Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam isto pre-paid, ali ne mogu da predjem na post-paid i da zadrzim svoj broj omg!? Zasto je to tako..?

pitaj PRa telenora :)

prvi put cujem da je tako, ako jeste stvarno su debili, to je nesto od skoro ??

fallout_table.gif

ja sam u mtsu zadrzao svoj broj sa prelaskom na post paid,ali to beshe pre 2 godine.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jeo sam,i lega cini mi se oko 3...i spavao sam do pre 10min...ODVALIO SAM !!!

sad opet necu moci da zaspim pre 4-5... :(

My man! Spavao od 4 do 15do 9...Josh jedna ne prespavana noc. :)

Bio sam u teretani posle shkole i kad sam se vracao kuci za malo nisam zaspao u autobusu od umora!

Imam jedno pitanje za dezurne doktore. Idem u teretanu vec duze vreme i pre nekih mesechak dana pocheli su da mi se javljaju bolovi oko laktova za i posle treninga. Onako tup bol, boli iznutra, nije upala, ne boli mishic... Pa me interesuje jel' ima nekakva mas' koju bih mogao eventualno da mazem da prestane ili bolje da idem kod doktora?

.

Imam jedno pitanje za dezurne doktore. Idem u teretanu vec duze vreme i pre nekih mesechak dana pocheli su da mi se javljaju bolovi oko laktova za i posle treninga. Onako tup bol, boli iznutra, nije upala, ne boli mishic... Pa me interesuje jel' ima nekakva mas' koju bih mogao eventualno da mazem da prestane ili bolje da idem kod doktora?

Kako to mislis "oko" laktova, gde TACHNO boli ? Nadlaktica ili podlaktica ?

kakav slow dan, sve neshto krenem da radim pa stondiram .. bzvz

verovatno tetive, napravi pauzu i bolje se razgibavaj pre treninga.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...