Jump to content

34. broj RUSH!-a


Recommended Posts

Sajt:

RUSH! ezine

DOWNLOAD:

Lite - 20MB

Dialup - 9,6 MB

Sadržaj 34. broja RUSH!-a

rush34.jpg

Kao i svakog meseca, za one koji mozda nisu primetili, RUSH! izlazi 20. u mesecu. To je datum koji svi zeljno ocekuju, a panika krece vec oko 10. dok 15. pocinje da biva neizdrziva. Ovog puta izrazito bogate Orange Taste i Ф-Art sekcije casopisa i jedan veoma ozbiljan tekst u 35mm. Obratite paznju na izmisljeni intervju sa jednim od kamena temeljaca domaceg novinarstva i sire!

Otvorili smo i myspace stranicu, sto se mozda nekima nece dopasti, ali trziste ne prasta. Takodje imamo i Facebook stranicu, sto se nekim drugima nece dopasti, ali kako se to obicno danas kaze: u ovo turbulentno vreme... mi smo odlucili da drzimo korak.

Evo i nekoliko izvoda iz novog broja.

". Ljubav se ne događa uvek i svuda i nikako ne traje večno (večnost ljubavi je postupak preuzet iz bajke). Holivud je prvi shvatio lukrativnost stava po kom nam umetnost treba da ne bismo umrli od istine. Logična je konsekvenca ovog stava da je umetnost isto što i laž, a za sledovenje laži, potrebno je samo pogledati film (stvar se dodatno komplikuje kada se u laž upletu raznorazni ideološki projekti)."

...

"Među zarobljenima je i kralj Etiopije Amonasro, ali pošto niko ne zna kako on izgleda, on se predstavlja kao vojskovođa. Egipćani ostaju u zabludi da su ubili njihovog vladara, i da je moral etiopske vojske na veoma niskom nivou. Zbog velikih uspeha koje je ostvario, egipatski kralj daje ruku svoje kćeri Radamesu. Ona je presrećna. On je u kurcu."

...

Po povratku u Beograd nastavlja da piše za njih, ali konačno daje otkaz posle žestoke svađe s urednicima zbog praćenja aktivnosti “Slurp” pokreta za promovisanje alternativnih seksualnih performansa na javnim mestima. Posle još jednog propalog pokušaja da napiše roman, Kjoot piše priču za “Sugar Daddy” magazin o grupi hardcore igrača kompjuterskih igara, koja se kasnije pretvorila u njegovu prvu knjigu – „Digital Subway: The City Of Lost Children”.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

@Kole

Nije bilo sanse da stignem. Bice tekst kada prodju oskari i komentari na iste. Taman ce do tada da se smire strasti oko strajka pa se sve moze lepo povezati, a bogme i fest.

@Dovla

Nesto si se zbunio mala maco. Ali nista ne brini, sve je u redu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

citoa sma intetrviju

recimo da je preko 50 % vrlo blisko istini samo malo romansirano!!!!!!!!!!!!!!!

BTW Niggeru jos jednom svaka cast!!!!

Moracu ja jedan sa toobm ako Bole bude hteo da to objavi:)

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

Procitao sam text o kojotu, iako ne poznajem coveka ok je text. Jeste malo je predugacak ali me nije smorio. Ok desilo jednom negde na polovini da sam se smorio, ali onda sam procitao recenicu sa opisom kelnerice i celu tu situaciju i nastavio sam da citam sa istim interesovanjem kao na pocetku :)

Ostalo sam uglavno prelistao, kao i uvek :)

Link to comment
Share on other sites

Ako sam dobro razumeo, naslovna strana celog časopisa nikad ne donosi sve naslove članaka iz časopisa a to je slučaj i sa RUSH-om otkad ja znam da se pravi naslovna RUSH-a. Možda je Speed imao tu "sreću" da su se do sada uvek pojavljivali naslovi svih tekstova.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...