Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dosla ja na rur posle sto godina.. koja bleja ovih dana, odjednom mi se svasta desava pa sve manje vremena provodim za kompom.

noliferi :P :)

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Zamisli kolko bi se jeo da si propustio poruku sa jednim drugim predlogom.

ovo je fino devojce nemoj da vredjas :))))))

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Pre pola sata se vratih iz BG-a, bio sam 18 sati van kuce :(

Al vredelo je svake sekunde :D

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Hmm fino bilo sinoc,i povrh svega iskulirao sam ceo 8. mart,nikom ga nisam chestitao,ouu jea! :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

bio u ekspou, blago se smorio, nisam se cak ni napio valjano, tako da idem spiti u ne bas euforicnom stanju..

nadam se da cu uspeti da se probudim za fudbal :)))

laku noc!

e kako je bilo u expou ? Jel gore nego za Benasija ?

ja trebao da idem, al nisam :|

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Muškarci koji sa svojim ženama dele kućne poslove poboljšavaju sklad u svom braku i imaju bolji seksualni život, pokazalo je istraživanje obavljeno u SAD.

"Što muškarci više obavljaju kućne poslove, to su žene srećnije i zadovoljnije", kaže Skot Koltrejn, sociolog sa univerziteta Riversajd u Kaliforniji i koautor istraživanja čiji su rezultati objavljeni na internet sajtu savetovališta za savremenu porodicu (CCF).

"Kada muškarci obavljaju više poslova u kući, žene se osećaju ravnopravnije i zadovoljnije su svojim brakom, što znači da među supružnicima ima manje sukoba", navodi se u studiji.

"Sociolozi se u principu ne bave time, ali psihoterapeuti kažu da postoji direktna veza između veće angažovanosti muškaraca u kućnim poslovima i učestalosti seksusalnih odnosa", istakao je Koltrejn.

U komentaru objavljenom na istom sajtu, psiholog Džošua Kolman iz savetovališta CCF navodi da je podela kućnih poslova "povezana sa većim zadovoljstvom brakom i ponekad takođe sa češćim seksualanim odnosima supružnika".

"Žene kažu da osećaju veću seksualnu privlačnost i veću nežnost prema svojim muževima ako sa njima dele kućne poslove", objašnjava Kolman.

On međutim upozorava da više vremena posvećenog deci može da naudi intimnosti bračnog para. Mnogi bračni parovi više vremena provode sa decom eliminišući ili osetno smanjujući svoje romantične trenutke, kaže Kolman.

e u q*a*!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...