Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

efes jeste uzeo weifert,ali hajneken sad kad je uleteo,uleteo je i u weifert,ali nebitno,ko zna kakva je prica.A drugo,ja kao iskusni prekaljeni shanker na tuborg zurci mogu da potvrdim da je tocheno do jaja,samo sto ne bih popio prvih recimo 3 piva jer imaju ukus spaljene gume :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

hmm, lav?
da, zaboravio sam na to, predpostavljam kada je to prichao da je mislio an strane izv globalne brendove koje oni drze tj one koji se prodaju u vishe zemalja, rekao je da to zavisi od trzishta zemlje u kojoj prodaju takodje, tj da li hoce ad pijeu ljudi iz plastike, i da bugarska ima ubedljivo najvishe tih palastichnih flasha u proizvodnji. Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

problem kod tocenog kod nas je da ti niko ne garantuje svezinu istog :( x puta mi se desavalo da naletis na bajato pivo... ali kada je sveze onda je zaista wtf... josh ako je i krigla hladna mmmm a kikiriki slan mmmm a liga shmpiona mmmm ili pileca krila na rostilju mmmm

fallout_table.gif

to ej bilo pivo boletove mladosti, jel oni rade uopshte josh uvek ili su tu pred smrt.

a gde su te govornice i autobusi.

nisam ni sumnjao da ce na laletovim slikama biti svega osim njega samog:))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Naravno da se ne salim. Problem je u tome sto ga ima samo oko Zajecara, nazalost. Ima onih zidarskih flasa, ali ima i onih 0,33 koje su fensi. A pivo je vrhunsko, meni cak bolje od Kalsberga koji mi se odmah posle najvise dopada.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

hajneken uopste nije nista spec lepo pivo, vec je najskuplje i ako neko pije hajneken onda je on kao baja... :/

bavaria i amstel i lav su 3 puta bolji od hajnekena..

rogonja nije

hajneken i bavaria su realno izreklamirano njesra za devojchice ili cosave dechake :))

Nije do reklame i skupotje...ima delko skupljih piva od heinikena kao prvi Paulaner, al njega nema kod nas pa ga i ne spominjem iako mi je Paulaner ubedljivo prvi favorit. Al shto reche G!!! to je pivo za devojchice i tjosave dechak, iako ja u sushtini ne upadam ni u jednu od 2 dve grupe...al stvarno volim Heiniken, zato shto je tako proziran...ja sam jedan od onih koji bash i ne voli pivo :/ Zapravo dosta sam po tom pitanju puko odprilike ide ovako

1. Paulaner Mutno (ko je pio, zapravo zna da je to sokitj koji podsetja na pivo)

2. Heiniken

3. Paulaner Svetlo (koje isto nije neshto preterano oshtro)

4. Paulaner Tamno (koje jebe mame skoro ko ginis) i da kazhemo ginis

5. Sva ostala tamna

6. Sva ostala svetla

malo mi je mentolsko shto sam u sushtini sisca za jachinu piva, al opet pre bi cepa tamno nego svetlo nakon prva 3...

Al dobro shta ja kenjam kad i onako pijem pivo svake prestupne godine...

poz voz 2011

Kad bejah mali ja

Mislim da ovo dosta toga objasnjava,poginuo sam od smeha kad sam nasao ovu fotku medju ne znam ni ja sve cim :))

kadbejahmali.jpg

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Nije do reklame i skupotje...ima delko skupljih piva od heinikena kao prvi Paulaner, al njega nema kod nas pa ga i ne spominjem iako mi je Paulaner ubedljivo prvi favorit. Al shto reche G!!! to je pivo za devojchice i tjosave dechak, iako ja u sushtini ne upadam ni u jednu od 2 dve grupe...al stvarno volim Heiniken, zato shto je tako proziran...ja sam jedan od onih koji bash i ne voli pivo :/ Zapravo dosta sam po tom pitanju puko odprilike ide ovako

1. Paulaner Mutno (ko je pio, zapravo zna da je to sokitj koji podsetja na pivo)

2. Heiniken

3. Paulaner Svetlo (koje isto nije neshto preterano oshtro)

4. Paulaner Tamno (koje jebe mame skoro ko ginis) i da kazhemo ginis

5. Sva ostala tamna

6. Sva ostala svetla

malo mi je mentolsko shto sam u sushtini sisca za jachinu piva, al opet pre bi cepa tamno nego svetlo nakon prva 3...

Al dobro shta ja kenjam kad i onako pijem pivo svake prestupne godine...

Ako se ja dobro secam, a secam se, tog beer festa pauliner mutni je imao oko 15% alkohola ... te kanda ne kapiram tu "sokitj" opasku.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...