Crno-Sunce Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) right. samo sto mu to nije bila riba? mislim bar. radio sam za fax, majica svetlo plava faxova :) @daki bravo :) @wulfgar znam da sam privlacan i znam da me zelis ali jednostavno nisi moj tip :* @voodoo da ali ja sam prokleto zgodan i vrlo cesto se na mojim slikama pored mene nalaze lepe zhene :) Edited March 6, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 jel to stalno kachish istu sliku samo menjash pozadinu :) I Igor zvani Džoker kači istu sliku sa različitom pozadinom, i šta mu fali :D DAJ NEKU VAN GAJBE DAJ NEKU VAN KOLA! ;) @voodoo da ali ja sam prokleto zgodan i vrlo cesto se na mojim slikama pored mene nalaze lepe zhene :) well, thanks a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Ne znam zasto sam pretpostavio da je njegova riba a ne tvoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 voodo imas li ti telo ?:D posto na slikama uvek glava samo glava :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 voodo imas li ti telo ?:D posto na slikama uvek glava samo glava :D DANG, SHREDERU... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) Evo ovako bolestan i bradat :) nisam u zivotu imao ovoliku bradu LAL Edited March 6, 2008 by Dino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 idi odspavaj malo dino :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 druga slika otpozadi @ ochi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 pa jebiga jako pospan , bolestan umoran , tako ti je to posle operacije :) A da to je sinoc slikano . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 VUDU TEBRA,ODRADIO SI MALO DJALE,A ? ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 jel mi lepa pizama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 poderane ti pantale to je sad valjda moderno el da?:) kako nam je lep migša! :*** au migsa sabija zivot :D sabijam kolko mi budzet dozvoli:) (trenutno sam dekintiran keke) Realno, ne bi mi fjuzhn nikad pao na pamet... Nego jel mozes ti da uvezes neka kola u Srbiju odatlen? :) uf kakvi su ovi nashi na carini, pa pakao bi bio josh da mi oni odredjuju kolko da dam itd, plus transport... ma kontam da bi bila agonija cak i pomisliti na to:) realno migsa moze da nas kupi sve ovde : Dtako da uvozenje kola ne bi bio nikakav problem za njega :D jesteeeee sad... :) ma milioni kamioni avioni shampioni.... sve sam ja sve sam to proshaoooo... :D ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) Pura gazenje-- LAJF?? Edited March 6, 2008 by imbacule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Jebem li ti sestrin sanduk .. sta mene kachish .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 el ti to slonche/?? donosi sretju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ahahahahaha cule i pura 2 war3 sabijacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Vege reason freak u mojoj kuhnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 15" crt ??? LOL!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 lol ista stolarija kao moja sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 komp u kuhinji ? I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 rapide kacio si istu takvu sliku pre 5 godina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Pa da, burzujcina...imao je takav monitor dok su ga jos konstruisali. A inace, to nisam ja...nego sta je bre to na stolu cudno?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 nego sta je bre to na stolu cudno?! to shto pijesh pivo sporije, ua siso! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ti si brate nema izvlacenja prepoznajemo te po modricama na laktu uzrokovane kontinuiranim padovima pod dejstvom alkohola :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ti si brate nema izvlacenja prepoznajemo te po modricama na laktu uzrokovane kontinuiranim padovima pod dejstvom alkohola :P Ovo si skroz pogodio, imas pice. Ali ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts