Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

a pogotovo ne da ih stavljash duze od 5 dana, posle tog vremena to enma veze sa kapilarima, i sam kole bi prokrvario:)

imash one akva marin blaze varijante za regeneraciju tkiva.

ne chujem na jedno uvo od zgrushenja slina....

a za ovo morash da zapushsh nos i da i da pravish pritisak u ustima dok ne pochnu ushi da ti bubnjaju, ako znash nekog ronioca oni znaju tehniku:)

idi kod lekara takodje, da ti da neki lekic.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sutra idem kod lekara...nego ustade malopre i poshto ne smem da tresem nos samo sam malo pritisnuo nos da izadje ako mozhe neshto i odma poche da shiklja i na iznenadjenje brzo je stalo poshto sam istresao "to"...

edit:

Jedan profesor iz Japana konstruisao je mašinu za merenje smeha i uspostavio jedinicu "ha" koja omogućava da se utvrdi da li je smeh neke osobe iskren, ciničan ili podrugljiv.

"Po mojoj teoriji, čim mozak prepozna nešto smešno, pokreće se dijafragma", izjavio je Jodži Kimura, profesor na odseku za nauku o komunikaciji na univerzitetu Kansai u Osaki. Pomoću receptora koje je volonterima u istraživanju postavljao na stomak u visini želuca, merio je pokrete dijafragme i mišića. Njegova mašina može da registruje do 3.000 električnih signala u sekundi koje čovek proizvodi kada se smeje. To omogućava da se ustanovi da li se neko smeje od srca ili na silu, pa čak i da li je u pitanju ciničan smeh ili podrugivanje.

Da bi klasifikovao smeh, Kimura je ustanovio novu mernu jedinicu koju je nazvao "ha", javile su agencije. "Otkrili smo da je dečiji smeh najspontaniji, sa 10 "ha" jedinica u sekundi, što je dva puta više nego kod odraslih", objasnio je on, ističući da odrasli gube spontanost pitajući da li je u datoj situaciji prigodno smejati se.

Edited by InfernOwn

uuu, ovo je i moj problem, je l' zna neko sta se pije, mrzi me da se cimam do lekara?

pa obichno tom problemo prethodi i neka upala grla pa ovo pa ono tako da se zbog svega zdruzenog daje neki zajebani antibiotik, bolje idi kod lekara i bubnjaj pomalo, ne treba to ono kao non stop.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Stavi dva litra vode da uvri, nagni se i pokrij se nečim. Krajnje je neprijatno, ali izgleda da drugog rešenja nemaš pošto si sluzokožu razjeb'o totalno.

to se zove inhalacija :D (ili tako nesto [b)] )

kako je dobar GH3, aaaaaaaaaaaaaaaaa, znaci razvalio sam se uz "Welcome To The Jungle" ! :) Ne treba mi vise WoW [:D]

Edited by KreatoR^NbG

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

nisi tru brate, al' kako 'oces, u tim pakovima generalno ima mnogo vise 'zike koja ce ti se dopasti (maiden, megadeth, i jos gomila no name dzigerane (bar meni)). al' nema vise, ponuda prosla!

Noooooooouuuuuuuu!

Gief bar neki linak, da te ne deranžiram s rezanjem.

giros posle fuzbala !!! mljac mljac

saznadoh da je jednoj prijateljici iz bg-a izgoreo stan na istovetan nachin kao mojoj sestri u ns-u. zapalio se televizor koji je bio na stand by-u. ovaj put nije bio samsung vec sony!

tako da drugari gasite tv-e povremeno iz standby-a :|

fallout_table.gif

uuu, ovo je i moj problem, je l' zna neko sta se pije, mrzi me da se cimam do lekara?

Defrinol tablete, prva tri dana dve dnevno, posle tri dnevno dok ne popijes sve ili se ne "odviknes" od kapi.

Uz to obavezno stavljaj one morske rastvore da ti "mekshaj" sluzokozhu. (Aqua Green Aloe Vera)

Ako imas bash hevi problem sa tim, uzmi i... jebem ti, zaboravio sam kako se zove - takodje sprej, nesto jaci i skuplji, stavlja se samo jednom dnevno, duguljasta zelena kapica gore.. mozda ce neko znati.

facebook.com/speed.rs

Dobro jutro nesto sam jedva ustao, grlo me boli od tri gutljaja ledene vode posle fudbala - ja sam penzos !!1

uf, poicim uskoro napolje da setam na bulevaru : )

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...