iguana Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 ne, nisam bio sam pa nisam imao zelje da gledam sta ima detaljnije. ali sam ipak svratio do onog sprata sa hranom i veliki hejt na kfc....industrijski ukus... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) @ telenor moj drug valjda nasao neku ribu da se dopisiju preko moba i za vikend mu ode 350 din na poruke i dobiio je 50 besplatnih poruka :) Edited March 10, 2008 by arct!c Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 jeo sam,i lega cini mi se oko 3...i spavao sam do pre 10min...ODVALIO SAM !!! sad opet necu moci da zaspim pre 4-5... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ja sam isto pre-paid, ali ne mogu da predjem na post-paid i da zadrzim svoj broj omg!? Zasto je to tako..? pitaj PRa telenora :) prvi put cujem da je tako, ako jeste stvarno su debili, to je nesto od skoro ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 ja sam u mtsu zadrzao svoj broj sa prelaskom na post paid,ali to beshe pre 2 godine. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 sutra kisha jebem mu misha. a taman sam se ponadao bice fino vreme ove nedelje:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Imam reg za 3.68, ako ti treba javi. Nije legalan ? Pošto vrlo lako mogu da završim sa zaključanim katalozima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ja koristim v3.68 sa tim ključem već sto godina, održavam jedno sedam katlaoga, i nikakvih problema. Proveri PM za 15 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 jeo sam,i lega cini mi se oko 3...i spavao sam do pre 10min...ODVALIO SAM !!! sad opet necu moci da zaspim pre 4-5... :( My man! Spavao od 4 do 15do 9...Josh jedna ne prespavana noc. :) Bio sam u teretani posle shkole i kad sam se vracao kuci za malo nisam zaspao u autobusu od umora! Imam jedno pitanje za dezurne doktore. Idem u teretanu vec duze vreme i pre nekih mesechak dana pocheli su da mi se javljaju bolovi oko laktova za i posle treninga. Onako tup bol, boli iznutra, nije upala, ne boli mishic... Pa me interesuje jel' ima nekakva mas' koju bih mogao eventualno da mazem da prestane ili bolje da idem kod doktora? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Imam jedno pitanje za dezurne doktore. Idem u teretanu vec duze vreme i pre nekih mesechak dana pocheli su da mi se javljaju bolovi oko laktova za i posle treninga. Onako tup bol, boli iznutra, nije upala, ne boli mishic... Pa me interesuje jel' ima nekakva mas' koju bih mogao eventualno da mazem da prestane ili bolje da idem kod doktora? Kako to mislis "oko" laktova, gde TACHNO boli ? Nadlaktica ili podlaktica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Kako to mislis "oko" laktova, gde TACHNO boli ? Nadlaktica ili podlaktica ? Pa ni jedno ni drugo, bash oko lakta i sam lakat, nije mishic... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 otisao kod ortaka na kafu da ne bi zaspao u 18h, sad da hasam nesto pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 nepismeni, da nisi radio vežbu za triceps zvanu french press, ili potisak sa čela ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Pa ni jedno ni drugo, bash oko lakta i sam lakat, nije mishic... optimista :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 nepismeni, da nisi radio vežbu za triceps zvanu french press, ili potisak sa čela ? Jesam, bash sam to danas radio... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Brate idi na kontrolu. Valja posetit doktora, na svakih 5-6 meseci ako idesh u teretanu :P, kad vec pricam, mogao bih I ja :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 kakav slow dan, sve neshto krenem da radim pa stondiram .. bzvz Imam jedno pitanje za dezurne doktore. Idem u teretanu vec duze vreme i pre nekih mesechak dana pocheli su da mi se javljaju bolovi oko laktova za i posle treninga. Onako tup bol, boli iznutra, nije upala, ne boli mishic... Pa me interesuje jel' ima nekakva mas' koju bih mogao eventualno da mazem da prestane ili bolje da idem kod doktora? verovatno tetive, napravi pauzu i bolje se razgibavaj pre treninga. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 evo shaltam po kanalima i naletim na reklamu za enerdzhi drink ZA ZHENE koji smeh je bo te, sta sve nece smisliti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 cek, ovo nije Pink Up ?! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 nikada vise necu jesti pljeskavicu ... a ni ovako kasno uvece... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Jesam, bash sam to danas radio... Ne radi je nedelju dana pa mi javi da li te i dalje boli.Do tada radi druge vežbe za triceos, imaš mnogo bolje nego tu. Check pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 nikada vise necu jesti pljeskavicu ... a ni ovako kasno uvece... :P lol ja sam s drugarima otisao na Shish u 5 ujutru posle Expo zurke :D Znas kako nam je bilo lepo! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 shish je sranje. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 WTF ? What did u say about me mather ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 shish je sranje. napokon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts