killYg0r Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 od sutra postajem stanovnik bedak cityja :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 palim da spavam, sutra ustajanje ranije, moram da idem do grada da podignem dipl, i da proverim sa ribom iz studentske sta mi sve treba, kao i da joj najavim da ce mi eventualno trebati komp/projektor. a planirao sam da igram diabla :\ vidimo se izjutra :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Koliko je naš narod nepismen pa to je strašno. Ceo dan prekucavam neko uputstvo i kao računam završiću u neko dogledno vreme. Međutim, još uvek ispravljam gramatičke i pravopisne greške. Idem da spavam jer ne vidim više ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 e aj nek mi neko da neku preporuku za neki smestaj,gde mogu 4 stranca da odsednu a da ih ne klepe po ushima.Ono fazon za njih 4 da ne bude vise od 100 jura za veche. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ustao, ne mogu da spavam, bash sam fucked up ovih dana... sjajno bas sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 same here ffs :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Dobro jutro Srbijo! Nije da je neki mnogo zanimljiv dan, pada kisha, bash je bezveze, a kazhu da ce biti josh gore sutra i prekosutra, jeeej. e aj nek mi neko da neku preporuku za neki smestaj,gde mogu 4 stranca da odsednu a da ih ne klepe po ushima.Ono fazon za njih 4 da ne bude vise od 100 jura za veche. Ja mislim da je cena oko 50 evra za dvokrevetnu sobu po vecini hotela koji nisu ovih 5 najpoznatijih, pa pozovi bilo koji od tih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Dobro jutro vi koji ste uspeli da se naspavate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 GOVNOTROOOON! Volim ovog kruleta, uvek je bio pozitivan krajnje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Stanovnici govnolenda te otpozdravljaju, o kruko :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Danas ce biti, haos :( + odvratno vreme sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 koji krs, kad treba da zavrsim neki posao imam temperaturu, slinim i prehladjen sam.. a jos treba i za faks da radim... pu Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 pederasi jos ne zovu na razgovor, nema ovih za net, bice bolje bice bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 barem ti je juche bilo do jaja. odo do chika zube. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ne skola,neeeeee ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 mrsh u shkolu ponosni Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Pojeo mi pas patiku.Znaci ne mogu da vam opisem trenutnu nervozu koja prolazi kroz mene.A nosio sam ih mozda 6-7 meseci.Odlepio sam.A sto je najgore,sad je aktuelan model sa nekim odvratnim zelenim znakom.A kupio bih iste da mogu da ih nadjem. @hoteli itd. To mi treba za kraj aprila otprilike.I posto ja samo znam te najpoznatije hotele,molim vas da mi sve servirate gotovo,koji su ti sto ne spadaju u najpoznatije :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Stvarno vreme utiche na raspolozenje ljudi...Svi su uzivali u vikendu i lepom vremenu i chim padne kisha odma' se baca hate. :) Izbachen sam danas sa nemachkog jer sam igrao karte! :( Sad se vrnuh iz teretane, noge nisu moje, ne mogu normalno da ih kontrolishem zbog upale. Valjalo bih da jedem sad neshto i da malo pospremim sobu...mozda i neko uchenje padne hohoho :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 sve zajeb do zajeba, jebem ti srbiju i ljude u njoj lepo covek da proda sve ode na pusto ostrvo i planduje do kraja zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 dodjoh iz skole umoran, posle cu malo da Deusa da igram WoW... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 @hoteli itd. To mi treba za kraj aprila otprilike.I posto ja samo znam te najpoznatije hotele,molim vas da mi sve servirate gotovo,koji su ti sto ne spadaju u najpoznatije :)) javljam ti ovo do sutra valjda. poslao ti poruku na mob, ako ti je isti brj i dalje. elem, ova moja drugarica ( ) drzhi hostel u centru. dal negde pored kneza milsha, ili oko balkanske, ili tako negde, zaboravio sam. sve u svemu, notjenje po osobi je 1050 dinara, mada mi je spomenula da to zavisi i od toga kolko ostaju, shto valjda znachi da imaju popust ako ostanu vishe od jednog notjenja. reci mi detaljnije kada, kolko dana, i kolko ljudi, i ja ti kazhem detaljnije shta i kako :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 posle "milion" dana jurcanja sa advokatima i investitorima po gradu, ugovor konacno potpisan... sad smorno cekanje juna i selidbe, pa ko prezivi pricace... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ne znam o cemu je rec,ali vidim da se spominje hostel..pa rek'o ajd da doprinesem opstem informisanju.. ovde kod nas na keju postoji hostel na vodi ! aha ! prvi u svetu ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Promenio ploču na kompu, proc sad ide ko lud, 2.8 GHz na default naponu, brm brrrrrrm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 skupio i odvojio pare za bicikl. yeeees. josh samo da nadjem neku dobru radnju. Jel ima neko predlog? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts