G!!! Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 vrnuh se sa sastancenja po bgu jebem ti novopecene biznismene nabedjene da sve znaju pogotovo ako rade za peconija, lagano ce da unazade saradnju za 5 godina... mada razumem tako je to kada radis za lokalnu mafiju pogotovo ako ta mafija ima zenu ciji je matorac gosn micunovic... e srbijo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ti beshe pichish drugu smenu? ja radim za amera svaki dan (odnosno skora svaki dan, kada ima posla) od 3 popodne do praktichno 3 ujutro. na srecu je tolerantan pa imam slobodne dane kada imam obaveze na faksu. 1-9AM EST, shto mu dodje night shift po njihovom :) radno vreme mi je od 7-15h, al' s'obzirom da su reshili prosle godine da ranije pomeraju sat, ispada da mesec dana godisnje radim od 6, which is a pain Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 vratio se gajbi, zavrsio sam sve uspesno, sad cu da rucam malo da odmorim pa do ortaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Jeo sam neku sjajnu chorbu od piletine gde ima vise belog mesa nego u porciji belog mesa, a zatim pechenje sa prelivom od rena. Bash je bilo dobro! Sad gledam kako napolju gruva ova kisha, nije normalno, i pitam se jel ce mozhda stati u medjuvremenu dok ne krenem napolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Slou rajd, tejk it iiiiziii... Roditelji otišli u selo, pa sam braćama i sestrama sada ja i otac i majka. Ne jebu me 2% al nema veze, kod mene su sve pare, hou hou hou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Da li se samo meni ne ide na fax !!! ??? nemogu bre da odem vec 2 nedelje nikako na fax uvek mi nesto drugo iskrsne .... TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 okachi sliku sestre vudu, da vidim dal lichite Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 i ja se kanim da odem da serem,nekako mi uvek nes' iskrsne majq mu... :P moram da odem inace ce biti sranja :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 okachi sliku sestre vudu, da vidim dal lichite Sajsi ga :) Mada realno, ispao sam najružniji od svo troje dece. Taf lak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 lol seo na WoW jutros, zaigrao se tolko da nisam ni u skolu otisao :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Sto je siguran sam povezano sa tim što ćale i keva nisu kod kuće, no šta sad. Moraš ti Vudu malo snažnije da lupiš tom šakom o sto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ne samo sakom o sto nego kada se vrate reci da voodoo yunior nije otisao u skolu!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Na sta ce oni reci " pa vudu senior je isao i vidi sta ispade" :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 lololol, to znaci da ce se i meni desiti... NEEEEEEEE :{ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 kako me smara ovo telefonsko reklamiranje...malo prilegnem i razbudi me wiener stedionica. a oni nisu prvi, g17 voli da zove pred SVAKE izbore. Jel vide oni gde je broj registrovan. A i odakle im samo pravo da me toliko smaraju. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Iscimao sam se po ovom vremenu da poshaljem poshiljq za London... Sad sam hepi... =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ja se iscimala po ovom vremenu do skole na muzicko kad ono gubimo muzicko :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 dosho iz shkole Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 bila u skoli, do grada, na brdu, bleja bleja bleja :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Umrla mi baba Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 e jbg, moje saucesce Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 moje saucesce voodoo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ah.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 moje saucesce burazi :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts