Dušan_ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Sutra petak \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 lol, skontam da ce da mi se zatvori rupa u uvetu i nadjem neku djusu matoru i jedva isprobijam ono jadno uvo, pola se pozatvaralo:) eto, da sam jos malo iskulirao, bile bi bacene pare uzalud (dobro, pre deceniju i nesto, al pare su pare):))) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 apsolvent od sutra \o/ 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Vratio se sa treninga opet sam na putu da postanem samuraj :) Inace bleim kod kuce i pimpujem eee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ceo dan sam danas u gradu, vamo tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 jebem vas u oko na kom ste serveru ma menjali smo servere par puta. na kraju anshli neki kul. :] instaliraj team speak ako te ne mrzi, lakshe nam je tako da se koordinishemo. ja sam na kraju ispao sa msn-a zato shto mi je nekako gushio ping u igri, ili sam istripovao. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 2 sata je nocu a ja sam na majspejsu a u 7 moram da ustanem OMFG! kakav sam tard. Postajem jebeni myspaseovac urgh:@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 a kako vi to igrate cod4, tj gde :) nisam neki power plaja ali bih vas malo provocirao :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 odo da spavam, ubi me glava :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Dobro jutro dobri ljudi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 i tebi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 a meni ? I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 samo aletu, jebga 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Dobar jutar! Nisam otishao na prva dva chasa...Sad cu u shkolu, mrzi me i sve me boli...4 chasa pa vikend \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 pa da naravno da meni nije problem to sto ustajem u 9 svaki bogovotni dan, nego sto legnem u 3h. pa nisam ja kriv sto mi je tako lepo uvece i onda mi se ni ne leze, jebem ti zivot jel ima neki nacin da se spava malo i da sve bude kul, pitam ja vas - nesto tipa naviknem organizam da spavam po 4-6 sati dnevno a sve ostalo - LUDILO!111@3 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 a kako vi to igrate cod4, tj gde :) nisam neki power plaja ali bih vas malo provocirao :))) overi topik u singlplejer/fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ustao jos oko 8. wtf se desava jebote ??? btw odgledah poslednji purepwnage, i sve vise i vise me razocaravaju :\ ovaj drugi serijal je otis'o u kurac skroz... inace upadam u neku laganu paranoju.. sad cu malo diabla, pa da dovrsim onu powerpoint prezentaciju za dipl.. jebote kako je onaj program jadan i glup :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Deste ljudi, jutro jutro! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 laki lenstina poceo da ustaje u 10 :D dobro jutro svima, krenem palim program da odradim nesto i setim se da mi je ostao usb sa materijalom kod ortaka, fuck, al dobro taman jedna jutarnja kafica pa na shljakenzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ja sam na nogama vec od 07h, to sto se ne javljam tada drugo je pitanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Mislim da ce mi danas biti EEEEEEEXXXXXTRRRRRRAAAAA dan, I retko sta moze da ga pokvari! :) Off to making music. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 jebes ga, i ja kad se napijem uvece nisam prva tri sata ujutru ni za kurac... (izvini, morao sam, nisam cele nedelje :D) Dobro je, dobro je, stvarno nisi dugo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 lal ustao u 8 , jbte kada ce vise da mi se oporavi noga ne mogu vise da hodam i copam na zglobu aaaaa , radim za 2 i p osata tt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Dobar dan!! Probudio se u 8, ustao u pola 10 mora da se uchi neshto danas majku mu...lep dan..otvoritju prozor malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 skapirao sam da sam totalno emotivno uzjeban ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts