Veljok Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 dosho iz shkole, ruchao pire i dzhigericu....lepo bilo dok je trajalo imao test iz istorije (onih 11 lekcija) i zadovoljan sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 G> nego sta bi sa onom sekretaricom?! GIEF PICS :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 opet spavanje na lekovima, vishe ne znam dal da budem sretjan chinjenicom da sam se dojaja naspavao ili da budem smoren shto su mi opet trebali lekitji .. time will tell :) konachno me loma bole noge od trchanja, a ne plutja. al i dalje se jebem sa uzhasnim bubicama nikako da se skontam da odem da kupim normalne slushke :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Proradio mi laptop, izgleda da je voda isparila dok je boravio u servisu i tako sad mogu opet da se iseravam po forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 pa i nije specijalno, ko neke gumene pecurke recimo ili ko pileci bubac ili kako se vec zove. ja jeo jednom, pokupio po dvoristu sa ortakom i pravio neke omlete, ne secam se vise... zavisi kako ih spremis... nem pojma, meni se bas svidjaju... @topic bila sinoc kod decka na slavi, prevrnula sam se od hasa. sad dosla iz skole, spava mi se, mrtva sam al izdrzacu valjda do veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Baš je nešto hevi vreme, odnosno dal' je veliki pritisak ili šta već, i onda je samim tim katastrofa teško. Vidim da su i većina u okruženju na sličan "idem da spavam" fazon, strašno nešto. Milan Đukić v.d. direktora klinike u Tiršovoj Autor: Beta | 28.02.2008 - 14:12 Vlada Srbije imenovala je Milana Đukića za vršioca dužnosti direktora Univerzitetske dečje klinike, objavljeno je u novom Službenom glasniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 omg lale, sad kole i ja imamo vezu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 sve opusteno, rucao, da malo odmorim pa palim napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Ovaj kruko ne propušta priliku da me prozove za bilo šta što mu u tom trenutku padne napamet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Zona sumraka.Jedino tako mogu da nazovem ovo sto se zbiva trenutno. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 hvata me boles'. :/ pijem chajeve,ferveks,...nervira me kad sam bolestan a napolju lepo vreme. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Chuh da dolazi Chris Rea u Beograd, Arena, 8. mart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Sarmice od maramice, kakav užasan sklop reči :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Gledam kad je izašao Guitar Hero 3 i mislim se što nema opisa u SK-u, kad već svakakve gluposti opisuju. Pošaljem im tekst, i odgovore mi da nisu zainteresovani za opisivanje te igre. Ali zato u novi broj bez problema ulazi Super Paper Mario :S Logike nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 bila reklama za Reu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 tako se zove. i meni je cudno kako mi se dopada, s obzirom sta ide unutra i kako se pravi :) btw, to je jedina "matoranska" klopa (skembici, pihtije, telece glave itd), koju mogu da jedem. and some :P pa shta je tu chudno, umesto kupusa/zelja koristish maramicu ? nishta nije bljak, sem ako si metro pa pazi na unos masti! a i daleko od toga da je to u rangu shkembitja i pihtija • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Chuh da dolazi Chris Rea u Beograd, Arena, 8. mart... 4ti, osim ako ne planira neki zajednichki koncert sa zeljkom samardzicem. aktivirali su i sajt http://www.arenabeograd.com/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 pa to je onda neka vasha verzija, ja dzigericu ne mogu da smislim nikako • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ustao, i dalje bolestan, iskasljavam nekog opasnog zelenka... glava ne boli, samo imam osecaj kao da nije bas full attachovana za ostatak tela.. nekako se klati ololol... kontam da cu uskoro da se vratim u krevet, samo moram da roknem mephista cisto da stignem u chaos sanctuary, tu XP prsti ko lud ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 prijavio temu diplomskog danas....jeeej, josh koji mesec i onda sam Master umesto Mastera It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 jebada citam i pola ljudi bolesno ukljucujuci i mene aaaaaaaaaaaaa ubicu seeeeeeeeeeee Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 posle skole otisao do ortaka,igrali pes ceo dan... sad dosao gajbi,jeo,i pasce neki film verovatno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 kooliko ja znam "jagnjece sarmice" se spremaju u svakom pogledu drugacije od obichnih... nije smamo sto je jagnjeca maramica u pitanju vec se i ona mesica sprema drugacije :) sad se vratih sa fuzbala, zamalo da se pobijem opet, ali ovaj put sa saigracima =))) kad igraju kao picce, ja moram da lomim i svoje i tudje noge pozadi dok oni lelemudaju napred ;) 0.5 cedevite pa u neko zezanje nesto,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 raspadam se od nerada.. ustanem, izadjem, vratim se, jedem, izadjem, spavam ;\ a i nije tako loshe :D Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Nocas sam do 3 igrao GH3 na calovom lapu, poshto je moj komp kanta obichna...Prilichno je zarazno ali i smara...Uspeo sam da odsviram svega pesme na easy, otupeo sam skroz od WOWa, ni za jednu drugu igru nisam sposoban :\ Cale otishao na put i sad ne mogu da igram a igra mi se strashno. Sutra valjda dolazi pa cu nastaviti :) Smorio sam se u shkoli kao zmaj pa sam pocheo da razmishljam...a onda sam se smorio josh vishe, penis! Blejim qci do 10 pa u kafanu. Valjda ce biti dobro. btw dobio sam asa iz matisha, kao i josh 15/28 ljudi iz odeljenja :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts