urgh Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 u poslednjih 7 dana se budim tachno u 9:30h, bez obzira kada legao, ono, mozesh po meni sat da navijesh. dobar jutar. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 hello hello , evo i ja malo da se aktiviram ovde. Sedim u kancelariji i gledam na Brankov most , koja guzva , dokle vise Nemam mnogo posla , mogao bih malo i da ucim umesto sto ovo pisem realno.. Sve u svemu , dobar dan svima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 petak je divan dan, lepo ustao sredio se, idem sad do grada da pozavrsavam neke gluposti, i cekam vece naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 jedan od onih dana kada moras da blejis napolju ,makar iskulirao fax :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 idem u topolu na ispracaj ortaku \o/ nece ispasti na dobro!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 nekako sam uspeo da navijem sat za 9 a da se probudim u pola tri... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Žiga me nešto oko srca od jutros, ne znam koji mi je kurac. Standardne aktivnosti sam imao ko i svaki dan, plus dve duže ture šetnje posle kojih mi je obično super, ali ne i danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 idem veceras na pravi cetnicko radikalski ispracaj.Ledilo \o/ gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Žiga me nešto oko srca od jutros, ne znam koji mi je kurac. Standardne aktivnosti sam imao ko i svaki dan, plus dve duže ture šetnje posle kojih mi je obično super, ali ne i danas. Obicno je to bezopasno jerbo srce ne moze da ziga. Ja odavno na to ne obracam paznju. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Celu noc nisam mogao oka da sklopim...zapushen nos,nishta ne pomaze..koma:S petak posle shkole,lepo vreme a ja moram da se lecim..eh zivote:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 (edited) Obicno je to bezopasno jerbo srce ne moze da ziga. Ja odavno na to ne obracam paznju. Ma kapiram da je plućno krilo verovatno, ali de ne može srce da žiga, par puta sam imao vrlo bolne situacije kao da mi je neko zabo nešto oštro u srce, srećom nijednom u tim trenucima nisam npr. trčao ili teglio nešto, tako da sam mogao da stanem i da sačekam da se smiri, inače osećam da bih se sručio na mestu. Edited February 29, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 to kad "zabode ili zhiga srce" je najcheshtje do pluca, grudnog mishica, a ponekad je chak i zheludac u pitanju kada je anginozni bol/infarkt javlja se realan strah za sopstveni zhivot... teshko ga je opisati rechima (jer je i meni objashnjavan hvala bogu iz druge ruke ;o)) ali jednostavno mozak registruje problem sa srcem i manifestuje se kao neopsivi strah/predosecaj smrti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 ma to ti samo srce govori - gde je ljubav? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 evo ga ovaj opet slusha black eyed peas....ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 posibility of physical and mental colapse is now very real OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 to sa shatro chukom otje da bude zajebano dojaja .. ne toliko koliko stvarno jeste jel kao shto rekoshe ne mozhe srce da zhiga, nego shto nemir koji se javlja iz cele priche samo pogorshava situaciju. ma to ti samo srce govori - gde je ljubav? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 pored vudua, i mene, znam minimum 5 ljudi koji su se zhalili na slichne bolove u proshlih 10-tak dana :]] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 jesu svi beznadežni emoi u potrazi za srodnom dušom, ili samo vas dvojica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 hahaha pazi kad sam mogao sat da navijem prema tome koliko tje ti trebati da upotrebish taj info :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 bio na festu,gledao Zavet,sad dosao gajbi,malo spremim ovde,i pokeeeeeer !!! valjda cu uzeti kintu...wish me gl :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Uzeo danas 2 GB ram-a za Eee i instaliram pravi Linux na njemu ne ovo default govno sto je maximalno sminkano da lici na win. Mislim ono da ocu win stavio bih win. Sada se zajebavam sa tim jos malo pa idem da se vidim sa drugarima. A i ciletom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 odo da puknem system. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Sada se zajebavam sa tim jos malo pa idem da se vidim sa drugarima. A i ciletom shta se umiljavash slobodno reci sa svojim masterom! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 bio sam sada na basketu i lik nabije mali prst, iskrivio ga ko liniju. kako losha scena :\ i dolazi lik kao da mu vrati, ovaj vrishti, ovaj vrati i kao shta, u chemu je problem? mangupi.. odsekli ih 21-4 :D Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts