Stator Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ahahahah to su te paralele, a statore? ;o))) Realno Kole da si ocekivao manje ne bi mogao da kazes da me dobro poznajes :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 dosho malo da odmorim glavu...nauchio 6 lekcija, ostalo 5, lako ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 \o/ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Aj što koristi pirata :) nego što radi rendering i CAD na Athlonu 1700+, omg ffs. A dualkorovi skoro džabe. Ma Ch1zra je lol nub, zna se! :) Doshao malo pre qci i chim sam ushao u qcu ispizdeo sam na sestru, koji je to dement postao, strashno. Eh shta Beograd uradi od relativno normalne osobe... Ishao sam u shkolu u shorcu ipak i pochela je da pada kisha, ali tek kad sam bio na 3min od kuce, dobro sam proshao :) Sad cu d'edem proju s mlekom \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) pusim cigar i pijem jelen iz staklene flase. sreci nikad kraja :) edit: uuuuu film sa edi marfijem ovo vece je postalo bolje momentalno :) Edited February 27, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 blejkam na netu,dogovaram se sa ljudima sta za vikend,i tako... smor uglavnom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 pun mi je qrac vishe dronovanja i svega oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Pokusavam da se snadjem u DC++ ali nesto mi ne ide.....sve odradio po uputstvu ali nece da skida file list juzera.....:( Odo da spavam laganeze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 pusim cigar i pijem jelen iz staklene flase. sreci nikad kraja :) \oo/ zidareva ljubav!! spavao sam do pola zbog pretrchanih 7-8 km, sve me boli, sad osecam bezdan u stomak , a posto sam alav trpam u sebe pohovane lignje sa prelivom od pavlake majoneza i limuna :)))) nema veze sutra cu trchati 15 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ljubomoran sam na devojku!! :( hocu da idem negde da se napijem, al niko nije u fazonu :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 aaaaaaaa, dobio sam 2 iz elektronike, od 2 zadatka, meni je 1,5 tacno i on mi da 2. Kako breeeeeee... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 aaaaaaaa, dobio sam 2 iz elektronike, od 2 zadatka, meni je 1,5 tacno i on mi da 2. Kako breeeeeee... lol, 'si pisao i teoriju i crtao crteze? meni bez oba nisu priznavali nista dok sam je imao. Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 kako su me cepila dobro ova dva piva .. milina :) samo da spremim neki hus i pravac krevet i da damgle filmove dok ne knorim :) a sutra trchanjac! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 lol, 'si pisao i teoriju i crtao crteze? meni bez oba nisu priznavali nista dok sam je imao. kakva teorija, da mi sliku Pojacavacha, moram da odredim u kom rezimu je tranzistor, to sam ceo odradio, u drugom mi da tranzistor u zasicenju, i treba da odredim koeficijent pojachanja... Tu sam se zeznuo samo za jednu vrednost, inace sam mogao da dobijem petaka opusteno ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 kako su me cepila dobro ova dva piva .. milina :) samo da spremim neki hus i pravac krevet i da damgle filmove dok ne knorim :) a sutra trchanjac! uzhasan si. budi drugar sa tim filmovima :[ legla i meni dobro piva, mada ovo je samo nastavak od one beloruske vodke koju sam cirkao na poslu! sad bi mi bash sela dobro neka bleja sa zhenskim drushtvom. a zhene imaju kolokvijume i rade do kasno :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) kakva teorija, da mi sliku Pojacavacha, moram da odredim u kom rezimu je tranzistor, to sam ceo odradio, u drugom mi da tranzistor u zasicenju, i treba da odredim koeficijent pojachanja... Tu sam se zeznuo samo za jednu vrednost, inace sam mogao da dobijem petaka opusteno ! e jbg... elektroniku sam mrzeo iz dna duse... bash @topik slusam no hejt alaud :) Edited February 27, 2008 by Yogi_Man Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 e jbg... elektroniku sam mrzeo iz dna duse... bash @topik slusam no hejt alaud :) i ja je mrzim, zato sam imao keca na polugodistu. Valjda ce mi u 3. biti lakse, digitalna dolazi ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 uzhasan si. budi drugar sa tim filmovima :[ legla i meni dobro piva, mada ovo je samo nastavak od one beloruske vodke koju sam cirkao na poslu! sad bi mi bash sela dobro neka bleja sa zhenskim drushtvom. a zhene imaju kolokvijume i rade do kasno :[ brate .. ni kod ovakve dushe nema dzabe! mogao si, to shto (opet) nisi imao muda je tvoje problem ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 kakva muda za filmove sada? :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) lol ti si bas radnik? a ja sam parazit savrsen smo par :* hint hint :) @g neka kaze ko sta zeli jelen je najjakije pivo jeftino a dobro Edited February 27, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 kakva muda za filmove sada? :] za grickalice! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 @kruko znaci nisam dovoljno dobar za tebe to hoces da kazes?!?!?!!??! pa dobro... ti gubis :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 za grickalice! bshshshs... jel mi verujesh da sam totalno iskljuchio tu akciju za hajat akd smo bili u kolima :o kad bacim u retrospektivu sada, ne znam ni o chmu sam razmishljao, ali kontam da sam u jednom trenutku video semafor, svoju raskrsnicu... i lupio me flesh da ti netjesh da gledamo te pirate zajedno, i kao.. "ostavi me ovde onda" :]] sad gotovo, idem pod tush, pa da klopam, pa u krevet. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 niko nije rekao da zaradjujem puno, samo puno radim :) jebiga kruko. Nismo nesto posebno lepi za manekene, nemamo glasove da budemo pevachi kao Nikola Rokvic,nismo sportski talentovani, nemamo sise pa da se lepo udamo pa moramo da radimo sada. Ja sam za vikend, plus ponedeljak, radio po 14 do 16 sati dnevno i spavao po kancelarijama...ali jebiga, nadam se, zelim da verujem - koliko ulozish toliko ce ti se, jednog dana i vratiti. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 EVO JA TAKO SEDIM SADA NISAM ODAVNO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts