Cartman_ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Uff naspao sam se boga oca :D moracu da vilenim celu noc :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 evo vratio se as zurke...pijan naravno,ali ne ubiven... enivej,ja tog Bulata video nisam,tako ad nebitno...bilo mi je do jaja,skroz perverzna zureza.... bas izdrkavanje,pogotvo s picem...Chiavs,Jack,Hajniken,red bull,ma sve,sve,sve.... bilo mi bas do jaja sa svojim drustvancetom....jedino sto je falilo je neka riba,ali dobro,moze se i bez toga.... idem da spvam,laku noc !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 drugari moram da vam kazem da onaj karlszberg vredi svakog dinara!! dakle ono pivo je toliko dobro da preti da ugrozi moj vechiti numoro uno, beks steta sto mu jecena toliko visoka (mada to je zbog toga sto je boca od 0.5 nepovratna, a i nova je, a i reklamira se sa onim otvaranjem, u ostalom mislim da se i ne puni u srbiji) dakle pivo je OMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 @lesko chivas je debelo precenjen... j&b forever @g cemo probamo i to pivo :) @topic bio kod ortaka napili se bilo super :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 oshishao se, proshetao po gradu u potrazi za patikama/lonama, sreo ortaka sa mora od pre 3 godine kako pijan pisha u zardinjeru kod vukovog spomenika, i zabo na kraju u igraonicu :p hepi hepi juzhual Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 svet je moj. nema dobre zike bez dobre gitare... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Posle sinocnjeg uspeha i totalne nirvane sad sam se ustao i idem u tri lepe na neku svadbu... ... ... ... ... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 @Joe Kerr ma ne znam ja sto se tice ukusa,jer ne pijem viski,nego sam spomenuo to zbog cene pica...bas izdrkavanje... @G nista ne moze da ugrozi Becks...kraj. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Deste ljudi dobro jutro dobar dan, opet rano ustadoh! (kakva rima) Sad da sredim tu i tamo stogod, pa onda krece dan pun aktivnosti! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Good Morning. Hladno napolju, a na prvi pogled se cini da je super. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 ne verujem da sam se ovako rano probudio, spavao samo par sati, lepo vece zamnom ostalo, keva i sveca idu na neku svadbu, ja cu mozda za selo, dug je dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Deste ljudi dobro jutro dobar dan, opet rano ustadoh! (kakva rima) Sad da sredim tu i tamo stogod, pa onda krece dan pun aktivnosti! :) tebi je to rima ;oP ajde lale 99ta strana, napravi novi topic + obavezna je slika, recimo famke ili rebeke ;o), u prvom postu =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 A i izdrzao je forum i 107 i 111 strana, daj da vidimo gde je tacno tacka pucanja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 ma ne puca vishe na 100oj strani taj bag je reshen odavno, sada se to radi zbog laksheg pretrazhivanja foruma n stuff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 hodam sad kao zombi No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts