pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 par prvomajskih slika Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 jbt pored ove dvojce ti mu dodjesh kao enki pokretni skelet:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 tako nekako hahahahha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 evo sa kuglanja enshto dok chekamo laletove sliek iz londona:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 par prvomajskih slika :D ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 kako se zove taj lik, skroz sam zaboravio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 skeletor lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Koji je fazon, svi vole da zajebavaju mršave ljude, a debele niko ne dira osim u friendly manneru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 sto bi njih dirao, dovoljno im je to sto su debeli :P skeletor lol zezas :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ne zeza, stvarno se zove skeletor. jedan od dva glavna neprijatelja hi-mena ;p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ma lozite me :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 ma lozite me :P Znam da nas trolujes http://en.wikipedia.org/wiki/Skeletor sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 sta je danas sa tim trolovima, svi ih pominju? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Nego, jel to Igi nešto smršao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Nego, jel to Igi nešto smršao? ne nego stoji pored koleta i kjoota olololo!1!11oneleventeen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Znam da nas trolujes http://en.wikipedia.org/wiki/Skeletor divi ga ovaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Sup? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 evo sa kuglanja enshto dok chekamo laletove sliek iz londona:) Ko je taj shmele da drugoj slici iza tebe :) ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Koji je fazon, svi vole da zajebavaju mršave ljude, a debele niko ne dira osim u friendly manneru :) zato sto mrsave ljude mozesh relativno lako da polomish, a debeo covek moze da te ubije samo ako se nasloni na tebe... da ne govorimo sta bi bilo ako bih seo na tebe. Nego, jel to Igi nešto smršao? LOL i btw skeletor je vuna, Hordak je mnogo kulji bio. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 evo sa kuglanja enshto dok chekamo laletove sliek iz londona:) Evo, evo! :) Za pocetak malo "zagrevanje" ... Ovo je O2 Arena, kao sto sigurno znaju drugari koji su u Londonu. Ovde je bio dogadjaj kojem sam prisustvovao :) Ovi "tornjevi" sto vire su nesto najgluplje sto sam video, mada ajde da kazhemo da nocu izgledaju ok kad svetle. Onda su u indigo2 (ja bih rekao "bioskop"/"koncertna dvorana") unutar O2Arene bile promocije novih Sonijevih "stvari", sve zajedno sa glavnim facama Sonija. One koji su upuceni u igre, cisto da kazhem da sam im'o prilike da isprobam: - Killzone 2 - Resistance 2 - Little Big Planet - Playstation Home - Motorstorm 2 I onda sta bi drugo radili Britanci nakon radnog vremena nego pili :) Malo mi je bilo cudno da imaju tipa Stela Artoa i tako nesto pored britanskih i irskih piva (Ginis naravno ;)) no sta sad. Ono sto mi je bilo super jeste sto je svugde zabranjeno pusenje, pa kao sto se vidi na slikama nigde nema dima i ja to podrzhavam :) Posle je bila zhurka, gde su vrtela tri DJ-a od kojeg sam cuo samo za Pola Okenfolda, moguce da su i ova prva dva poznata. Na zurci su inache bili samo novinari (iz celog sveta) i ljudi iz Sonija, pa nije bila neka guzva, tipa max 200 ljudi. Kasnije nastavak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 http://www.klanrur.rs/ulstuff/london2008/london6.JPG FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Uf, bash sam set sail for fail! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Margi, daj jos slika s kuglanja. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Eo i najvljivane slike! DJ Crime - Gostovanja vec od 1000eu LOL poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Oni stubovi stvarno izgledaju creepy evo par iz Kikinde pre prvog maja Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts