Jump to content

svesttenik

The X
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About svesttenik

  • Birthday 02/03/1988

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    Omerta - CS , StoneForm clan - WoW
  • Omiljene igre:
    Warcraft,WoW,Quake,Unduing & JeRiChO

Recent Profile Visitors

2,154 profile views
  1. Samo da napomenem da SUTRA povodom dana " pirata " Telltale Games daje besplatan download prvog dela Tales of Monkey ISland, original. tako da za sve one koje je mrzelo da istorentuju ili kupe original, sada mogu da ga skinu besplatno. Sve ima na officialnom sajtu http://www.telltalegames.com/ ja mogu samo da im kazem Svaka cast !!! nije nista posebno ali koja programerska gaming kuca danas deli besplatne stvari?
  2. Jel se to odrzava online ? I da li ce biti negde nekakav prenos ili mogucnost da se uzivo prati? Rado bih pogledao/prisustvovao jer sam pristalica Q-a.
  3. zaista bolesno dobro.odlicna ideja 100% i za razonoda u 2 ujutru. Ako stvarno pogasite svetla i stavite sluske... xD toliko nabija napetost da je to uzas.bar sa moje tacke gledista.
  4. Da li neko moze da okaci ili mi posalje na mail lep deteljni schreenshot Francisove tetovaze na rukama iz Left 4 Deada da se lepo vidi. Trazio sam po netu i ili ima fake ili se ne vidi dobro. Trenutno nisam u situacija to da uradim,pa ako nekog ne mrzi... help i hvala.
  5. Dace Bog =).Taman kada se odmorimo od WCGa =P OMG ! sad sam pogledao trailere =D! NAJEZIO sam se =D! Jedva cekam.Ovo mora da se igra masivno u Multiju cim dodje.Nadam se da cemo dobiti na vreme preko bilo kog izdavaca,mada mislim da hocemo jer smo Tiberium dobili treceg dana od kada je izdat zvanicno =).
  6. Prodaja Golda na Frostmane-u 1k golda 1k din. Horda/Ally ... 064/944-2481
  7. Prodaja Golda na FrostMANE-u ( srecan ? isto sranje) 1k golda 1.5 k din , za 2 nedelje i na Dunemaulu...Moze i dogovor na kolicinu. Horda Ally nebitno.. preko neutralne AH sve moze... Svestenik88@gmail.com
  8. Prodaja Golda na Frostmainu 1k golda 1.5 k din , za 2 nedelje i na Dunemaulu...Moze i dogovor na kolicinu. Horda Ally nebitno.. preko neutralne AH sve moze... Svestenik88@gmail.com
  9. Prodaja Golda na Frostmainu 1k golda 1.5 k din , za 2 nedelje i na Dunemaulu... Horda Ally nebitno.. preko neutralne AH sve moze...
  10. Jedno pitanje... s obzirom da CT mogu da def bombu tako odole... da li ter mogu sa kalasom i sl da pucaju kroz pod i pogode CT-a koji def ??? =)
  11. IDEMOOOOO =D !!!! RA III FTW !!!!! !!! ! !!!!! [rocket]
  12. Prodaja Warlocka NBGCREW na serveru Anh'qiraj 70 full epic.resilience 400 ... pogladajte sami na armory . 100evra. na PM ili 064/2222-944
  13. jeftino i brzo lvlovanje na vasesm Acc ili prebacivanje sa mog acc... Prodaja Golda na Frostmane.
×
×
  • Create New...