Jump to content

Red Alert 3


Dark Voice

Recommended Posts

  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

ono cega se ja bojim da ce biti u istom enginu radjeno kao i generali i kao tiberium wars = manje vise isto samo drugi set jedinica.

booooring. Jebeni ea ima da prezvace do kraja da iscedi svaku paru.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Link to comment
Share on other sites

Ono sto mi se ne svidja je sto uklanjaju jednu esencijalnu karakteristiku Command and Conquer-a, a to je tiberium/zlato prosuto po njivi. Naime, za one koji nisu citali, izvor resursa ce biti (retko) rasporedjeni "rudnici" na koje ce u jednom trenutku moci da se zakaci jedan harvester.

To su cinjenice, sada sledi moje filozofija: [:0]

ovo je ocigledno nastalo kao posledica uvodjenja vise build queue-ova u CnC 3: Tiberium Wars (prethodno u Generals), sto planiraju da prenesu u Red Alert 3; kao posledica navedenog, nEstaje ogranicenje broja jedinica koje mogu da se proizvedu u jedinici vremena; to u kombinaciji sa, takodje neogranicenim harvest-ovanjem resursa koje je do sada bilo zastupljeno dovodi do pojave stamparije, ali umesto da uklone uzrok problema, oni "lece" posledicu (trenutno besomucno patch-ujuci CnC 3 ekonomiju, tj. usporavajuci je, da bi tek samo odlozili neizbezno - stampanje uoci eco boom-a). Problem se resava tako sto se jedna od dve pomenute stvari ogranici, kao sto je to do sada bio slucaj u prethodnim CnC-ovima (ne racunam Generals u CnC-ove), gde smo imali jedan build queue, koji se nelinearno ubrzava gradnjom vise proizvodnih struktura (naravno, granica zasicenja se vrlo brzo dostize); ali su u ovom slucaju odlucili da predju na Generals sistem sakupljanja resursa => bljak.

Edited by Death Egg
MSc
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...