Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Nek mi je Bog upomoc na termodinamici.

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Chitam Blic i naidjem na ovo

Američki vojnici su slučajno ubili devojčicu u iračkoj provincini Didžala, saopštila je danas američka vojska u Bagdadu.

Ali fora je sto je to jedina takva vest koju ce objaviti, ko zna koliko oni pobiju civila, ja tipujem nesto, recimo na 50 ubijenih, jednog jave, ako ne i gore nesto...

Mislim slucajno... "Brate gle kera, aj ga upucaj" , "E ajde, BUM", "OMG, pa nije ker, devojcica je", "A jebiga, odkud sam ja znao"!!1

BRE glavobolja ceo boziji dan :(((

kafetin overdose pa kasnije djuskanje soulstorma

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

o5 zla kombinacija..

zhele boMbone&krekeri..

ode ruchak u pm..

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

lik ispred mene je kombijem pregazio shtene, gledao sam ga kako prolazi ispod tockova, i ispada pored puta dok se trza u samrtnom ropcu. hteo sam da stignem lika, da ga izvucem iz kombija, i ugazim od batina. skroz sam uzasno isfleshiran :|

Jeste nezgodno kad tako nesto vidis ali kapiram da ga ovaj vozac nije namerno pregazio vec da se to jednostavno deshava. A jedino ako ne mislis da je trebalo da stane kad ga je pregazio, sto mi opet deluje pomalo suludo jer kapiram da je stene jednostavno gotovo. Tu proradi i taj neki osecaj "srama" a i moguce da on nije ni video sta je pregazio vec kao "eh, flasha/limenka".

A kako to svi nadju tako te gajbe, moram to pitati? Posto, kao "jao nema stanova, sve agencije, jao jao" i onda svi koje znam koji traze stan jave se posle nedelju-dve sa tako tim userima kao, 200 evra 50 kvadrata :)

Bio na chaju, sad cu malo da igram TF2 dok ovi drugari igraju CoD4, posto ga nemam instaliranog :)

A kako to svi nadju tako te gajbe, moram to pitati? Posto, kao "jao nema stanova, sve agencije, jao jao" i onda svi koje znam koji traze stan jave se posle nedelju-dve sa tako tim userima kao, 200 evra 50 kvadrata :)

pa agencije koje rade po ostvarnju ugovora.

odes sa agentom za nekretnine do stana, vidis, potpises ugovor sa gazdom, das agenciji 50% prve mesecne rate i to je to, zdravo tjao

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

sad sam odlucio da cu verovatno da uradim jos jednu tetovazu, jos nije sto posto sigurno, ali recimo 80%

saznacu za par nedelja sto ce biti :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...