nikita_ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Highli i Dreadlord... Kad ces ti da mi dash onu zbirku da vidim sta treba da "spremam" sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Jebi se, mrsh na fax pa kupi svoju...;P . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 hvala na odgovorima, pogledacu kali, rucao, odkuntao jednu partiju, treba da odem da punim te kertridze bas mi treba stampac, videcu da se izvucem iz gajbe, nos i grlo stezu sve vise uffff smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Slomiše mi sinoć noseću dasku na krevetu, spavao sam ko na kurcu. Moram posle da nađem neke eksere i čekić (znam da imam, ne znam gde mi je) da to sredim, ako opet budem morao da spavam na onom sjebu, ubiću se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Slomiše mi sinoć noseću dasku na krevetu, spavao sam na kurcu. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Gledao danas neke 22" wide, opet, prosao me je popizd od "ne mozes da vidis ekran jer ga nemamo ali mozes da ga platis pa da mi narucimo", te sam presao na pesacko overavanje od radnje do radnje, kad ne lezi vraze, udjem u radnju kod Piramide na nbgdu kad tamo Stanke... malji grad :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 otkud stenjke u bg jebote :) mora da se razveo • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Slomiše mi sinoć noseću dasku na krevetu, spavao sam ko na kurcu. Moram posle da nađem neke eksere i čekić (znam da imam, ne znam gde mi je) da to sredim, ako opet budem morao da spavam na onom sjebu, ubiću se. dobro je, nisam ja ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) vudu, ovaj tvoj mali picopevac je previshe pustio krila. jel ti to kreshesh? @topic skuvao sebi spagete, malo mesa, malo sira, malo zachina c....mmm. Sada sam miran do veceras. A dotle nekako da se smislim da napisem neki tekst o sebi za faks.mrzim kada sebe treba da sazmem u ogranicheni niz crno belih znakova, Edited March 8, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 danas sam se nasetao bruka, jedno dva sata sigurno sam setao, po gradu vamo tamo, bio do zire, i pricao sa matorcima, treba da operisem nos :) imam divijaciju pa bi trebalo to da sredim kad pre. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 podstaknut dobrim raspolozhenjem i potrebom da oslobodim 2 police u vitrini - pazarim ja juche xwave cd wallet za 150 diskova... i onda danas, nakon male ekskurazije na svezh vazduh u napadu lepoh raspolozhenja kao da sednem da izsortiram ja to... sortiranje je trajalo preko 2 sata o_0 (sretjom uz audioknjigu guards guards pa nije bilo toliko dosadno ;o)) prvo 10 min da se pocepaju otvori (i pritom konstatuje da iako je wallet naveden za 150 zapravo ima 144 slota za diskove... tokom filovanja walleta dosli smo do toga da ako korisink zheli normalno da lista kroz pregrade mora da ispusti bar 16-20 diskova - znachi 124-8 diskova no, zakopcavanje rajsferslusa je malo tezhe ako je u walletu preko 120 diskova = lol, zasto se to zove wallet za 150 diskova ako staje jedna petina manje? =o))) najsmeshnije u celoj prichi - u pitanju su sve matori CDovi...zachudjujuce je da svi rade iako ih ima bash matorih no prostor koji zauzimaju se mozhe josh smanjiti za 10ak puta kada bi se iscimao da sa neta poskidam one koji su mi realno bitni i sve to stavim na DVDove....sretjom, prosla me zhelja za daljim sortiranjem a arhiviranjem tako da ce ta prebac-akcija malo prichekati =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Keva sprema moju omiljenu poslasticu, štrudlu sa makom! legal thc ftw :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 btw kole, gde skidash audiobukove? ja sam to nabavljao sa demonoida dok je josh postojao, a bash volim da slusham neku dobru knjigu dok radim nocu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Ima na njuzu kolko oćeš. http://v3.newzbin.com/browse/category/p/bo...rb_book_type=16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 njuz.. torenti...sem audioknjiga imas i bbc radiodrame...mnogo dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 igz, warez-bb, i kako možeš da se skoncetrišeš na knjigu i ozbiljan rad u isto vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 droga, sta da ti kazem. jedan lajn i bolji sam od unixa u multi-taskingu. realno, nije tesko ako se radi o nekom poslu koji je fizikalisanje u sustini, bilo umno ili fizicko It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 doshao od keve sa ruchka, jeo neko pohovano junetje meso a preko kachkavalj onako zapechen posle se najeo euroblokova i na miru gledao Roddicka zhivotinju koji svaku servu ima >200km/h uveche na neku mega zhurku (zamisli) povodom dž-a i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 i ja sam se nabucao bogami dobro, lignje punjene prsutom i kackavaljom, i krompir salata odozgo pufpufpu i posle zalio casom vina, bilo mi je kao malo bolje, al sve sto pada noc :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 mrzim danasnji dan ...ali zato sutra ce da bude havarija don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 jebena raspala mreza... jedna riba me zvala da idem sa njom u pozoriste a meni stigla poruka sat vremena kasnije kad je bilo prekasno... crkli dabogda If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Zamisli kolko bi se jeo da si propustio poruku sa jednim drugim predlogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 danas bio skroz lep dan... bio na trcanju,posle toga keva spremila piletinu sa kikirikijem(na kineski nacin),sad malo odmorio...i kao vrhunac dana ide PRYDAAAAAA !!! samo da ne razocara... idemoooOOoooOOooOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Zamisli kolko bi se jeo da si propustio poruku sa jednim drugim predlogom. na njega su im pice vlažne duže od sat vremena HE HE HE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 E JEL JESU? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts