nikita_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) Nekom je ovo mozda smeshno ili glupo, ali meni nije, i progoni me vec ceo dan. Video sam jednu sliku na 4Chan-u jutros, ne zelim sad u detalje da ulazim (al nije niti morbidna, niti nesto na foru 2girls1cup, a ja nisam nesto mnogo gadljiv) ali najezen sam vec 95% vremena, I sve me svrbi zbog te slike, a sto je najgore znam i da je slika fejk. Deshavalo mi se ovo ranije al nije trajalo duze od 3-4 minuta. Pomozite mi kako da zaboravim, ili koji sedativ da uzmem da se ne osecam ovako. Pokushao sam da se istushiram, cak I da vezbam odvratnu matematiku, al nema sheme. Bez hejta plz. Edited February 16, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 daj link i onda cemo ti pomoci Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) Dve tube majoneza iscedi na glavu, to uvek pomaze. Edited February 16, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 da, daj link, a savet: izvetrice sigurno, a ako oces da ubrzas radi neke drustvene aktivnosti koje te okupiraju (i pod drustvenim aktivnostima ne mislim net). Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 Nemam link, jer ga nisam ni zeleo, a i 4chan ne moze da se linkuje. Ma svasta sam pokusao, i da spavam, al nece oci da se sklope. Majke mi probao bi I majonez na glavu. Napolju mecava, niko nece nigde :( Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 El si pokusao da se izlogujes ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) sta je to 4chan oduvek sam se pitao? Edited February 16, 2008 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Jel voziš kola? Pošto je najverovatnije na tebe bačena kolna magija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Nekom je ovo mozda smeshno ili glupo, ali meni nije, i progoni me vec ceo dan. Video sam jednu sliku na 4Chan-u jutros, ne zelim sad u detalje da ulazim (al nije niti morbidna, niti nesto na foru 2girls1cup, a ja nisam nesto mnogo gadljiv) ali najezen sam vec 95% vremena, I sve me svrbi zbog te slike, a sto je najgore znam i da je slika fejk. Deshavalo mi se ovo ranije al nije trajalo duze od 3-4 minuta. Pomozite mi kako da zaboravim, ili koji sedativ da uzmem da se ne osecam ovako. Pokushao sam da se istushiram, cak I da vezbam odvratnu matematiku, al nema sheme. Bez hejta plz. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) pix or it didnt happen also,sta je to 4chan oduvek sam se pitao? newfag :P edit: Probaj sa dosta non-bizarre, consensual heterosexual missionary position pr0njave da izbaciš to iz mozga Edited February 16, 2008 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 pa radi sklekove :D e koja je to igrica wulfi ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 zabodi se dopom on sve reshava! a sad ozbiljno, uzmi neki sedativ (uostalom zato i sluzhe) kad te pukne flesh ako traje duzhe i to je to. vremenom te netje pucati vishe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 hahahaha Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 kreni da igras WoW, on ce te izleciti, ne ces se skidati s njega :D oces traumu ??? Pogledaj kineskinju kako vadi viljuskom svoje oci i jede ih Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Ti nisi normalan. edit: ali "ne ces se skidati s njega" ololo Idi kupi bukvar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Ti nisi normalan. edit: ali "ne ces se skidati s njega" ololo Idi kupi bukvar! tjude mali, nemoj da uzmem kaish !!! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 tjude mali, nemoj da uzmem kaish !!! ahahaha kako ovo lici na mene i mog burazera :) lekovi nikita, i prolazi ko sto maud rece Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 Izgleda da mi se ovo zove Carophobia ili Acarophobia. Ili ti Itching phobia. Acarophobia -- fear of skin infestation by mites or ticks or itching. Na slici je bila neka devojka, koja je imala po kozi neka ugnezdena sranja,.. i osmeh na licu Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 majonez mi zvuci skroz ok kao resenje... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ocu ja da vidim to jedenje ociju, dajte link MAKAR NA PM111 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ko okači jedenje očiju, biće banovan do kraja sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) bromazepam od 6 miligrama... bice ti apsolutno svejedno sta si video, tj bice ti sve jebeno prokleto sjajno :) Edited February 16, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 bromazepam od 6 miligrama... bice ti apsolutno svejedno sta si video, tj bice ti sve jebeno prokleto sjajno :) Najaca stvar!!!!!!! xexexexexe Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 @nikita: imao sam i ja vrlo gadan trip kada sam video one slike na kojima lik odseca glavic, i to je pocelo da mi bude gadno i neprijatno tek par dana nakon toga, prosto nisam znao koji mi je... savet: samo se strpi, proci ce, kakav qrac sedativ, nemoj se to glupirati, i trpati sranja u sebe zbog necega sto je totalno bezveze, i samo in your head... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 pakao Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts