LESkOpoz Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ovaj Chizra corav :D hahahahahahahahah koliko sam se samo smejao... :D danas sam u skoli od 5 casova,3 prespavao,na jednom igrao stoni-tenis,i na jednom se peglao sa ortakom... kvalitetno provedeno vreme sve u svemu... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 bio do grada posle praxe da ugovorim neki posao, sve ide po planu zasad....nisam navikao da ustajem rano (sem za shkolu) uvek se osecam polomljeno.... -Pa naravno da se oceash polomljeno idiote kad lezhesh u 3,4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Evo sad sam ustao, i opet cu da blejim do 4 nocas k'o magarac. Mrzi me da bilo shta radim sad.../headshot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 hejtujem urgentni! shto je morao sad da se renovira! shalju nam raznorazne krsheve.. =/ inache sam oke.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 odo da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 upao iz manje vise nevezanog u neku miniskenj fazu... kontao da bi i nocas mogao da legnem ranije, ali videcu jos sta cu. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Otkrio sam novi band po imenu : Does it offend you, Yeah ? :D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 sve me gusi ... :@ idem da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 sreca: bio na intervjuu i po njihovim recima sam "izuzetno jak kandidat za sales managera" sto je sasvim kul to je kao preliminarni intervju bio, mogu lagano da ocekujem jos najmanje 1 a realno 2 pre nego sto dobijem sljakicu, ali mislim da ce biti kul, mada opet ko to moze da zna. jedino sto me veseli sto su testovi engleskog bili brutalno teski, tj nisu bili testovi vec su nam dali da prevedemo ugovor o smestaju na engleski, uradio sam solidno samo sam imao dosta spelling gresaka ali sve u svemu bilo je kul. ali najjaca scena mi je bila kad mi je rekla "vi ste izuzetno jak kandidat za sales managera, nemate neko posebno iskustvo u poslu ali imate taj siguran stav" znao sam da ce se to sto sam arogantan jednog dana isplatiti :) in other news jebeni zec mi je pojeo kabl za net, pa sam sat vremena pokusavao da ga namestim. prebio sam ga od batina i stavio u kutiju to mi je drugi put da ga odvalim od batina prvi put sam ga odvalio kad mi je bacio proliv na pantalone pola sata pred intervju za posao... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Hoce li doci vishe to leto? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 bacio se na uploadovanje neke muzike :] pustim onaj rapid anager da krcka, a ja igram diabla ;] sta ti je zivot :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 sreca: bio na intervjuu i po njihovim recima sam "izuzetno jak kandidat za sales managera" sto je sasvim kul to je kao preliminarni intervju bio, mogu lagano da ocekujem jos najmanje 1 a realno 2 pre nego sto dobijem sljakicu, ali mislim da ce biti kul, mada opet ko to moze da zna. jedino sto me veseli sto su testovi engleskog bili brutalno teski, tj nisu bili testovi vec su nam dali da prevedemo ugovor o smestaju na engleski, uradio sam solidno samo sam imao dosta spelling gresaka ali sve u svemu bilo je kul. ali najjaca scena mi je bila kad mi je rekla "vi ste izuzetno jak kandidat za sales managera, nemate neko posebno iskustvo u poslu ali imate taj siguran stav" znao sam da ce se to sto sam arogantan jednog dana isplatiti :) in other news jebeni zec mi je pojeo kabl za net, pa sam sat vremena pokusavao da ga namestim. prebio sam ga od batina i stavio u kutiju to mi je drugi put da ga odvalim od batina prvi put sam ga odvalio kad mi je bacio proliv na pantalone pola sata pred intervju za posao... prebio zeca a? Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 znaci koliko mi jutros nije dobro... spava mi seeeee,mislim da cu umretu... a napolju mrtvo SIVILO !!! i tako,dobro jutro :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 budan od 7.... sad treba da nazovem profu, pa ako je na faxu idem, a ako nije.. jebiga, onda opet idem, da dam dipl na stampanje i da prijavim na fxu.. nikad dosadno :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 'de su dobri ljudi i njihove dobro jutro doskocice? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Možda su dobili slobodan dan! Juče sam ceo dan samo sedeo i ždrao kao svinja, i to samo testa, mesišta i slične ugljene hidrate. Sve je bilo lepo do uveče, kad sam izvalio da ću morati da spavam isključivo na leđima ako ne mislim da sve to ispovratim (mada je u nekoliko navrata i tako bilo krajnje gadno). Treba kasnije do faksa da odem, smuči mi se sama pomisao sedenja u onolikoj gužvi, al jbg. Sad instaliram onaj Gears of War da vidim what's the big deal, cenim da će mi držati pažnju dobrih 5 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Nije losh Gears of War, mada je tipicna konzolna pucaljka. Ali ume da bude zabavan skroz, posebno u kooperativnom modu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 dosho s praxe i s bureka...bleja.. valjda cu da uchim neshto danas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Juče sam ceo dan samo sedeo i ždrao kao svinja, i to samo testa, mesišta i slične ugljene hidrate. omfg :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 mrzelo me da palim komp cim sam ustao, bio do radnje malo prosetao, doruckovao, malo da procesljam forum pa da se bacim na posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Jedna žena iz Nes sitija u Kanzasu bila je zaglavljena na WC šolji u kupatilu svog dečka dve godine, otkriveno je juče, prenosi britanski San. Noge su joj bile potpuno obamrle i koža joj je srasla uz dasku wc šolje. Njen dečko joj je donosio hranu i vodu svaki dan i kad god bi je upitao da li izlazi iz kupatila ona bi mu odgovorila: “Možda sutra”. On je konačno odlučio da pozove policiju, koja je pronašla tridesetpetogodišnju ženu čija se zadnjica spustila do sredine njenih butina. Ona je u početku odbijala da izađe, ali je pristala posle ubeđivanja policije. Daska wc šolje je bila i dalje prilepljena za nju dok su je odvodili u bolnicu. sick!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 dve dine moj paja pffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 @ inferiown lol, zona sumraka ?? ili trece oko ? :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Jedna žena iz Nes sitija u Kanzasu bila je zaglavljena na WC šolji u kupatilu svog dečka dve godine, otkriveno je juče, prenosi britanski San. Noge su joj bile potpuno obamrle i koža joj je srasla uz dasku wc šolje. Njen dečko joj je donosio hranu i vodu svaki dan i kad god bi je upitao da li izlazi iz kupatila ona bi mu odgovorila: “Možda sutra”. On je konačno odlučio da pozove policiju, koja je pronašla tridesetpetogodišnju ženu čija se zadnjica spustila do sredine njenih butina. Ona je u početku odbijala da izađe, ali je pristala posle ubeđivanja policije. Daska wc šolje je bila i dalje prilepljena za nju dok su je odvodili u bolnicu. sick!! O BOZE DRAGI! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Chitam Blic i naidjem na ovo Američki vojnici su slučajno ubili devojčicu u iračkoj provincini Didžala, saopštila je danas američka vojska u Bagdadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts