metalac/rocker zivim sa fenserom i do jaja se slazemo, samo sto sledi standarno napusavanje "jebala te tvoja darkerska muzika" "alo bre slusaj to tvoje ispiranje mozga magarce" i tako dalje i tako dalje :) upravo to :) jedan od mojih najboljih prijatelja nikako ne voli Marlija(pominje vashke i slichna sranja... ) , a imam ortake koji imaju rege bend(Smoke 'n' Soul) to shto je ortak koji ne voli Marlija tupadzija, pa ga ne kapira, je njegov hendikep, ali se gotivim sa njim za gomilu drugih stvari Edited March 12, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 metalci piju pivo na klupici, fenseri zakupljuju separee u fensi klubovima, trenseri gutaju eksere i idu kuci jutarnjim, i onda svako svakog mrzi jer je ovaj gej fenser, onaj narko trenser, a onaj alko metalac, i jeb'o bi kevu i njemu i njegovoj glupoj muzici. WORD !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 METALCI SMRDE!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 GRUJA IMA MEKAN ANUS! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 GRUJA IMA MEKAN ANUS! :* LOL VUDU POLJUBIO GRUJU U ANUS VEROVATNO SE OSETIO PROZVANIM (KAPIRATE OSETIO...KAO, METALCI SMRDE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ERM, YEAH... POLJUBIO... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 METALCI SMRDE!!! SHUTTTTTG(K)AAAAAAAAAAA !!!11111111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 najgore je shto su mnogi i dalje u tom fazonu 'zivim zivot kakvu muziku slusham' iako su odavno prestali da budu klinci, a i ako nisu drugi odmah kache etikete ja nikada nisam vezivala muziku za nachin zivota i oblachenja i slusham skoro sve (mada najvishe znate vec koje pravce) a eto nosim crno oduvek zato shto volim itd. nikad neke extreme bash nekima stoji super duga kosa, nekima chirokana a kapiram da bi bilo dosadno kad bi svi bili u istom fazonu al opet svaki muzichki pravac nosi svoju neku filozofiju, srz i nachin razmishljanja koji nam je lichno blizak i to se odrazava na ostale aspekte zivota tipa gde blejimo oblachenje i slichno npr: reggae - opushtenost, bleja, mir u svetu i logichno je da takav nece da nosi kravatu vec da bude nonshalantno obuchen u neku komotnu raznobojnu odecu (a i uvek me nekako podsetja na plazhu) gothic, dark.. - pesimizam (ili po nekima realnost), elegancija, romantika suptilnost erotika nostalgija za predjashnjim vremenima - crno, haljine, chipka, chizme... iii tako dalje Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ae ok je tema al svi ste se primili na lika koji je prvi put napisao post verovatno je neki novinar koji ce sutra u kuriru napisati o ovome ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 kad sam u kutji onda sam trenser kad izadjem napolje onda sam fenser Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ja u kući nosim adidas trenerku i diesel duks, a kad izađem napolje isto nosim adidas trenerku i diesel duks lol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 A kad se kupash isto nosish adidas trenerku i diesel duks!!?! lolol Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 A kad se kupash isto nosish adidas trenerku i diesel duks!!?! lolol on se ne qpa... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts