Trooper Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Kad sam bio u Francuskoj, otiso sam jednom kod druga u posetu da pogledam kosarkasku utakmicu gde on igra. Posle toga mi je jedna devojka prisla i rekla da joj se jako svidjam. Otprilike pola sata posle toga mi je dala takav blowjob da mi se zavrtelo u glavi. Kada sam rekao to drugu posle, on se samo nasmejao i rekao da ta devojka ima opsesiju sa kosarkasima i da dolazi na sve utakmice. Osecao sam se veoma iskoristeno i tuzno. Sve sto mi je rekla bila je laz. Shvatio sam da cu taj oziljak vecno nositi na srcu, ali i da sam jachi zbog tog iskustva. hhahaha :D jel ovo neka copypasta sa 4chana ? :D nemojte opet da pričamo priču o presemenoj tečnosti, plodnim i neplodnim danima, vađenju, neće valjda, nije prirodno... samo se smorim što smo okrenuli darvina naopačke. potomstvo ostavljaju oni koji nisu dovoljno pametni da pravilno upotrebe kontracepciju. http://www.imdb.com/title/tt0387808 Vredi odgledati prvih 10 min gde se to slikovito objašnjava, umro sam od smeha, al 5 min kasnije se smoriš, ugasiš i obrišeš ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 jao jao otjete i da razmenite telefone da kukate jedno drugom kako su zhene uzhasne i kurve i sveiste! pu mamu im jebem! ne trebaju nam telefoni, pmujemo se na majspejsu! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 znash kako se kazhe from myspace to myplace, vi mora da ste neki mali gejevi onda! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 ne trebaju nam telefoni, pwnujemo se na majspejsu! fix'd jebiga, meni je ovako smesno previse jebene dote ovih dana, definitivno... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 ne trebaju nam telefoni, pmujemo se na majspejsu! cmon man, we said we wont go in public with that.. po meni, medju najgorim oblicima zenskih lazi je laganje o trudnoci. moje drugar je tako zajeban, pa sada placa alimentaciju...mislim na laz: ''nisam trudna sve dok ne prodje period kada mogu da abortiram, a posle cesh da me ozenish jer ja nosim tvoje dete koje si napravio. kada si mogao da me jebesh, mozesh sada da budesh i otac nashem detetu, jer si dobra prilika, a ja vec 21. pa je vreme da se udam...'' aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najbolje od svega je shto je taj skrndelj od ribe nije rekla ni svojoj kevi ni sestri sve do 5. meseca. how fucking sick is that??? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Heh, kakve sve ovde baronije mogu da se pročitaju. Gori ste od moje babe Gospavele... Kad sam bio u Francuskoj, otiso sam jednom kod druga u posetu da pogledam kosarkasku utakmicu gde on igra. Posle toga mi je jedna devojka prisla i rekla da joj se jako svidjam. Otprilike pola sata posle toga mi je dala takav blowjob da mi se zavrtelo u glavi. Kada sam rekao to drugu posle, on se samo nasmejao i rekao da ta devojka ima opsesiju sa kosarkasima i da dolazi na sve utakmice. Osecao sam se veoma iskoristeno i tuzno. Sve sto mi je rekla bila je laz. Shvatio sam da cu taj oziljak vecno nositi na srcu, ali i da sam jachi zbog tog iskustva. Emo? Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 fix'd jebiga, meni je ovako smesno previse jebene dote ovih dana, definitivno... hehehehe :))) :)))) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 ja bih gurnuo i u sidashicu bez kurtona :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Au sine ja sam mala beba za vas :) Inace onaj koji je dobio blowjob u france i oseca se iskorisceno neka sebi odma puca u vugla , hahah nisam mogao da verujem ahhaha dobio blow i oseca se iskorisceno ahahahahahaa. A to da su zene psihooo , ma neeeeeeeeeeeeeemoj da jesu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 ahahahahaha oceca se iskorisceno ahahahahahhaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 "don't worry about the kids, it goes straight over their heads" *swish* Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Au sine ja sam mala beba za vas :) Inace onaj koji je dobio blowjob u france i oseca se iskorisceno neka sebi odma puca u vugla , hahah nisam mogao da verujem ahhaha dobio blow i oseca se iskorisceno ahahahahahaa. A to da su zene psihooo , ma neeeeeeeeeeeeeemoj da jesu . Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 ahahahahaha oceca se iskorisceno ahahahahahhaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 ok shvatili smo da ste shvatili da dino nije shvatio : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Doooooooooobro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 ja bih gurnuo i u sidashicu bez kurtona :( od biraca nema jebaca :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 izvrsnos' Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ima i brda tipova koji muvaju ribe na foru 'moj je zivot tuzna prica' ili varijanta 2. 'mnogo sam mocan uticajan imam brdo kesha itd' Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Kod koje li pali to sa životom tužnom pričom, ja koliko znam žene ne vole kad ih tako mračiš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 pa pazi ako je uticajan i ima brdo kesa sto da se ne kurci sa tim :) ako nema leba da jede a kurci se e to je ondak jadno :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ima i brda tipova koji muvaju ribe na foru 'moj je zivot tuzna prica' ili varijanta 2. 'mnogo sam mocan uticajan imam brdo kesha itd' A obe zajedno? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ne, opet si jedinstven :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 pa pazi ako je uticajan i ima brdo kesa sto da se ne kurci sa tim :) ako nema leba da jede a kurci se e to je ondak jadno :) Ako je stvarno uticajan i ima brdo kesa, nema sta on tu da se kurci, to se zna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts