Stator Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Fale mi macka, novine i terasa za tu akciju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 mogu da ti pozajmim macku i novine...zauvek :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 falim te bozhe dosla je voda (i to negde 30 min nakon dolaska struje, chudno s obzirom da je razlog za nestanak vode - nestanak struje i za vodovod na kosi...) uglavnom strashno kad se probudish a nemash vode lice d'umijes... sad razmisljam dal ce opet d'nestane struja, trebam neke dvdove da rezhem a marfi mi govori da ce da nestane ako krenem =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Jao bre ljudi, pa gde vi to zivite..? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 bezhanijska kosa, tzv gornji grad novog beograda ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ne zhesti se stijo, njegov pasivni kraj nije bio taktichki cilj tokom bombardovanja ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ima vode i struje sta kakite :P pijem kafu overavam forum, tarasa otvorena cuje decu kako se igraju u parku, milina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 danas bi mogao da padne jedan outdoor basket :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ufff,nisam nesto raspolozen od jutros... :\ ajmo dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ja bash jesam, drugi dan se ne radi, vrh 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Nema faxa danas... Mogao bih za su... A mogao bih spavati ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 blea... treba da idem do biblioteke, neke knjige ortaku da pokupim, i moram da krenem da ucim... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 niko ne pravi chizburger kao hajli, radi ovde kod fontane, pa svratite:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 dosho iz shkole, smorio se... dobio 4 iz srpskog sad malo bleja pa u 5 na hair-cut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) josh 1h pa onda pocinju predavanja do 20.... omgwhine :( ali barem je lep dan ... Edited February 22, 2008 by Malatrolapunakontrolora Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ja sam imao struje na svim lokacijama ;) ali je kod kuce nestala pre tacno dva ipo sata :) Vidim to po onom digitalnom satu koji krece od "nule" kad dodje sutra, pa mi je fino da znam, posto nisam bio tu. Vode je bilo ceo dan. Onaj mek na slaviji ne lici ni na sta, pored ambasada su zapaljeni neki automobili, bas strava izgleda, posebno jutros kad sam isao pa valjda dok nisu sve ocistili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Vratio se iz Klinickog Centra....brrrrr ne zelim vise tamo da idem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 radis u meku? reche vec margi, kod fontane, ako svracas javi se da ti stavim extra senfa u big mek 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 jel radis nocnu, cesto svratim uvece :) @topic idem da hasam pa u setnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 veceras bi trebalo da idem do grada ali ne znam koliko je pametno..jel zna neko mozda da li ce ponovo biti neka okupljanja nazija? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 jel radis nocnu, cesto svratim uvece :) @topic idem da hasam pa u setnju pa ponekad, kad menjam kolegu Djuru, al ti svrati, recicu ja Djuri da si moj ortak! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 najbolje bi bilo da ti poshalje fotku pa je ti stavi na tablu gde kachite fotke onima kojima dajete extra senf. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 losh dan.. hemoglobin 92 .. =/ ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 najbolje bi bilo da ti poshalje fotku pa je ti stavi na tablu gde kachite fotke onima kojima dajete extra senf. moze i to, samo da ne krene ceo forum onda, izgubicu onda beneficije u meku :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 reche vec margi, kod fontane, ako svracas javi se da ti stavim extra senfa u big mek haha, ja tamo svracam svakog petka ! Na 5 min mi od kuce :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts