Jump to content

Da li su vas nekad uhvatili dok...


da vidimo...  

114 members have voted

  1. 1. jesu li...

    • Da
      35
    • Ne
      79


Recommended Posts

… drkate? Ili šta već, ako ste žensko…

Znate li neku cool pričicu u vezi sa tim?

Čudo jedno kakve gluposti mogu da padnu na pamet čoveku kad mnogo gleda South Park… Eto, meni je palo na pamet da otvorim ovakav topic dok sam gledao epizodu gde Butters piša… hmmm… ovako:

butterspeeim4.jpg

Cenim da su njega uhvatili, pa možda ne sme više da se dira :-) Eto, čisto me zanima, cenim da nije prijatan osećaj, a mene nikad nisu mogli uhvatiti, valjda sam previše pametan, a i imam dosta zgodan raspored soba u kući :-)

Za jednog lika su mi ortaci pričali da je jednom prilikom bacao uz pornjavu, i zaspao go na fotelji, sa kitom u rukama, pa ga roditelji ujutro zatekli golog i izmazanog,... Ne znam koliko je to istina, ali umirao sam kad sam to slušao...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ima ona urbana legenda kada lik kao jednom rukom baca u kupatilu, a drugom rukom pushi pljugu. upadne mu keva unutra, a on brzhe bolje baca pljugu iz jedne ruke, i nastavlja da baca drugom, sa sve nevinom facom koju je slozhio zbog pljuge kao :]]

i ne, nisu me "uhvatili" nikada, shto je uspeh imajutji u vidu kako funkcionishe moja porodica. pod tim mislim da u stanu od 120 kvadrata, dok sam odrastao nisam imao kvadratni santimetar privatnosti. gajba i porodica su mi lichile na "otvorena vrata" :]

Link to comment
Share on other sites

Nisu... treba znati kad gde i kako, ako je covek oprezan, opusteno. I naravno ne treba ostavljati "tragove" ... to je najvaznije!

Uvek se valjam od smeha kad dodjem kod ortaka, koji pored kompa ima brdo maramica ... ffs, "oprezan" je ko hasim taci u srbiji :)

sex, drugs and bio food!

Link to comment
Share on other sites

jeste jednom tjale sa 13-14 godina valjda, dok sam drkao na njegove pornitje :) setjam se samo da mi je bila dilema dal da nastavim (poshto sam bio blizu) il da ugasim tv poshto nisam trebao da preturam po mestu gde su stajale te kasete :))

nikad mi nije frka bila od toga poshto mi porodica nije zatucana i misli da ne drkam, nego ono bash shirokih svatanja. al dobro to je otishlo vishe puta u drugu krajnost npr. videla me kewa dok jebem i tako to.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

o boze,

meni svi u kuci videli... i to nema samo jednom nego par puta... sta mozes kada zaboravis da zakljucas vrata :)

nakon toga me bilo blam par dana da ih pogledam dok pricam ali posle opusteno :)

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Link to comment
Share on other sites

nikad mi se nije desilo, , bilo je blizu par puta al sam preziveo :)

a sto se tice situacije sa ribama tu nemam problema, jednostavno kazem matorcima da privodim i oni odu da se prosetaju do grada i problema nema :)

eventualno ako je bas kasno kazem im da im ne pada na pamet da mi banu u sobu posto imaju trip da mi u pola noci upadnu u sobu sa spikom "jel spavas?!"

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Link to comment
Share on other sites

pa i meni se jednom samo desilo da me keva navatala...

i ja mojima najavim pa zapale negde, ili se prave blesavi dok ja deljem [:D]

ali ovaj put su oni bili kod nekih kumova/prijatelja, pa su se vratili nesto tipa u 11 a trebali su u 1... i keva fantom jos sen ije ni skinula, uletela u sobu da upali komp da moze da igra zumu...

a ja vec vezujem komboe [roflmao]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...