absolute Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 ne glumi on,ozbiljan je Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 ali kad kaze : Ja se ne rachunam Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Brate ovaj se nadrogiro i kreno u shoping : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 hahahahaha koja budala, ne znam,ne znam, ne znam, ne znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 pa kontam da lik jeste glumac, ali tipa u nemackoj u nekom amaterskom pozoristu gde glumi neku nebitnu ulogu pa dosao covek u jagodinu da prosipa mudrost. (napisao sam jagodinu iako nemam pojam gde je snimljen klip) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 "Zadovoljan sam, nisam..." Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 znaci neznam znaci znaci neznam.... znaci.. Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ALi najjace, "poznate licnosti su cicije" "DOBRO JA SE NE RACUNAM" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ZNACHI, ZNACHI, UVEK SAM ZADOVOLJAN, NE ZNAM, NE ZNAM, NE ZNAM!!! ahahahahhahahaha Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Glasajte -> da li je albanac YES NO CANCEL Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Pored ovog "ne znam,ne znam,ne znam" do jaja je ono "de trosite novac?" "NOVAC?!!1 *u sebi,koji novac jbte?*" :) bar sam ja stekao takav utisak :p a i ono 'PUUUtujem." [smajli3] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 sva sreca pa ne voli da filozofira :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 haha koji majstor :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Svi poznati su cicije , dobro ja se tu ne racunam . Ahahahhahhahahhhhahaahha Uvek kupujem ono sto mi treba nikada ono sto mi ne treba , uvek sam zadovoljan znaci znaci ahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Jbg ptarshi malo rso... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 baja mi poznat do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Da li neko zna gde glumi? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ahahahahah ....kakva mentolchina jbt :) ..... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 pa kontam da lik jeste glumac, ali tipa u nemackoj u nekom amaterskom pozoristu gde glumi neku nebitnu ulogu pa dosao covek u jagodinu da prosipa mudrost. (napisao sam jagodinu iako nemam pojam gde je snimljen klip) Jeste,komshija moji ^^ Inache liku je faca kao da je na esidu :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 jebote kaku prevrno sam se od slike :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 evo gde glumi :) 1:37 tako nesto.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ma,video sam ga negde...dal' u nekim klipovima,al mi poznata do jaja!!!! bas me nasmejao do jaja. Kako bre ova voditeljka bre ovako zlato da ispusti tako brzo,ma ne bi mu ja dao da pobegde imao bi 10000 pitanja za njega,a vidite kako se stopio sa kamerom:D:D mozda je manaken!!! :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 pojavlju je se na kraju klipa, veliki brat kasting - retardi :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 'fala CHICHA :) des' pico ti kako zivis!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts