urgh Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 dolazimo ti igi i ja na ruchak, igi da ne bi jeo suvo, a ja da bi imao nekog objektivnog da oceni to shto pravish:))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 realno. ja tju i neko vino da donesem ako napravish neku telecu corbu ili neku pastu :* It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 @sheyn roflmao, nego nema te ovih dana:) joj ma vidis da sam sva pogubljena :)) ali sutra je ipak petak i sigurno dolazi choko po specijalnoj isporuci :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 dolazimo ti igi i ja na ruchak, igi da ne bi jeo suvo, a ja da bi imao nekog objektivnog da oceni to shto pravish:))) ajde igi okej, al ti kao merach ukusa .. lol. diskvalifikovao si sebe izjavom da je penjeche kod studenjaka dobro. realno. ja tju i neko vino da donesem ako napravish neku telecu corbu ili neku pastu :* opa i vino! te chorbe od 6h+ ne pravim (tipa teletja) jel ipak nisam josh tolika domatjica postao :) ae momci dogovoritjemo neshto za subotu :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 opa i vino! te chorbe od 6h+ ne pravim (tipa teletja) jel ipak nisam josh tolika domatjica postao :) ne pravish teletje chorbe?! pa sta ocekujesh, da te neko ozeni jer znash da napravish omlet i przenice ?!?!? ;) :* btw pravio bi mi sigurno ako bih ti doneo neko dobro tjepi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 haha jebiga znash me, kurva sam stara ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 kurva si dobra, ali jebiga, nisi kao Kaja :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ma nasisaj mi se kurca! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 mnogo si pustio jezik, a ona chorba se nece skuvati sama u medjuvremenu.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 samo suvo za tebe onda debeli, da malo stegnesh uchkur! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 dobili mec(extra),sad na kunt... sutra nema skolice,igram opstinsko u fudbalu...bice zanimljivo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 brate sredim anm ruchak i ovaj igi sve usere, pa jbt. :)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ahhhhhhhhhhh don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Dobro jutro svima! Nekako nesto jedva ustadoh....ajmo opet na posao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ja ustao u 7,a oci sirom otvorene...uvek mi je lako da ustanem kad se radujem razlogu budjenja :D... picim na fudbal... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 a sad kad procitah i meni se pegla fudbal, jebote nisam igrao ove nedelje i odmah seta neka. valjalo bi da se organizuje jedan napolju polako se "otapa" sneg. danas odmaram loma iako je jebeno bitan dan pa sad umiremo. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 nuboshi, vi spavate ? ;] elem, celu noc se cimao oko renderinga, i evo slika koje idu u diplomski konacno... osim toga sinoc bio u kafani \o/ prvi izlazak u grad u poslednjih nedelju i po dana, bemti krv i boles' i temperaturu i tako to sve redom... sad cu da izrenderujem jos 2 slike, pa mozda odgledam prvi deo ginger snaps, pa tek onda koma :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 jebem ti fudbal,i ko ga izmisli... izgubismo od Lole 11-3...ncncncnc... strasno koliko me je sramota...ali ljudi stvarno igraju majstorski...svi treniraju svaki dan,to im sve u zivotu...pa nije bzvz ono "ko nije za skolu,taj je za Lolu" :D. i plus smo igrali u mrtvom balonu,a ne napolju na betonu kako je bilo najavljeno... :( MEGA SMOR :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Sad se vrnuh iz grada...Ustao sam jutros u 7 da bih se cimao da izvadim vozachq. Uspeo sam za 1h, veze su chudo. :) Vozio sam kola jedno sat vremena, i dobio dozvolu i od matorog...Uzivancija! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 idem do grada da kupim patike... :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ijao, bili skraceni chasovi zbog 8. marta :D @ch1zra Jel to u auto cadu radjeno ? Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ako sad nisam ubio nekog nikad i necu! Da sam imao pistolj ... ma da sam mogao da skocim preko pulta i da zadavim stoku ziveo bi jos 100 godina samo na tom osecanju zadovoljstva koje bi dobio gledajuci kako telo koprca i bori za vazduh dok ja stezem i stezem i stezem ... Ulazim u drzavnu apoteku u koju sam do sada usao mali milion puta. Nema red, jedna baba davi za neke lekove, mislim "Sad cu ja to brzo". Stvor - Izvolte ? JA - Dobar dan. Ventolin pumpica. Mutant - A recept ? JA - *Ja vec po navici vadim pare* Nemam, ja bi da platim kao i do sada sto sam placao. Debil - NE MOZE!!!!1111 Ja - *zbunjeno* Molim ? Stoka - Ne izdajemo bez recepta. JA - Ali do sada sam uzimao bez recepta ? Kreten - Gde ste uzimali ? JA - Svugde, drzavne apoteke i privatne. Imbecil- Tamo u privatnim sto vam davaju na lepe oci to ja ne znam, ovde ne mozete da dobijete bez recepta. Ja onda, blago revoltiran izdjem predjem 3 koraka na ulicu i vratim se u apoteku. JA - Znaci vama je draze da dam 317 dinara u privatnu apoteku nego da dam ovde posto Ventolin na recept je besplatan ? Babetina - Mene to ne zanima idite u privatnu apoteku i njima pravite pos.. *dalje nisam cuo jer sam vec bio u privatnoj apoteci koja je nepunih 15m ove* Sad ja vas pitam kao normalne osobe za koje racunam da poseduju osnovne mogucnosti logicnog razmisljanja. KOJI DEBIL IZDAJE NAREDJENJE DA SE SVI LEKOVI MORAJU IZDAVATI NA RECEPT ? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 i petak. to je taj dan. jos jedno nekoliko sati i sloboda :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ministarsto zdravlja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 @ dushan da @ thread odradio sve slike. sutra ce pustim animaciju da se izrenderuje, a sad kontam da cu da legnem, a nekad kad ustanem da cu gledati ginger snaps :] ^^ FEAR ME!!! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts